- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.701
Amonracım Takyon arkadaşımız haftaya cuma listeye alınacağımı söyledi.Ben aranıza pazartesi katıldım.:13:
canım bence 600 gr çok iyi, hem de 5 günde
zaten ideal olanı haftada 500 gr- 1 kilo arası vermek, o yüzden sakın üzülme az verdim diye
birden çok verip kas vermenden iyidir dimi
yavaş yavaş gitsin daha da gelmesin
hem sen bu kiloları 1 günde almadınki 1 günde veresin dimi ama? :)))
bide bende de var koşu bandı, ben altına yolluk serdim walla, gürültüsü rahatsız etmesin diye
komşularda gürültü gelmediğini söylüyolur, ben de o şekilde kullanıyorum
canım zaten sorun yürüme bandında değil komşumda.doğru dürüst evde durmadığımız halde gürültü ettiğimizi söylüyor.bazen sadece uyumaya eve gidiyoruz. Evin içinde parmak uçlarımızda yürüyoruz.onlarda bağıra bağıra konuşurlar.
begümcüm sağol canım benim
darısı başına inşallah
sen de taşınma telaşı sırasında güzel vermişsin canım
bu arada bence biz bu hafta da takım olarak en azından derece yapıcaz gibi geliyo bana, ne dersiniz kızlar?
5. TAKIM 196. ETAP
yasafat ( 115,0 / 112,6 / 2,4 / 2,1 % )
takyon (66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,00 % )
shelly ( 69,5 / 69,5 / 0,0 / 0,00 % )
babyroze ( 82,2 / 81,0 / 1,2 / 1,4 % )
begümD ( 82,8 / 81,4 / 1,4 / 1,7 % )
sulusim ( 52,7 / 52,0 / 0,7 / 1,3 % ) yeni üye
triendy21 ( 74,7 / 73,8 / 0,9 / 1,2 % )
esw ( 56,2 / 55,8 / 0,4 / 0,7 % )
rengarenk ( 58,0 / 58,0 / 0/ 0,00% )
ebrehe ( 62,0 / 62,0 / 0,0 / 0,00 % ) paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi.
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 719,1 / 712,1 / 7,00 / 0,98
evet canım,ben verememişimdir die düşünmüştüm ama gitmiş hakikaten.ohh pekte iyi olmuş valla
bencede derece yaparız gibi geliyo
Selam kızlar
bende 1 saat yürüdüm geldim.
Artık evim iş yerine yakın olmadığı için yanımda getiriyorum yemeklerimi.
öğlen 12 1 arası yiyorum ofiste.sonrada 1 saat aramı dışarda gezerek geçiriyorum
3 gündür öğlenleri yanıma
1 tane zeytinyağlı biber dolması alıyorum 2 dilim ekmek ve 1 kase yoğurtla onu yiyorum
sonrada 1 saat geziniyorum
teşekkür ederim rabiacım Allah razı olsun canım çok şükür gittim geldim hastaneye bizim kız bronşiti vardı zaten astım bronşite çevirmiş şimdiderica ederim takyoncuğum
canım, arada bakarım ben inşallah. sen canını sıkma. inşallah hastane işlerini kolaylıkla halledersin.
hoşgeldin canım ben takım kaptanı adım gülsüm sende kendini tanıtırsan memenun oluyruz kaç kilosun adın ne nerdesin :) bu hafta deneme sürecindesin canım paylaşımın yeterli olursa haftaya listeye dahil olacaksın cuma günleri en geç 11 e kadar bildirimde bulunmamız gerekiyor 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma uğramayan üye diskalifiye edilir elifcimde bahsetmiş zaten tekrar hoşgeldin tatlım :)günaydın arkadaşlar..
ben bu gruba bugün katılıyorumm.. yapmam gereken bişi varmı .. yardımcı olurmusunuz..
