- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.281
Şuan da artıyım gibi olmuşBi dr sevgiye yazmayı unutmasaydımama artı gelmeye başlamıştım regl olunca nedense öyle oldu. Benim kilo verme de yavaşladı zaten vücut alıştı galiba
Daha yolun başındayız canım verilecek 7 kilom var bu ay sonu inşallah 5ini vermiş olacağım ay sonuna hedef 55Valla bravi..ne kadsr guzel kilo verdinEceZ
Sporda arkadaş şahane olurSpordan şimdi geldim kızlar 3 saatten fazladır tepiniyorum önce koşu bisiklet ordan aletler ordan pilates ordan geri yürüyüş bandı derken finalde kendimi matın üstünde sürünürken buldum.aynı böyle salona ruhumu bıraktım da geldim şekildeki gibi >>>
Bir de reglin birinci günü ya aman tanrım kollarım titredi omuz hareketlerini yaparken. Bir tane de arkadaş edindim oda 70 kg civarında 60 olmaya çalışıyor. İyi oldu birlikte yaptık spor sohbet filan ettik.
Cherry Mom kaptanım şimdi tartıldım 61 geliyorum içtiğim sularla filan yarın sabah hedefim 60.8in altını görmek ama 59.5 olabileceğimi sanmıyorum yani 1 gecede 1 kilo verme diyeti yoksa tabi galakside
Ama artı çıkmam haftaya da reglim bitince güzel sonuç alıcam -1 kilo bekliyorum en az
Şuan regl göbeği ve şişkinliği ile 61 geliyorsam sanırım 59lara düştüm gibi birşey yani salı gününü reglimin bitimini bende merakla bekliyorum. Yarın sabah erken söylemem kilomu kaptanım sonlara doğru paylaşırım.Sporda arkadaş şahane olursevindim adına
Yarına bir şekilde eksi gelir hallersin sana tavsiyem bugün çok spor yaptın birde regli ödemi yarın erken kalkıp hafif bir yürüyüş yapabilirsen yada evde herhangi bir aktivite en azından bildirim saati gelene kadar ödemelerin bir kısmını atmış olursun canım
Keşke spora gündüz gidebilseydin yarına ekstra ödem olmazdı
Tamamdır canım çok iyi olur anlaştık saatte sağolŞuan regl göbeği ve şişkinliği ile 61 geliyorsam sanırım 59lara düştüm gibi birşey yani salı gününü reglimin bitimini bende merakla bekliyorum. Yarın sabah erken söylemem kilomu kaptanım sonlara doğru paylaşırım.
Zaten bugün adet başlayınca tayt ve eldiven almaya gidemedim yarın sabah 11 gibi gideceğim avmye orada eldiven tayt denerken spor niyetine gelmiş olur. Dönüşte de yürüyerek dönerim eve. Ama bunu yaparsam kilo bildirimim 2yi bulur nerde bu ecez diye merak etme beni sonra gelicem mutlaka bildirime
Olur da yarın sabah buralarda benden kilo bildirimi gelmezse 5.günün şafağında doğuya bakınTamamdır canım çok iyi olur anlaştık saatte sağol
ne yaptın canım,içtin mi etkiledi mi? Ben de üç fincan biberiye içtim yaradanBeyaz çay ya da yeşil çay içsem mi acaba ya yarınki tartıyı iyi yönde etkiler mi
Oo beş gün kalmış haŞekersiz 21 gün programı
15. Gün
Cherry Mom 15. Gün ☑
S Suskunhanim 16. Gün ☑
0zlem 17. Gün ☑
Ceylansnn 11. Gün
Tempus 15. Gün ☑
Maariftakvimi 15. Gün ☑
EceZ 15. Gün ☑
pacman 15. Gün ☑
nrmyn 11. Gün ☑
Ellerine sağlık canım.Şekersiz 21 gün programı
15. Gün
Cherry Mom 15. Gün ☑
S Suskunhanim 16. Gün ☑
0zlem 17. Gün ☑
Ceylansnn 11. Gün
Tempus 15. Gün ☑
Maariftakvimi 15. Gün ☑
EceZ 15. Gün ☑
pacman 15. Gün ☑
nrmyn 11. Gün ☑
Hadi inşallahGünaydın kızlar..Geçen hafta perşembe kilom 77,3 cuma 77,7 pazartesi 78,7 ve sonrasında 79,7 'yi bile gördüm.
Kabızlık sorunum 2 önce çözüldü ama tekrar başladı gibi bu yüzden gece uyumdan form çayı içtim.Henüz etkisini görmedim.
Amaa neyseki bugün 77,3 'u gördüm. Birazdan yürüyüşe çıkacam inşallah dönüşte 76'yi ucundan da olsa görürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?