- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.381
Bilmiyorum canim sanki depresyon morundayım 3 gündür eve gelir gelmez uyuyakaliyorum ertesi güne kadar hatta sabah bile uyanmaya zorlaniyorumGünaydın
Çarşambadan sonra ne olduysa modun düştü sayfayada az girdin canım o arada iyi porsiyon kontrolü yapamadın belki
Yürüyüşlerini de aksattın 2 saat 1.5 saat önceki hafta yürüyüp çok güzel eksi gelmiştin
Kahvaltı yapmadıysan bu artıyı düşürmek için yürüyüş bekliyoruz 2 kilo artı çok fazla(((
Kaçtan indin acaba ona göre tebrik edeyimC Cagrihilal1 ya ahahah nerden bulam sana ben tartı fotosu ne kadan ayıpAha da tartım hala artıyım ama olsundu bu civarlar hoş göbeğim gitti
Bilmiyorum canim sanki depresyon morundayım 3 gündür eve gelir gelmez uyuyakaliyorum ertesi güne kadar hatta sabah bile uyanmaya zorlaniyorum
Aslında geçen hafta perşembe 77.3 ü bir gün sonra 77.7 oldu .Bu hafta içi 79.7 ye çıktım. Ona istinaden öyle dedim. Inşallah cnm her hafta hepimizin güzel sonuçları olur.700 gram eksiyle yerimde sayıyorum mu dedingüzel vermişsin bence her hafta böyle gitsin yeter ki
52 küsürü görmüştüm ama regl filan oldum ödem falan da gittiKaçtan indin acaba ona göre tebrik edeyim
Saat 12 olmuş çokta yıpratma kendiniCherry Mom ben sabitim sabah sabah cardio bile yaptım ama oynamıyor tartı. Kahvaltı yapmadım daha sona kadar bekleyeyim 100 gr gider belki.
Ooo super o zaman tebrik ederim52 küsürü görmüştüm ama regl filan oldum ödem falan da gitti
Bisey değişeceğini sanmıyorum ama sona kadar bekleyeyim napayım bi göremedim 6 larıSaat 12 olmuş çokta yıpratma kendini
Olsun gelecek elbet emeklerinin karşılığı durmak yokBisey değişeceğini sanmıyorum ama sona kadar bekleyeyim napayım bi göremedim 6 ları
Canım illa aldigimi dusunuyorum ama yani 2 kilo alacak bisey yemedim gele 3 günde mümkün değil kiboboadar alayım pasta börek tarzı bisey yemedim bile regl dönemine girdim sisliginde etkisi olduğunu dusunuyorumCeylansnn ve sen listeyi darma duman etmişiniz artı elbet hepimiz zaman zaman geliriz 300-500 grama kadar tolere edilebilinir ama 1,5-2 kilo biraz ihmalkarlık sanki
Hayır canım yap kahvaltını sen elbet eksiye düşersin takım içinde şimdiye kadar fazlasıyla katkın oldu için rahat olsunBisey değişeceğini sanmıyorum ama sona kadar bekleyeyim napayım bi göremedim 6 ları
Tabi regli etkisi olabilir ama bu ödemi atmak için bir çaba göremedik ya senden o yüzden sitemliyizCanım illa aldigimi dusunuyorum ama yani 2 kilo alacak bisey yemedim gele 3 günde mümkün değil kiboboadar alayım pasta börek tarzı bisey yemedim bile regl dönemine girdim sisliginde etkisi olduğunu dusunuyorum
Tebrikler canım sende yorma kendini açta kalma yap güzelce kahvaltınıDeneyelim bakalım nasıl olacak . Kızlar bu saatte leslie de mesela kalori yakımını hesaplarken sports kısmında koşu var ip atlama var bi de mekik gibi bişey var birini seçmek zorunda miyim
Ben anca -300 gelmiştim ama kahvaltıda çok bişey yemedim biraz daha bekleyelim 100 200 azalır belki o zaman
Aynen bende acaba gitsem bir daha mı tartılsam dedim ama insanın beynini yakıyor sıcakhava öyle kötükü burnumu dışarı çıkaramıyorum teras baştan başa 20 adım biraz düzelirse hava anca orda dönüp dolaşıcam yürüuüş günü için
Uyuyup yattıkça kendini hep daha kötü hissedecksin canımBilmiyorum canim sanki depresyon morundayım 3 gündür eve gelir gelmez uyuyakaliyorum ertesi güne kadar hatta sabah bile uyanmaya zorlaniyorum
Tebriklersaatlerin bluetooth u kapatılabiliyor mu kaptancım..bende de var ama hep açık sanıyorum ki benimk
inin modeli
bu arada az önce 40 dk bisiklete bindim
ve bu haftaki güncel kilom
67,3/67,1/-0,2/ %30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?