kızz elif kortizonlar dahada kilo aldırtmasın sana bacım dikkat et diyetisyeni aksatma sakın geçmiş olsun canım arada gel yaa özletme kendini :) teşekkür ederim canım izinli olduğun halde geldin listeyi hazırladın sağol arkadaşım
günaydın canımcım
tamam canım aldım kilonu
ben de iyi ki bildirim yapmıyorum
takımı sabote ederdim resmen
ayıptır söylemesi kilo aldım da
sorma ama ne kadar
birazcık işte
tuğbacım maşallah canım bende şu an 66 kiloyuım boyum 1 68 bu kilo aban fazla geliyor belim ve yanlarım bide göbüşüm çıkıyor senin bouyn kaç hedefin 65 de o yüzden soruyorumbaşlangıç -79.8
geçen hafta- 74.7
bu hafta-73.8
giden--900gr
toplamda giden - 6 kg
hedef...65
canım tabiki artık demirbeşı olduk takımın kilolar gitsede biz gidemeyiz :)) senin hedefin kaçtı burçakcım ?doğru söylüyosun canım
az kaldı ama ben yağ oranımı aşağı çekmeden takımda da yer olursa ayrılmak istemiyorum tabi izin verirseniz
size çok alıştım çünkü
hem sorumluluğu da var buranın
o yüzden kilo koruma döneminde de biraz burda olmak istiyorum, takımda yer kaplamayacaksam tabiki
kesinlikle katılıyorum bende aynı şeyleri söylüyorum ebrehe malesef diskalifiye oldu rengarenk gelince muhakka okuyacaktır bunu eğer haftayada böyle olursa malesef rengarenkte diskalifiye olacakrengarenk ve ebrehe
cuma günleri bildirim olduğunu bildiğiniz halde
nedense önemsemiyosunuz
ciddi ciddi söylüyorm
kimse kimsenin keyfini beklemek zorunda değil
benim işim gücüm var burda bildirim bekliyorum
biraz özverili olun bu takıma ve bize olan saygıyı gösterir
üzgünüm ebrehe takımdan bildirim ve paylaşımda
bulunmadığı için diskalifiye edilmiştir
rengarenk seni de aynı kilo da geçiyorum
ama son uyarıdır
herkes bildirimini zamanında yapsın
cuma günü yapamayacaksa da perşembe akşamından yapsın
çok zor imkansız bişey değil istediğim
canım özgürdü pazartesi geldi o yüzden haftaya alıcam listeye inşaAllahözgürdü geçen haftaki listede de yoktun sen değil mi ben öyle gördüm
daha listeye giremedin mi canım
oyyy yarama tuz basma kızzzz üzülmüycem işte haftaya veririm bende yaaatekrar selam kızlar bütün kilo veren arkadaaşları tebrik ediyorum ama kendimi ayrıca tebrik ediyorum bu hafta inanırmısınız nasıl geçti anlamadım
valla veremeyenlerde üzülmesin diycem ama üzülsünler
dahada hırslı olsunlar bakın birhafta daha boşa gitti sizler için
neyse bol şanşlar haftaya cuma ne zman gelcek yaaa
yok canım sıkmadın estağfurullah :) yeterki paylaşım olsunda istersen dizileri anlatkızlar ben çocukları uyutup dışarı çıkıcam birazdan , bizim ikinci pc'nin kasası gitti kapandı açılmıyo onu tamire götürcem baktım dandik bi fiyat verdi satcam alsınlar yapıp kendileri satsınlar uğraşamıycam ya geçen haftada monitörüne bişeyler olmuştu ondan öncede zaten kendi kendine tekrar disketten yükleme yapın demişti iice tozuttu xp yüklemesini kaldırmış kapandı pc ay ay,valla beyaz tüplü pc'i zaten sırf oğlan çok oynuyo bu pcde bizi rahat bıraksın diye duruyodu ama artık defedicem sıktı iice off bende sizi sıktım valla behlül kaçar bye:79:
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 196. ETAP SONUC LİSTELERİ
25 ŞUBAT-4MART
196. etap takım derecelerı
5 takım 1.07 = etap1 cısı
4 takım 0.97 = etap 2 cısı
8 takım 0.87 = etap 3 cusu[/CENTER]
kızlar tebrik ederim, 1. olmuşsunuz. bu aralar dereceleri götürüyorsunuz.
anmm kızlar birinci olmuşz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?