- 23 Mart 2016
- 31.215
- 92.610
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.221
Ooh tiril tiril tam yazlıkÇok güzel elbiseler aldiimbunları giymeden o yaz bitmeyecek dedim kalktim spor yaptım kendime geldim ooh @emnisEki Görüntüle 2647348 Eki Görüntüle 2647349
Vay beee40 gün sonra seviye 2 varsonra 3-4 -5-6-7 ben 40 gün sonun da mezun olurum ama seviyeler devam eder
İstanbul'a gelcez aileleri görmeye ama ne zaman bilmiyorum. Temmuz ortası mi sonu mu olur Ağustos mu olur. Eşim de dedi arabayla çıkarız konaklayarak gezerek gideriz değişiklik olurOoh tiril tiril tam yazlıktatile flann çıkacak mısınız canım ?
Ayy valla ne güzel olur benimde hayalim o geze geze bir yere gitme ama çocukla cesaret edemem siz yokken yaptınız yaptınızİstanbul'a gelcez aileleri görmeye ama ne zaman bilmiyorum. Temmuz ortası mi sonu mu olur Ağustos mu olur. Eşim de dedi arabayla çıkarız konaklayarak gezerek gideriz değişiklik olur
Ayy valla ne güzel olur benimde hayalim o geze geze bir yere gitme ama çocukla cesaret edemem siz yokken yaptınız yaptınız
Tatile kadar da maksimum çaba göster ki hem gözlerine iyi gözükürsün bir iki iltifat hiç fena olmazhemde orda biraz sekteye uğrar diyet verebileceğin kiloları şimdiden göndermiş olursun
Harika sonuç yarın o zaman geliyor 72lerr tekrardannnbu arada 73.0 çıktım bu sabahhh
Ben bu konuda akıl verecek en son kişiyim çünkü beceremedim uyku eğitimini çok zorladı beniKızlar çocuklarınızı nasıl uykuya alıştırdınız?
Kendi yanınız da mı?
Kendi odasında mı?
Yanınızda olan parmaklı beşik mi?
Yoksa kendi çocuğunuzu gözlemlediniz ve tamam bu bensiz ağlamaz veya ağlar şöyle yaparım vs mi dediniz..
20 aylık oğlum zorluyor artık beni...
Anne yanı beşiğimiz var parmaksız istediği gibi bize erişimi var.. yatağını seven bir çocuk meme sorunu çok büyük değil emiyor bitti diyip kapatıp yatağına gidiyor ben de yanın da yatıyorum.. ama bir saat bazen 1.5 sat uyumuyor.. o süre beni çok yıpratıyor.. ben uyumuş numarası yapıyorum ninni açıyorum.. bana arada dokunuyor ama çoğunlukla kendi alemin de.. o saatleri orada beklemek çok yorucu.. koynuma gelse hadi belki uyur onu da istemiyor pişpiş yapmamı vs vs hiç sevmiyor öyle şeyleri.. kendi arada gelip sarılıp yine gidiyor..
Ay p dakikalar orada beklemek çok yorucu.. ben napsam? Beşiğine parmaklık takıp koysam içine odadan çıksam mı? Gündüz kendi odası. Da gece kendi odam da mı yatırsam? Hep mi odasın da yatorsam?
Her uzanan farklı konuşuyor kafam çooook karışık
Bir de tecrübe dinlesem iyi placak
EvettHarika sonuç yarın o zaman geliyor 72lerr tekrardannn
Çok iyi tebriklerr canım son gelenleri hemen def ettAynen öyle düşünüyorum ya biz de normalde direk uçağa atlayıp gidiyorduk çünkü buradan İstanbul kendi arabayla 24 saat sürüyor. Ama madem çocuk düşünüyoruz, olmadan önce yapalım şu işi dedik çıkar 4-5 gün yollarda konaklayarak gezerek gideriz falan, bakalım inşallah 2. Salgın gelmezse bir aksilik çıkmazsa falan baya iyi olacak benim için
Bunu dün konuştuk, modumu yükselten biraz da bu oldu. Daha bi sarıldım şimdi spora diyete. İstanbul'a gittiğimde herkes oooo desin bive bu arada 73.0 çıktım bu sabahhh
Ay insallahhÇok iyi tebriklerr canım son gelenleri hemen def ett
İnşallah 2.dalga flaan olmaz millet rahatça bir tatil yapar
Bide reglin var onu da hesap et.Evettbugün biraz daha lahana suyu içeceğim zaten yarın da regl bitmiş olur
Ay ağzından bal damlıyorBide reglin var onu da hesap et.Yarın biterse 1-2 güne ödemini de tamamen atmış olursun aman tanrım yoksa haftaya cumaya 70leri mi görecek bu kadın
Güzel haberler alalım inşallahEvet canım ayarlıycaz artık biraz protein ağırlıklı folik asitten omega 3ten zengin bir diyet yapmam lazım . Sporu da ağır sporlar değil de yürüyüş olarak değiştiricem aşılama yapacak doktorum hemen önümüzdeki hafta içinde büyük ihtimalle
Rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda, sağlıkla sihhatleİnşallah inşallaaah çok istiyorum ya olsa da sıktıra sıktıra sevsem
aslında ısırarak sevmek pedogojik açıdan sağlıklı değilHepinize günaydıın ☀ @Calypso95 umarım güzel neticeler alırsınız. O tombik yanakları ıstıra ıstıra sevmek o kadar güzel ki.Yeğenimi hep ısırarak severdim minikken. Şimdi 2.5 yaşında. Isıracak gibi yapınca gülüp kolunu getiriyor artık.
