Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım zaten sorun yürüme bandında değil komşumda.Doğru dürüst evde durmadığımız halde gürültü ettiğimizi söylüyor.Bazen sadece uyumaya eve gidiyoruz. Evin içinde parmak uçlarımızda yürüyoruz.Onlarda bağıra bağıra konuşurlar.

anladım canım
sen o zaman onları kafana takmayıp kullan bandını
madem aldın süs diye durdurma evde
hem çok da yararını görürsün
haftada 3-4 kez 40-45 dk kullansan çok faydası olur sana, emin ol

evet canım,ben verememişimdir die düşünmüştüm ama gitmiş hakikaten.ohh pekte iyi olmuş valla

bencede derece yaparız gibi geliyo

ne güzel herkes bol bol vermiş kilolarını. ben dün sabah 69 çıkmıştım ama bu sabah 69,5 çıktım çok üzüldüm. hiç olmazsa 500 gr gitti diye seviniyodum halbuki. nasıl olur yani dün öyle bugün böyle anlamıyorum. spora ara verdim diye mi geriledim böyle bilmiyorum.

evet canım,ben verememişimdir die düşünmüştüm ama gitmiş hakikaten.ohh pekte iyi olmuş valla

bencede derece yaparız gibi geliyo

tebrik ederim tüm kilo verenleri. begüm sen geçen haftayı telafi ettin ne güzel ya ben nolucam? kendime çok kızıyorum çok. bugün evde temizlik yapıcam sonra da spora gidicem.

yediklerim:

sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk light peynir, 2 zeytin, 1/2 fincan sütlü nescafe, 1 çk bal, 2 kuru kayısı

ara: 1 portakal, bir ısırık haşhaşlı poğaça

öğle: 7-8 kaşık yoğurtlu bakla, 3 dilim kepek ekmeği, 4 küçük salatalık turşusu, 1 çk tahin

Selam kızlar
bende 1 saat yürüdüm geldim.
Artık evim iş yerine yakın olmadığı için yanımda getiriyorum yemeklerimi.
öğlen 12 1 arası yiyorum ofiste.sonrada 1 saat aramı dışarda gezerek geçiriyorum

3 gündür öğlenleri yanıma
1 tane zeytinyağlı biber dolması alıyorum 2 dilim ekmek ve 1 kase yoğurtla onu yiyorum

sonrada 1 saat geziniyorum

5. TAKIM 196. ETAP

5. TAKIM 196. ETAP

yasafat ( 115,0 / 112,6 / 2,4 / 2,09 % )
takyon (66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,00 % )
shelly ( 69,5 / 69,5 / 0,0 / 0,00 % )
babyroze ( 82,2 / 81,0 / 1,2 / 1,46 % )
begümD ( 82,8 / 81,4 / 1,4 / 1,69 % )
sulusim ( 52,7 / 52,0 / 0,7 / 1,33 % ) yeni üye
triendy21 ( 74,7 / 73,8 / 0,9 / 1,20 % )
esw ( 56,2 / 55,8 / 0,4 / 0,71 % )
rengarenk ( 58,0 / 58,0 / 0/ 0,00% )
ebrehe ( 62,0 /// 0,00 % ) paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi.

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 657,1 / 650,1 / 7,00 / 1,07% )

Son düzenleme:

afiyet olsun canım
ben de öğle yemeğimi yazayım
bugün canım kahvaltı çekti walla

2 dilim denge ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
3 çk bal
1 tk domates soslu kahvaltılık
2 tk kekik salatası
2 çeri domates
1 salatalık
2 yeşil biber
1 çatal piramit pasta :)))) yedim ben de

tekrar selam kızlar bütün kilo veren arkadaaşları tebrik ediyorum ama kendimi ayrıca tebrik ediyorum bu hafta inanırmısınız nasıl geçti anlamadım
valla veremeyenlerde üzülmesin diycem ama üzülsünler
dahada hırslı olsunlar bakın birhafta daha boşa gitti sizler için
neyse bol şanşlar haftaya cuma ne zman gelcek yaaa

kızlar ben çocukları uyutup dışarı çıkıcam birazdan , bizim ikinci pc'nin kasası gitti kapandı açılmıyo onu tamire götürcem baktım dandik bi fiyat verdi satcam alsınlar yapıp kendileri satsınlar uğraşamıycam ya geçen haftada monitörüne bişeyler olmuştu ondan öncede zaten kendi kendine tekrar disketten yükleme yapın demişti iice tozuttu xp yüklemesini kaldırmış kapandı pc ay ay,valla beyaz tüplü pc'i zaten sırf oğlan çok oynuyo bu pcde bizi rahat bıraksın diye duruyodu ama artık defedicem sıktı iice off bende sizi sıktım valla behlül kaçar bye:79:

