- 23 Mart 2016
- 31.215
- 92.610
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.321
Âaaaaaaa ıslık ıslıkkk ıslıkkkkk süpersinnnnn hemen alıyorum listeye ohh heeeee
Teşekkür ederimm canımTebrikler canım..Muhteşem bir sonuç..
Âaaaaaaa ıslık ıslıkkk ıslıkkkkk süpersinnnnn hemen alıyorum listeye ohh heeeee ♥♥♥♥
70 diii ay 65 yapabilirmiyim ki acabaaa
Aldımkaçırma beni al listene
65 yazalım sonra istersen düşürürüz70 diii ay 65 yapabilirmiyim ki acabaaamezuniyete yakın değiştirebiliyormuyuz kaptanım
Bu beni üzerAldım
Tabi izin öncesi kilondan bildirim yapacağız o yüzden 600 Gr gitmiş gibi gözükecek ama şahane gidiyorsun nazar değmesin
Aaaa sen verdiğin kiloya baksana tatlımBu beni üzerNeyse daha yarışma bitmedi
65 yazalım sonra istersen düşürürüz ✌
Hayırlı olsun canımKızlar akıllı bileklik alıyorum Eki Görüntüle 2647768
Günaydıın ☀ Nasılsınız dostlarım?Ne oldu, nasıl oldu hiç anlamadım. Ama ben bugün 66.9’u gördüm tartıda. Hatta inanamadım. 3 kere tartıldım. Aynı. Çok çok çok mutluyum. Umarım listeye girmeme yeter.
Etap Başlangıç: 68.3
Güncel: 66.9
Oran: %2.04
geçen hafta 56.9
bu hafta 56.3
fark -600
%1.05
Eki Görüntüle 2647763
çok acıktım 12 yi bekleyemicem zaten bh kadar eksiyi bile beklemiyordum çok mutlu oldum inşAllah yarın 55 i görürüm
Tebrikler kızlaar
Teşekkürler canım ben de hemen 9da gidip aldım kalmayacaktı zaten 3 tane gelmişHayırlı olsun canımbende bundan alacaktım hediye gelmeseydi kullananlar memnun baya☺
Hayırlı olsun canımcım.Teşekkürler canım ben de hemen 9da gidip aldım kalmayacaktı zaten 3 tane gelmiş
Ay hadi inşallah yaHayırlı olsun canımcım.Umarım bununla bol bol yürüyüşler eksiler görürsün. ♥ Bir gün bebişin gece vakti uyandığında da yine kaç dk uyumuş diye saate buradan bakarsın artık.
Ben de bazen ona bakıyorum. Xiaomi’ninki var bende de. Pilates çok az oluyor, moral bozuyor. Ama senin yaptığın sporlar baya gösterir.Ay hadi inşallah yaben de kaç kalori yakıyorum yaptığım sporlarda merak ediyorum
20 aylık...24 e kadar yanımda 27 gibi odasına alıcam.. kademeli.. benim yakındığım o uyumaya çalışırken bir buçuk saat başında beklemem.. uyumuyor meme de hemen uyurdu şimdi memeyi bıraktırmak kademesşndeyim.. nasıl uyuyacağını bilmiyor.. yatakta oynuyor zıplıyor.. o öyle oldukça ben sinirleniyorum.. ben yanın da uyumuş gibi yapıyorum.. hani yanıma da gelmiyor pış pış vs hiç istemez saçını seveyim ninni vs hiç sevmiyor... Kendi kendine denetlenmesi de bir saatş geçince ben de de fişekler patlıyor..Catlatirim diyorsun he
Uyumadan yazsabah erkenciyim, 57'yi görene kadar çıkmayacak wc den
Çocuğun isteklerine göre şekillendirme olursun.ben aslında tam olarak neyden yakındığıni anlayamadım.Yani yanında mi olsun istiyorsun, odasında mi?2/aylık yazdın diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?