Canım çok güzel olur ama bir çok ile uğrayıp çok fazla i şanla temas edeceksiniz .her şeyi geçtim konaklama yerleri dahi risk bence.boyle bir zamanda riske girmedim,şahsi kanaatimAynen öyle düşünüyorum ya biz de normalde direk uçağa atlayıp gidiyorduk çünkü buradan İstanbul kendi arabayla 24 saat sürüyor. Ama madem çocuk düşünüyoruz, olmadan önce yapalım şu işi dedik çıkar 4-5 gün yollarda konaklayarak gezerek gideriz falan, bakalım inşallah 2. Salgın gelmezse bir aksilik çıkmazsa falan baya iyi olacak benim için
Bunu dün konuştuk, modumu yükselten biraz da bu oldu. Daha bi sarıldım şimdi spora diyete. İstanbul'a gittiğimde herkes oooo desin bive bu arada 73.0 çıktım bu sabahhh
Yaa, ben öyle çocuk gelişim kitapları okumadığım için hiç bilmiyorum.Rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda, sağlıkla sihhatle
aslında ısırarak sevmek pedogojik açıdan sağlıklı değilbüyüdüğünde kendini hirpalayanlari da seviyor yanılgısına düşüp kendini koruyamiyor
Canım çok güzel olur ama bir çok ile uğrayıp çok fazla i şanla temas edeceksiniz .her şeyi geçtim konaklama yerleri dahi risk bence.boyle bir zamanda riske girmedim,şahsi kanaatim
hanmeli canım ben bu konuda adem güneşi baz alıyorum,arzu edersen pedagoji okulu videoları var YouTube da.
Bu konudaki görüşü çocuğun 2 yaşına kadar aynı yatakta 4 yaşına kadar da aynı odada yatması. Çocuk size doysun, yanınızda yattığında siz de kolaylık yaşarsınız bence.
Canım Adana'da Muğla'da ve Kapadokya'da konaklamayı düşünüyoruz kesin değil tabi. Ama kalacağımız yer polisevi olacağı için temizliğinden şüphem olmayacak:) bakalım ama kısmet... Belki vazgeçerizRabbim nasip etsin inşallah tez zamanda, sağlıkla sihhatle
aslında ısırarak sevmek pedogojik açıdan sağlıklı değilbüyüdüğünde kendini hirpalayanlari da seviyor yanılgısına düşüp kendini koruyamiyor
Canım çok güzel olur ama bir çok ile uğrayıp çok fazla i şanla temas edeceksiniz .her şeyi geçtim konaklama yerleri dahi risk bence.boyle bir zamanda riske girmedim,şahsi kanaatim
hanmeli canım ben bu konuda adem güneşi baz alıyorum,arzu edersen pedagoji okulu videoları var YouTube da.
Bu konudaki görüşü çocuğun 2 yaşına kadar aynı yatakta 4 yaşına kadar da aynı odada yatması. Çocuk size doysun, yanınızda yattığında siz de kolaylık yaşarsınız bence.
estağfurullah canım, ben de çok severim ama mümkün olduğunca kendime hakim olmaya çalışıyorumYaa, ben öyle çocuk gelişim kitapları okumadığım için hiç bilmiyorum.( Bundan sonra kendimi frenlemeye çalışayım madem. Teşekkür ederiim.
anladım canim, evet daha güvenilir illaki,ben sadece tedbir amaçlı söyledimCanım Adana'da Muğla'da ve Kapadokya'da konaklamayı düşünüyoruz kesin değil tabi. Ama kalacağımız yer polisevi olacağı için temizliğinden şüphem olmayacak:) bakalım ama kısmet... Belki vazgeçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?