Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kafaya koyduysam az yiyorum ama azıcık fazla kaçırsam midem bulanıyor.Artık nasıl beynime hükmediyorsam.
Ben bugün geç kalktığımız için kahvaltıyı öğleye aktardım.Cumartesi olduğu için çeşit daha fazlaydı ama ben bana düşen kadarını yedim.Ara öğün olarak elma yedim.Akşam dışarda olduğumuz için mce gittik.Hamburgerin sadece içini yedim ve kendimi tebrik ettim.Ama 6-7 tane patateside unutmayayım.Akşam ara öğünü olarak canım acayip maydanoz çekti.Bol nar ekşisiyle 1 tabak yedim.Azlında halen canım çekiyor ama fazlasıda zararlı olabilir.Bugün koşuşturmaktan yeşil çay içemedim.Ama yatmadan mutlaka 1 bardak içerim.Benden günün özeti bu kadar. Gün içinde kaçamak yapmadığım için, içimde suçluluk duygusu olmadan uyuyabilirim.Herkese iyi geceler...

''TAKYONCUM'' ya benim net yine gitti hemde taşınma telaşı falan var ben bir müddet giremiycem idare ediver artık,tekrar ne zaman girebilirim bilmiyorum ,,evi 2 güne kadar taşıycaz nasip olursa biraz düzene girene kadar kendinize ii bakın ben gelirim tekrar sizi özliycem...

kızlar kendize ii bAkın kaçamaksız bol kilo vermeler görüşmek üzere byeee:79::79::79:

belki kilo bildirimide yapamam iice taşınana kadar çünkü annemin evinden yazıyorum şimdi cuma günleri gelebilirsemki bu biraz imkansız çünkü biraz yol uzak çocuklarla falan gelemeyebilirim oyüzden mazur görün teşekkürler şimdiden:79::79:

iyi akşamlar... kızlar ben aranızdan ayrılıyorum....bundan sonra kilo veren değil sağlıklı kilo almayı hedefleyen bir anne adayıyım inş...... herşey için teşekkür ederim......

canım bende hafta sonu kacırdım bıraz kendıme coook kızdım dun aksam sadece meyve yedım yurudum 4 km yınede tartıda 100 gr fazla sıkmısım cook kızdım kendıme bıda yapmıcam.demekkkı aksam yesem ve spor yapmasam 1 kılo alacaktım allah korusun

tebrık ederım darısı basıma

kolay gelsın arkadasım

iyi akşamlar... kızlar ben aranızdan ayrılıyorum....bundan sonra kilo veren değil sağlıklı kilo almayı hedefleyen bir anne adayıyım inş...... herşey için teşekkür ederim......

tebrıkler allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın fazla kılo almadan atlatırsın ıyısallah

canım uzulme dun sabah annemde gozleme yapmıs ne tesaduffbende 3/4 unu yedım ama cmt gunu mısafırler kuru pasta getırmısler bende 6-7 tane yedım valla coook pısman oldum pazar sabahıda gozlemeyı yıyınce aksama pısman bı durumda sadece meyve yedım 4 km yurudum hala 100 gr fazla cıkıyorum ama bugun pılatesle verırım ıyısallah kacamaksız bı hafta dılıyorum bıze.bugunde sadece sebze yıyecegım 2 tahılı gecmemem lazım

canım uzulme hedefını koy sen verırsın benım uzun vadede hedefım 55-54 ama coook uzak gozuktugu ıçın once kısa vadede hedefler koydum kendıme mesela eylulde 95 olmak ıstıyorum sonrakı hedefım 80 boyle boyle hedefımı azaltacagım.

bu arada kızlar sızınle bısı paylasmak ıstıyorum ben +90 topıgındeydım gecen sene mayısta carnıvale dıye bı arkadasım vardı topıkte 136 kıloyla basladı benden kıloluydu ben o zamanlar 114 dum veeee 1 sene sonra 88 kıloyla donmus aramıza azmıne hayran kaldım ben ıse kılo aldım ve vermeye calısıyorum.40 kusur kılo vermıs ne demek. isteyınce hersey oluyor basarı hıkayesıde var ılk baslarda 115 ken acmıstı konuyu devam etmıs okumanızı onerırım benım azmım yerıne geldı yedıysek yedık cezasınıda oderız

