Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah canım niye kendini öyle zorladın ki nasıl bir gaza getirdik seni :)

Bir de canım sikikiyor, iki yıl önce emzirirken bunların yarısıni yaptığım halde birer ikişer kilo veriyordum haftalık.şimdi bir kilo olsun diye bunca çabalıyorum ama yarısına bile ulaşamıyorum daha hiç 57'yi görmedimcuma tartisinda 58.3'tum yanlis hatırlamıyorsam(günde on kere tartilinca)
Gerilmiyorum diyorum ama galiba yarın bildirimde sonra tartıyı kaldırıp pazartesi cuma tartilacagim sadece.
Bir de evimde son hafta ,haftaya iz.ire geçeceğim,sıcak beni şişiriyor, gitmeden 56'yi görmeyi çok istiyordum beni en son gördükleri de 50'ydim( kizlar bu kiloya üzülür mü diye düşünmeyin, sizi kırmayı asla istemem.ama boyum kısa,kemiklerim de ince olduğu için bunun çoğu yağyani 52 olmadan yanaklarım bile puf puf, geri kalan kısımları siz düşünün)

Ah canım niye kendini öyle zorladın ki nasıl bir gaza getirdik seni :)
Gaz işinde bir numarasiniz
Bir önceki mesajda yazdım, hedeflerim var ve kafaya koyunca mutlaka yaparım, derdim de o yarın 57.5'ti hedefim, galiba gece tuvalette yatmam gerekecek bu rakamı görmek için

Gaz işinde bir numarasiniz
Bir önceki mesajda yazdım, hedeflerim var ve kafaya koyunca mutlaka yaparım, derdim de o yarın 57.5'ti hedefim, galiba gece tuvalette yatmam gerekecek bu rakamı görmek için
Sen şu hani takımın en zayıfı olan kadın değil misin sennnn

Sen şu hani takımın en zayıfı olan kadın değil misin sennnn
Yanıldım şekerim, bahsettiğim takımın en zayıfı ortabahar
Ya onu bile düşündüm,bu kiloyla dert edince takımdan birilerini üzer miyim ,başka bı takıma mi geçsem diye ama sizden ayrılmak istemedim İzmir'e geçince kardeşime kız isteyeceğiz, benim acelem de biraz ondan

Saçmalama ne başka takımı aksine senin kilonu görmek bile bize motivasyon veriyor ki zaten 50 80 arası çoğumuzun kilosu:)

Yaaa canım ne tatlısın ne ince düşüncelisin ben hiç kilosuna göre bakmıyorum 50 kg de gelebilir 150 kg de..çogu kişiye göre sen zayıfsındır ama kendini dmekki biraz daha verince daha iyi hissedeceksin önemli olan bu
Fit görümce olup gelini baştan sollayacaksın heeeee

Hem pide hem makarna fazla karbo olmuş ki sen bunu biliyorsun biliyorum zorlanıyorsun ama emeklerini iki hamura heba etme kaldı ki o iki hamur ne çok pişmanlık yaratıyor

Heyt yavrumm 7000 zıp mıııı

Menülerinde sporlarında çok iyi gidiyor canım inşallah bu hafta listedesin canı gönülden istiyorum bunu. ekibe geldiğin ilk günden beri alt listede değilde asıl listede gbi çabaladın ekip içinde oldun umarım listeye girer ve kısa zamanda mezun olursun

Bilgi paylaşımı yapmak her zaman güzeldir. Tekrar teşekkür ederim. O boğum boğum kolları bacakları gördükçe insanın kendine hakim olması da çok zor. Ama yapacak bi şey yok imiş...

Süpersinnn

Ammmaa bunları hesaplamak benim gözleri şaşı ediyor :)
Şöyle yapalım tatlım bir dahakine
bisiklet ve eliptik aynı puan bir dahaki sefere ikisini bir yazabilirsin
Bacaklar kollar twistler simit eritme hareketleri bunların hepsi bölgesel hepsini toplu ne ise 700 800 bölgesel hareketler diye yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…