Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar çocuklarınızı nasıl uykuya alıştırdınız?
Kendi yanınız da mı?
Kendi odasında mı?
Yanınızda olan parmaklı beşik mi?
Yoksa kendi çocuğunuzu gözlemlediniz ve tamam bu bensiz ağlamaz veya ağlar şöyle yaparım vs mi dediniz..
20 aylık oğlum zorluyor artık beni...

Anne yanı beşiğimiz var parmaksız istediği gibi bize erişimi var.. yatağını seven bir çocuk meme sorunu çok büyük değil emiyor bitti diyip kapatıp yatağına gidiyor ben de yanın da yatıyorum.. ama bir saat bazen 1.5 sat uyumuyor.. o süre beni çok yıpratıyor.. ben uyumuş numarası yapıyorum ninni açıyorum.. bana arada dokunuyor ama çoğunlukla kendi alemin de.. o saatleri orada beklemek çok yorucu.. koynuma gelse hadi belki uyur onu da istemiyor pişpiş yapmamı vs vs hiç sevmiyor öyle şeyleri.. kendi arada gelip sarılıp yine gidiyor..

Ay p dakikalar orada beklemek çok yorucu.. ben napsam? Beşiğine parmaklık takıp koysam içine odadan çıksam mı? Gündüz kendi odası. Da gece kendi odam da mı yatırsam? Hep mi odasın da yatorsam?

Her uzanan farklı konuşuyor kafam çooook karışık

Bir de tecrübe dinlesem iyi placak

İstanbul'a gelcez aileleri görmeye ama ne zaman bilmiyorum. Temmuz ortası mi sonu mu olur Ağustos mu olur. Eşim de dedi arabayla çıkarız konaklayarak gezerek gideriz değişiklik olur
Ayy valla ne güzel olur benimde hayalim o geze geze bir yere gitme ama çocukla cesaret edemem siz yokken yaptınız yaptınız
Tatile kadar da maksimum çaba göster ki hem gözlerine iyi gözükürsün bir iki iltifat hiç fena olmaz hemde orda biraz sekteye uğrar diyet verebileceğin kiloları şimdiden göndermiş olursun

Aynen öyle düşünüyorum ya biz de normalde direk uçağa atlayıp gidiyorduk çünkü buradan İstanbul kendi arabayla 24 saat sürüyor. Ama madem çocuk düşünüyoruz, olmadan önce yapalım şu işi dedik çıkar 4-5 gün yollarda konaklayarak gezerek gideriz falan, bakalım inşallah 2. Salgın gelmezse bir aksilik çıkmazsa falan baya iyi olacak benim için
Bunu dün konuştuk, modumu yükselten biraz da bu oldu. Daha bi sarıldım şimdi spora diyete. İstanbul'a gittiğimde herkes oooo desin bi ve bu arada 73.0 çıktım bu sabahhh

Ben bu konuda akıl verecek en son kişiyim çünkü beceremedim uyku eğitimini çok zorladı beni odasında tek kişilik yatağı var uyku çok bastırdı ise yanına yatıp sarılıp uyuyoruz seninkinin aksine benimki ten teması delisi habire elime koluma yapışacak mıncıklayarak uyuyacak
Yada uyku niyeti pek yok uyku saati de geçti ise mecbur ayağımda sallıyorum çünkü o zaman yatağına yatmayı bırak odasına bile girmiyor
Sende cocuğunu izleye izleye bulursun yolunu yatakta çok uzun süre geçiriyorsa uykusu gelmemiş olabilir iyice mayıştıgında yatır istersenki sende odada bunalma

Çok iyi tebriklerr canım son gelenleri hemen def ett
İnşallah 2.dalga flaan olmaz millet rahatça bir tatil yapar

Güzel haberler alalım inşallah

İnşallah inşallaaah çok istiyorum ya olsa da sıktıra sıktıra sevsem
Rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda, sağlıkla sihhatle
aslında ısırarak sevmek pedogojik açıdan sağlıklı değilbüyüdüğünde kendini hirpalayanlari da seviyor yanılgısına düşüp kendini koruyamiyor
Canım çok güzel olur ama bir çok ile uğrayıp çok fazla i şanla temas edeceksiniz .her şeyi geçtim konaklama yerleri dahi risk bence.boyle bir zamanda riske girmedim,şahsi kanaatim
hanmeli canım ben bu konuda adem güneşi baz alıyorum,arzu edersen pedagoji okulu videoları var YouTube da.
Bu konudaki görüşü çocuğun 2 yaşına kadar aynı yatakta 4 yaşına kadar da aynı odada yatması. Çocuk size doysun, yanınızda yattığında siz de kolaylık yaşarsınız bence.

Yaa, ben öyle çocuk gelişim kitapları okumadığım için hiç bilmiyorum. ( Bundan sonra kendimi frenlemeye çalışayım madem. Teşekkür ederiim.

Canım Adana'da Muğla'da ve Kapadokya'da konaklamayı düşünüyoruz kesin değil tabi. Ama kalacağımız yer polisevi olacağı için temizliğinden şüphem olmayacak:) bakalım ama kısmet... Belki vazgeçeriz

Yaa, ben öyle çocuk gelişim kitapları okumadığım için hiç bilmiyorum. ( Bundan sonra kendimi frenlemeye çalışayım madem. Teşekkür ederiim.
estağfurullah canım, ben de çok severim ama mümkün olduğunca kendime hakim olmaya çalışıyorum yoksa şimdi kızıma tuvalet egitimi verirken bacaklarını yer bitirirdim ama sabrediyorum
anladım canim, evet daha güvenilir illaki,ben sadece tedbir amaçlı söyledim

Ya kizlar benim her yerim ağrıyı bacaklarım dünden sonra sızım sızım sizliyo halbuki öncesinde de spor ve yürüyüş yapıyordum ama dün 20000 adım çok geldi galiba bu arada canım 2020 zıp da adımın içinde.Adimin 100-200 gibi bı kusurati vardı ama hatırlamıyorum, sizmisim akşam yani adımdan 2000 düşmek yeterli puan için Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…