günaydınnnn kızlarrrr:79::79:
sabah bi baktım netim gelmişşşşşşşş çok sevindim
valla ben bayağı bi izindeyim kızlar tabi takyonda izin verirse görmemiş sanırım yazımı bbide özelden atayımda gözünün içine sokayım görsün ,ben menü paylaşımı yapamam ama cumaları annemlere gidebilirsem kilomu yazarım listeden çıkmıyım çünkü çok yoğunum ev harabeye döndü heryer kutu
bitek mutfak eşyalarım toplancak kaldı hadi kızlaaarrrr yardıma gelsenize offf aşkolsun
neyse şuan biraz mola verdimde sizle azcık sohbet ediyim dedim ay 3 günde özlemişim sizi yaaawwww

günaydın sevgili takımım
herkesin keyfi yerindedir umarım

ben bu sabah nesfitle kahvaltı yaptım, normal kahvaltıya zaman yoktu, bide evde domates salatalık falan da kalmamış, o yüzden de canım istemedi açıkçası

dün annemi gönderdim, bakalım ne zaman görcem bidaha (

cumartesi annemle kendimize pantalon aldık kızlar, ikimizde 36 beden aldık, çok komik yaa

bide aynı pantalonun 38-40 bedeni 23 lirayken biz 36 bedenini 8 liraya aydık lcw'dan
anneme de dedim zaten kilo vermenin, zayıf olmanın faydaları diye :)))

h.sonu kaçamaklar yaptım ama abartmadım çok fazla
spora da devam ediyorum, dün annemi gönderdikten sonra 40 dk kadar uzaya gittim, koşu bandı zor geldi

ha bide cmt saçımı kestirip balyaj attırdım, saçım ilk defa boya gördü ama kociş falan çok beğendi, zaten cmt 3 saat kuaförde kaldım, kaştı manikürdü kesimdi derken baya uzun sürdü işim, ama çok rahatladım, ben kuaföre ginidce kendimi hafiflemiş hissedriyorum nedense

slm kardeş takım.
inşallah herkesler iyidir.
öncelikle 196.etap birinciliğinizi ben ve takımım adına can-ı gönülden kutlarım.

devamını dilerim canlar.

bu arada esw cim ne güzel anakız 36 bedensiniz. maşllah size. ayrıca lsw da indirim başladımı hayatım. 8 liraya pantalon varsa hemen bakayım. gerçi ben 38 giyiyorum sanırım 23 e alırım. ama yidene bakmakda fayda var.

sıhhatler olsun canım,değişiklik iyidir herzaman,bakım sonrası hafiflik gerçekten çok güzel. anneciğin anladığım kadarıyla uzağa gitti.Allah kavuştursun canımm.

Son düzenleme:

canımcım şu anda takımda kimse yok, ben de takımım adına sana ve takımına çok teşekkür ederim :))))
ayrıca sağol canım, darısı başına inşallah
walla başlamış, biz de tesadüfen girdik zaten, annem girmiş, 8 liraya görünce dalmış kabine, ben i çağırdı, ben de anneme bakmaya gittim, kendime de buldum bi tane, aldık öyle ana-kız :)))
evet canım uzağa gitti, yaklaşık 10 saatlik bi mesafe malesef (
ayrıldığımız gibi kavuşuruz inşallah

gülhancım bunlarda geçecek eminim daha ne günler gördük kız bunlar neki biriki güne kadar eski azmine kavuşursun sen :)) benimde boyum 168 bende 60 olmak istiyorum zaten şimdi 66 kiloyum ve kemdimi hiçte iyi hissetmiyorum en ideali 60 bence ama gözünde büyütme hepsi gidecek inşallah
selam canım.nasılsın.iyi hafta sonları
selam begümcüm yeni gördüm şimdi bira geç oldu ama :)) şükür iyiyim canım sen nasılsın ?
anammm noluyoo kızlar ceza olayına geçecez bak noluyo motivasyonlar düşüyor acil çözümlere geçsek iyi olacak bende

sanırım sorunu hallettik :))
canım maşaAllah tebrik ederim seni arada uğra ama haberdar et bizide :))
maşallah kız 36 beden giyiyorsun ve diyet yapıyosun hala şimdi iyi bir hakaret oldu bu bize saçlarında iyi olmuş değişiklik iyidir ya bende istiyorum aslında boyamayı ama saçlarım simsiyah boya tutmuyor oryalle açalım deidler onuda ben istemedim saçı mahvediyomuş neyse artık beyazlamasını bekliycem boyatmak için

