- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.341
100 gramla kaçmış hedef tühGeçen hafta 77.7
Güncel:77.0
Biberonla süt içirsen sadece uyku saatine yakın20 aylık...24 e kadar yanımda 27 gibi odasına alıcam.. kademeli.. benim yakındığım o uyumaya çalışırken bir buçuk saat başında beklemem.. uyumuyor meme de hemen uyurdu şimdi memeyi bıraktırmak kademesşndeyim.. nasıl uyuyacağını bilmiyor.. yatakta oynuyor zıplıyor.. o öyle oldukça ben sinirleniyorum.. ben yanın da uyumuş gibi yapıyorum.. hani yanıma da gelmiyor pış pış vs hiç istemez saçını seveyim ninni vs hiç sevmiyor... Kendi kendine denetlenmesi de bir saatş geçince ben de de fişekler patlıyor..
Günaydıın ☀ Nasılsınız dostlarım?Ne oldu, nasıl oldu hiç anlamadım. Ama ben bugün 66.9’u gördüm tartıda. Hatta inanamadım. 3 kere tartıldım. Aynı. Çok çok çok mutluyum. Umarım listeye girmeme yeter.
Etap Başlangıç: 68.3
Güncel: 66.9
Oran: %2.04
Tebrikler kızlar süpersinizgeçen hafta 56.9
bu hafta 56.3
fark -600
%1.05
Eki Görüntüle 2647763
çok acıktım 12 yi bekleyemicem zaten bh kadar eksiyi bile beklemiyordum çok mutlu oldum inşAllah yarın 55 i görürüm
Teşekkür ederimBen de bazen ona bakıyorum. Xiaomi’ninki var bende de. Pilates çok az oluyor, moral bozuyor. Ama senin yaptığın sporlar baya gösterir.Tekrar güzel günlerde kullan.
Tebrikler canımmGeçen hafta 77.7
Kızlar akıllı bileklik alıyorum Eki Görüntüle 2647768
Al al canım bu çok iyi, şarjı çok iyi gidiyor .benimki hannor band 5 şarjı iki günde bitmeye başladı daha iki üç ay oldu alalıGeçen hafta 77.7
İnşallah öyle olur birazdan bi leslie yapayım da kaç kalori yaktırıyor bakayım
Canım dışarı çıkarma imkanın var mı? Oynayıp görüldükten sonra bi duş aldır büyük ihtimalle uykuya geçme süresi kisalir20 aylık...24 e kadar yanımda 27 gibi odasına alıcam.. kademeli.. benim yakındığım o uyumaya çalışırken bir buçuk saat başında beklemem.. uyumuyor meme de hemen uyurdu şimdi memeyi bıraktırmak kademesşndeyim.. nasıl uyuyacağını bilmiyor.. yatakta oynuyor zıplıyor.. o öyle oldukça ben sinirleniyorum.. ben yanın da uyumuş gibi yapıyorum.. hani yanıma da gelmiyor pış pış vs hiç istemez saçını seveyim ninni vs hiç sevmiyor... Kendi kendine denetlenmesi de bir saatş geçince ben de de fişekler patlıyor..
Benim tam 1 ay gidiyorİnşallah öyle olur birazdan bi leslie yapayım da kaç kalori yaktırıyor bakayım2 gün de çok az değil sanki ilk aldığında ne kadar gidiyodu
Leslie de 5000 e yakın adım atıyordum yanlış hatırlamıyorsam Ma daha hızlı yapıyordum.senin aldığın bir hafta civarı gidecekİnşallah öyle olur birazdan bi leslie yapayım da kaç kalori yaktırıyor bakayım2 gün de çok az değil sanki ilk aldığında ne kadar gidiyodu
Ben de kapatayım o zaman, ne kadar fark edecek bakalimBenim tam 1 ay gidiyorama Bluetooth devamlı açık değil sadece yürüyüş sporda açık birde sabah uyku saatime bakmak için açıyorum o kadar
Evet canımm teşekkür ederim bende çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?