Son düzenleme:
rica ederim takyoncuğum
canım, arada bakarım ben inşallah. sen canını sıkma. inşallah hastane işlerini kolaylıkla halledersin.
teşekkür ederim rabiacım Allah razı olsun canım çok şükür gittim geldim hastaneye bizim kız bronşiti vardı zaten astım bronşite çevirmiş şimdide
günaydın arkadaşlar..

ben bu gruba bugün katılıyorumm.. yapmam gereken bişi varmı .. yardımcı olurmusunuz..
hoşgeldin canım ben takım kaptanı adım gülsüm sende kendini tanıtırsan memenun oluyruz kaç kilosun adın ne nerdesin :) bu hafta deneme sürecindesin canım paylaşımın yeterli olursa haftaya listeye dahil olacaksın cuma günleri en geç 11 e kadar bildirimde bulunmamız gerekiyor 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma uğramayan üye diskalifiye edilir elifcimde bahsetmiş zaten tekrar hoşgeldin tatlım :)

günaydın canımcım
tamam canım aldım kilonu
ben de iyi ki bildirim yapmıyorum
takımı sabote ederdim resmen
ayıptır söylemesi kilo aldım da
sorma ama ne kadar
birazcık işte
kızz elif kortizonlar dahada kilo aldırtmasın sana bacım dikkat et diyetisyeni aksatma sakın geçmiş olsun canım arada gel yaa özletme kendini :) teşekkür ederim canım izinli olduğun halde geldin listeyi hazırladın sağol arkadaşım
başlangıç -79.8
geçen hafta- 74.7
bu hafta-73.8
giden--900gr
toplamda giden - 6 kg
hedef...65
tuğbacım maşallah canım bende şu an 66 kiloyuım boyum 1 68 bu kilo aban fazla geliyor belim ve yanlarım bide göbüşüm çıkıyor senin bouyn kaç hedefin 65 de o yüzden soruyorum
canım tabiki artık demirbeşı olduk takımın kilolar gitsede biz gidemeyiz :)) senin hedefin kaçtı burçakcım ?
kesinlikle katılıyorum bende aynı şeyleri söylüyorum ebrehe malesef diskalifiye oldu rengarenk gelince muhakka okuyacaktır bunu eğer haftayada böyle olursa malesef rengarenkte diskalifiye olacak
özgürdü geçen haftaki listede de yoktun sen değil mi ben öyle gördüm
daha listeye giremedin mi canım
canım özgürdü pazartesi geldi o yüzden haftaya alıcam listeye inşaAllah
oyyy yarama tuz basma kızzzz üzülmüycem işte haftaya veririm bende yaaa yada neyse üzülsemde hak yani
yok canım sıkmadın estağfurullah :) yeterki paylaşım olsunda istersen dizileri anlat madem sürekli sorun çıkarıyor boşver sat gitsin taksitle yeni bi tane alırsın taksitler uygun galiba hatırladığım kadarıyla

ara öğün olarak 1+ saat önce elma yidim
biraz önce de 10 kadar leblebi, 10 kadar da yabanmersini yidim

evet ya şimdi geldim dışardan çocuklarda uyanmamış valla ohhh, birinci olmuşuz benim sayemde kesin
canım benim boyumda 1.68

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 196. ETAP SONUC LİSTELERİ
25 ŞUBAT-4MART

196. etap takım derecelerı

5 takım 1.07 = etap1 cısı
4 takım 0.97 = etap 2 cısı
8 takım 0.87 = etap 3 cusu

kızlar tebrik ederim, 1. olmuşsunuz. bu aralar dereceleri götürüyorsunuz.

Son düzenleme:

sağol canım arakadaşım teşekkür ederiz

tum kılo veren arkadasları ve takımımızı kutluyorummkapmısız kupayı yıne
kılo veremeyenlerde uzulmesın bakın ben sızın kılonuzda olmayı cok ısterdım

bende ara öğün olarak 5 tane ince kepekli galete yedim

şimdide çıkıyorum artık kuzular.herkese iyi akşamlarrrr.yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…