- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.301
Tebrikler canım süpersin..Günaydıın ☀ Nasılsınız dostlarım?Ne oldu, nasıl oldu hiç anlamadım. Ama ben bugün 66.9’u gördüm tartıda. Hatta inanamadım. 3 kere tartıldım. Aynı. Çok çok çok mutluyum. Umarım listeye girmeme yeter.
Etap Başlangıç: 68.3
Güncel: 66.9
Oran: %2.04
Çok teşekkür ederim.Tebrikler canım süpersin..
Teşekkür ederiz kuzumm5-12 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
Tempus
Calypso95
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
ortabahar
Tebrikler canımmm şimdi gönül rahatlığıyla kahvaltı yapabilirsingeçen hafta 56.9
bu hafta 56.3
Eki Görüntüle 2647763
çok acıktım 12 yi bekleyemicem zaten bh kadar eksiyi bile beklemiyordum çok mutlu oldum inşAllah yarın 55 i görürüm
GünaydınGünaydıın ☀ Nasılsınız dostlarım?Ne oldu, nasıl oldu hiç anlamadım. Ama ben bugün 66.9’u gördüm tartıda. Hatta inanamadım. 3 kere tartıldım. Aynı. Çok çok çok mutluyum. Umarım listeye girmeme yeter.
Etap Başlangıç: 68.3
Güncel: 66.9
Oran: %2.04
Teşekkür ederim kaptanım.Günaydın
Yetmez miiiitebrikler canım ✌✌
bu hafta eksinin vermiş olduğu rehavete kapılıp kaçamak yapmıcamTebrikler canımmm şimdi gönül rahatlığıyla kahvaltı yapabilirsin
Kabızlık muhtelemelen böyle yaptı ama yinede tebrikler sonunda eksi gözükmüşGünaydın kızlar..Geçen hafta perşembe kilom 77,3 cuma 77,7 pazartesi 78,7 ve sonrasında 79,7 'yi bile gördüm.
Kabızlık sorunum 2 önce çözüldü ama tekrar başladı gibi bu yüzden gece uyumdan form çayı içtim.Henüz etkisini görmedim.
Amaa neyseki bugün 77,3 'u gördüm. Birazdan yürüyüşe çıkacam inşallah dönüşte 76'yi ucundan da olsa görürüm.
Günaydın eee kaçsınnnGünaydıııııınnnnnn ben tartıldım kahvaltımı yaptım bile
Ay valla aynen sonra tüm hafta onu vermekle uğraşıyoruz bencede mezuniyeti uzatmabu hafta eksinin vermiş olduğu rehavete kapılıp kaçamak yapmıcam
2 hafta sonra fln da mezun olsam ne yahşi olar
GünaydınGünaydın kızlar ben tartıldım
109.8 cıktı 2 gündür yeşimlerim etkilemiş olabilir ama o kadar oldugunu dusunmuyorum 2 günde 3 kilo alacak birsey yemedim regl havasındayım belki onunda etkisi vardır
Geçen haftadan bu yana +2100
Yaaaaa gircen mi listeye yoksaaaheyecan katıym dedim accık
Tebrikler canım..Muhteşem bir sonuç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?