Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bilmiyorum canim sanki depresyon morundayım 3 gündür eve gelir gelmez uyuyakaliyorum ertesi güne kadar hatta sabah bile uyanmaya zorlaniyorum

Bilmiyorum canim sanki depresyon morundayım 3 gündür eve gelir gelmez uyuyakaliyorum ertesi güne kadar hatta sabah bile uyanmaya zorlaniyorum
Ceylansnn ve sen listeyi darma duman etmişiniz artı elbet hepimiz zaman zaman geliriz 300-500 grama kadar tolere edilebilinir ama 1,5-2 kilo biraz ihmalkarlık sanki

700 gram eksiyle yerimde sayıyorum mu dedin güzel vermişsin bence her hafta böyle gitsin yeter ki
Aslında geçen hafta perşembe 77.3 ü bir gün sonra 77.7 oldu .Bu hafta içi 79.7 ye çıktım. Ona istinaden öyle dedim. Inşallah cnm her hafta hepimizin güzel sonuçları olur.

Ceylansnn ve sen listeyi darma duman etmişiniz artı elbet hepimiz zaman zaman geliriz 300-500 grama kadar tolere edilebilinir ama 1,5-2 kilo biraz ihmalkarlık sanki
Canım illa aldigimi dusunuyorum ama yani 2 kilo alacak bisey yemedim gele 3 günde mümkün değil kiboboadar alayım pasta börek tarzı bisey yemedim bile regl dönemine girdim sisliginde etkisi olduğunu dusunuyorum

Canım illa aldigimi dusunuyorum ama yani 2 kilo alacak bisey yemedim gele 3 günde mümkün değil kiboboadar alayım pasta börek tarzı bisey yemedim bile regl dönemine girdim sisliginde etkisi olduğunu dusunuyorum
Tabi regli etkisi olabilir ama bu ödemi atmak için bir çaba göremedik ya senden o yüzden sitemliyiz
Ödemi atmak yerine devamlı uyudun aksine daha çok hareket daha çok su, kendine göre bir ödem atıcı yapmalıydın ama yapmadın böyle oluncada bozuluyoruz valla kimse kusura bakmasın

Ceylansnn için ben birşey diyemem baskül bu baştan yanlışmış demekki kiloda vermiştir muhakkak ama kısmet haftaya düzeltecek inşallah

Tebrikler canım sende yorma kendini açta kalma yap güzelce kahvaltını

saatlerin bluetooth u kapatılabiliyor mu kaptancım..bende de var ama hep açık sanıyorum ki benimk
inin modeli

bu arada az önce 40 dk bisiklete bindim

ve bu haftaki güncel kilom
67,3/67,1/-0,2/ %30
Tebrikler
Telefona Bluetooth ile bağlıyoruz ya telden direk bağlantıyı kesince hem saatin hem telin şarj süresi uzuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…