- 23 Mart 2016
- 31.215
- 92.610
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.241
Ah canım niye kendini öyle zorladın ki nasıl bir gaza getirdik seniYa kizlar benim her yerim ağrıyıbacaklarım dünden sonra sızım sızım sizliyo halbuki öncesinde de spor ve yürüyüş yapıyordum ama dün 20000 adım çok geldi galiba bu arada canım 2020 zıp da adımın içinde.Adimin 100-200 gibi bı kusurati vardı ama hatırlamıyorum, sizmisim akşam yani adımdan 2000 düşmek yeterli puan için Cherry Mom
Gaz işinde bir numarasinizAh canım niye kendini öyle zorladın ki nasıl bir gaza getirdik seni:)
Sen şu hani takımın en zayıfı olan kadın değil misin sennnnGaz işinde bir numarasiniz
Bir önceki mesajda yazdım, hedeflerim var ve kafaya koyunca mutlaka yaparım, derdim de oyarın 57.5'ti hedefim, galiba gece tuvalette yatmam gerekecek bu rakamı görmek için
Yanıldım şekerim, bahsettiğim takımın en zayıfıSen şu hani takımın en zayıfı olan kadın değil misin sennnn
Saçmalama ne başka takımı aksine senin kilonu görmek bile bize motivasyon veriyor ki zaten 50 80 arası çoğumuzun kilosu:)Yanıldım şekerim, bahsettiğim takımın en zayıfıortabahar
Ya onu bile düşündüm,bu kiloyla dert edince takımdan birilerini üzer miyim ,başka bı takıma mi geçsem diye ama sizden ayrılmak istemedimİzmir'e geçince kardeşime kız isteyeceğiz, benim acelem de biraz ondan
Maşallah sanaa bu bence tamamen senin kendi kararlılığınGaz işinde bir numarasiniz
Bir önceki mesajda yazdım, hedeflerim var ve kafaya koyunca mutlaka yaparım, derdim de oyarın 57.5'ti hedefim, galiba gece tuvalette yatmam gerekecek bu rakamı görmek için
Kolay gelsinnnnn sen yapp biz emoji var gibi hayal ederizSpordayım da emoji koyamıyorum bisikletin üstünde idare edin artık
Yaaa canım ne tatlısın ne ince düşüncelisin ben hiç kilosuna göre bakmıyorum 50 kg de gelebilir 150 kg de..çogu kişiye göre sen zayıfsındır ama kendini dmekki biraz daha verince daha iyi hissedeceksin önemli olan buYanıldım şekerim, bahsettiğim takımın en zayıfıortabahar
Ya onu bile düşündüm,bu kiloyla dert edince takımdan birilerini üzer miyim ,başka bı takıma mi geçsem diye ama sizden ayrılmak istemedimİzmir'e geçince kardeşime kız isteyeceğiz, benim acelem de biraz ondan
Yanıldım şekerim, bahsettiğim takımın en zayıfıortabahar
Yesfite bi faydam dokunur belkim adımlar fotide, salı yarım saat yoga, çarş 600 bölgesel, dün de 300 bölgeselCherry Mom
Hem pide hem makarna fazla karbo olmuş ki sen bunu biliyorsunDün uyuyakaldım yazmayı unutmuşum sanirim 21 günlük şeker orucunu tam olarak bozdum
Kahvaltı
1 tabak karpuz
4-5 dilim peynir
Öğle
3 kasik menemen
Peynir 2 zeytin
Akşam yarim kıymalı pide
Karpuz
Peynir
4 kasik makarna 1 bardak ayran
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı bal
Öğle
1 kase çorba
Fırında kaşarlı mantar 4 tane
Yoğurt
Ara
1 avuç erik
Akşam
1 kase çorba
3 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık yeşil mercimek yemeği
Salata
Ara
1 dilim karpuz
Su 3.5 lt
Spor
45 dk leslie
11300 adim
7000 zıplama
Bugünkü menüm
Kahvaltı yulaf lapası (süt,yulaf ezmesi ve 1 yk kakao ile)
Ara sade kahve, yeşil çay
Öğle 2 kabak rendesi sote, üzerine 3 yk yoğurt
Ara 10 çiğ fıstk, 3 hurma, sade kahve
Akşam yarım balık (fırında, yağsız) yanında domates, kabak, ve kırmızı biber de vardı.
Sade soda bol su ve zıplarım var
Bilgi paylaşımı yapmak her zaman güzeldir. Tekrar teşekkür ederim.estağfurullah canım, ben de çok severim ama mümkün olduğunca kendime hakim olmaya çalışıyorumyoksa şimdi kızıma tuvalet egitimi verirken bacaklarını yer bitirirdim ama sabrediyorum
anladım canim, evet daha güvenilir illaki,ben sadece tedbir amaçlı söyledim
Ayy asıl ben karıştırmışım salı çarş olacakKarıştırdım
Çarşamba 600 bölgesel dün 300 bölgesel ne oluyor dün çarşambaydi ya ?
SüpersinnnSabah
Yok
Öğlen
1 bardak ayran
Akşam
2 adet biber dolması
1 kase ayran
Spor
15 dk koşu
37 dk bisiklet
30 dk eliptik
45 mekik
60 iç bacak
45 defa 25 kg ağırlıkla sağ bacak havaya
45 defa sol bacak havaya
500 defa twist
150 defa 2 kg ağırlık ile simit eritmek için sağ ve sola eğilip kalkma
45 defa 25 kg ayakla ittirme
+
7 bin adım
Heh tmm kuzumAyy asıl ben karıştırmışım salı çarş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?