hoşgeldin asumancım teşekkür ederiz canım ya sağolasın sen nasılsın canım

canım aşkolsun niye hakaret olsun, motivasyon olsun işte :)))
bak aynı pantalonu 38 beden biri 23 liraya giyerken ben 8 liraya giyicem, bunlar motivasyon olsun işte

ben zaten şimdi korumadayım artık tabi bide yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum
sporumu da düzenli yapıyorum 1 haftadır çok şükür
bugün yine yapıcam
yarın akşam da pilates, plan böyle ama inşallah uyabilirim planıma :))

bu arada öğle yemeğimi de yazayım

5 yk patlıcanlı biberli sebze yemeği
5 yk yoğurt
2 dilim uno denge ekmek
1 lokma tahin pekmez
2lokma bal ( toplam 1 çk bal )
yemekten sonra canım tatlı çekti de ben de bunları yedim, dolapta duran komşyunun gönderdiği revaniyi yemekten iyidir sonuçta

haklısın valla burçak hakaret te olabilir yani kabulum artık :) ben kilo alıyorum yine yaaaaaaaaa bu sabah tartldım 66.60 çıktım noluyor yaa ama haklı tabi tartı ben biraz fazla kaçırdım bugünlerde göbeğim şişti yine offf havalar biraz ısınsında yürüyüşe başlıycam artık

canım sen tatlıyı abur cuburu kessen
bide öyle denesen 15 gün
yağlı şekerli yiyecekleri yeme, bide bunu dene, bak eminim faydasını göreceksin
yemeklerin yanında ekmek tüket ama beyaz ekmek değil
beyaz ekmeğin glisemik indeksi yüksek olduğu için kan şekerini birden yükseltiyo ve daha çabuk acıkışyosun, aynı durum şekerli ve yağlı yiyecekler için de geçerli

haklısın canım ben aburcubur çok yiyorum evdeyim bu yüzden hareketsizde kalıyorum çok kötü bi tembellik var üzerimde yatmak istiyorum sürekli buda haliyle kilo aldırıyor tabi yok tatlı hiç yemiyorum amam sürekli ağzımda bişiler olsun isiyorum pisboğaz oldum yaaa

canım bu abur cuburlar kilo aldırıyo zaten bize
ya evdeyken leslie yapabilirsin mesela
o bile senin metabolizmanı harekete geçirir
sen evdesin sabah 40 dk yapsan akşamda 40 dk, bak bakalım kilo falan kalıyor mu?
abur cuburu da kes ama bi an önce
evet tatlı yemiyosun ama o abur cuburlar daha beter, içinde ne olduğunu bilmiyosun, tatlıyı kendin yapsan en azından kendine göre ayarlar içinde ne olduğunu bilirsin, onlar da onu bile bilmiyosun, bence sen çoktan verirdin bu kiloları ama azcık sahip ol o iştahına, canın abur cubur mu çekti, süt iç ne bileyim yaban mersini ye, bi kare bitter at ağzına, ağzında erite erite ye ki birden girmesin mideye, o kötü yapıyo zaten bizi, arkasını getiriyoruz çünkü o zaman

bak bana, 22 kasımdan bu yana 8 kilo verdim, yediklerimi artırmasam daha da gidecek ama ben porsiyonlarımı büyüttüm biraz
ekmeği falan daha fazla yiyorum artık
arada tatlı falan da yiyorum
dün mesela koca bi dilim revani yedim ama çok nadir yapıyorum bunu, sürekli yapmış olsaydım kilo falan veremezdim, sonra da 8 liraya 36 beden pantalon alamazdım dimi ama :))))))))))))

bu arada 36 beden 8 lıra cok harkaymıs neyazıkkı ben cırkın cırkın seylere bır suru para vermek zorunda kalıyorum ancak ıstanbulda genc buyuk beden buluyorum ıyısallah bende bırgun 38-36 bedene dusebılırım sımdılık cok utopık bırsey bu

Kızlar bir selam vereyim dedim.Gece girip yazdıklarınızı tek tek okuyacağım.Haftasonu şehir dışından dayım ve yengem geleceği için annemlerde ve bizim evde temizlik var.Bahar temizliğini erken yapmak zorunda kaldım annemede yardım ediyorum.3 gün işe gitmiyorum ama temizlikten fırsat bulup dinlenemeyeğim.Bugün annem nefis pideler yapmıştı ama ben azıcık yedim.annem zaten zayıfsın diyor.Şu annelerin evlatlarını zayıf görmeleri harika oluyor.
Neyse ben tülleri ütüleyip döneceğim..Şimdilik hoşçakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…