- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.721
kızlaarrrrrrrr bilin bakalım ben demin ne yediiiiimmmmm
simit yedim simiiiiitttt valla sabah burda bayağı canımı çektirdiler valla bende demin dişarı çıkınca 2 simit aldım 1'ini yedim şimdi ötekini yemicem merak etmeyin size aldım onu
hiç boşuna oğluşum yicek uyanınca onu buarada bebişlerin ikiside ben gelene kadar uyanmamış ve hala uyuyolar maşallah deyin kıııızzzzz
neyse kendimi şımartmam lazım yarın kaçamak yapcam hişşşşt kimseye söylemeyin
peki aldım kek değil kekstraçuh çuh birde ikram aldım yarın hepsini yiycem banane hakettim
:98:ay kızlar size bişey anlatcam,benim kayınpederim bana şey demişti hiç unutamıyorum biz iki geliniz ve ben onların evine gitmiştim kayınpederimin bayramda bana şey dedi,,''ben sizinle gurur duyuyorum ikinizde acarsınız (76kiloyken )1yıl önce nerdeyse''zayıf olup napcanız sizi böyle burlarda tanıdıklar görünce bak bak mehmetabi gelinlerine ne kadar ii bakıyo(besliyo) dedikleri zaman ben çok gururlanıyorum ''dedi aayyyyyyyyyy kızlar bi oldum ama düşünceye bak adamdaki yaw
neyseki onu dinleyemicem ben
valla yine hatırlayınca tuhaf oldum pehhh
anmm kızlar birinci olmuşz
tum kılo veren arkadasları ve takımımızı kutluyorummkapmısız kupayı yıne
kılo veremeyenlerde uzulmesın bakın ben sızın kılonuzda olmayı cok ısterdım
bende tüm kilo verenleri çook tebrik ediyorum,veremeyenlerede daha çok azim diliyorum.hoşçakalınn.beni özleyin bacılarrrr
ben üzülüyorum amaspor sayesinde moda girebilirsem giricem yoksa aylarca aynı kiloda kalarak moral motivasyon inanç sıfıra iniyo.
sağol canım, bütün takımı tebrik ediyorum herkes son derece başarılı ben hariç
eğer haftaya herhangi bir kilo verememiş olursam dayanamam buna
öğle dahil yazmıştım yediklerimi
akşama doğru: bir parça beyaz ekmeğin içine tel peynir koyup yedim (2 dilim+2kk)
akşam spora gittim tam 1 saat kardiyo ve mekik vs çalıştım.
akşam: 1 kase mercimek çorbası, salata, 2 dilim kepek ekmeği
evet farkındayım ekmekle aram baya iyi bugünlerde. şimdi bana ne yapmak düşüyo böyle ekmek yemeye devam edersem koca göbeğim ve popom beni asla ama asla terketmeyecekler!
simit yedim simiiiiitttt valla sabah burda bayağı canımı çektirdiler valla bende demin dişarı çıkınca 2 simit aldım 1'ini yedim şimdi ötekini yemicem merak etmeyin size aldım onu
hiç boşuna oğluşum yicek uyanınca onu buarada bebişlerin ikiside ben gelene kadar uyanmamış ve hala uyuyolar maşallah deyin kıııızzzzz
peki aldım kek değil kekstraçuh çuh birde ikram aldım yarın hepsini yiycem banane hakettim
:98:ay kızlar size bişey anlatcam,benim kayınpederim bana şey demişti hiç unutamıyorum biz iki geliniz ve ben onların evine gitmiştim kayınpederimin bayramda bana şey dedi,,''ben sizinle gurur duyuyorum ikinizde acarsınız (76kiloyken )1yıl önce nerdeyse''zayıf olup napcanız sizi böyle burlarda tanıdıklar görünce bak bak mehmetabi gelinlerine ne kadar ii bakıyo(besliyo) dedikleri zaman ben çok gururlanıyorum ''dedi aayyyyyyyyyy kızlar bi oldum ama düşünceye bak adamdaki yaw
Bu arada 1.liğinizi kutluyorum.Harikasınız kızlar.Haftaya ben varkende birinci olmak nasip olur inşallahh.
Bugün yediklerimide yazayım.Öğlen işe yanımda yemek götürmüştüm.2 parça yağsız tavuk bonfile,salata,1 bardak ayran ,1 dilim light yedim.Akşamda mantar sote 4 kaşık kadar, salata ve yoğurt yedim.Pilavda yapmıştım ama sadece tadına baktım.Allahım kilo yapan şeyler neden bu kadar lezzetli oluyor.
ben üzülüyorum amaspor sayesinde moda girebilirsem giricem yoksa aylarca aynı kiloda kalarak moral motivasyon inanç sıfıra iniyo.
sağol canım, bütün takımı tebrik ediyorum herkes son derece başarılı ben hariç
eğer haftaya herhangi bir kilo verememiş olursam dayanamam buna
öğle dahil yazmıştım yediklerimi
akşama doğru: bir parça beyaz ekmeğin içine tel peynir koyup yedim (2 dilim+2kk)
akşam spora gittim tam 1 saat kardiyo ve mekik vs çalıştım.
akşam: 1 kase mercimek çorbası, salata, 2 dilim kepek ekmeği
evet farkındayım ekmekle aram baya iyi bugünlerde. şimdi bana ne yapmak düşüyo böyle ekmek yemeye devam edersem koca göbeğim ve popom beni asla ama asla terketmeyecekler!
bugun yedıklerım
4 MART 2011 CUMA
7:30
1 muz -1meyva-
1 b sut -1 sut-
10:30
1 elma -1m-
12:00
1 kepce tarhana corbası -1 tahıl-
2 dılım ekmek -2 t-
2 tane kucuk ton -2 et-
2 catal tahın helvası -1 t-
15:15
1 muz -1m-
19:00
5 yk etlı yumurtasız menemen -1et-
1dilim kepek ekmegi -1t-
1 b ayran -1s-
Toplam:3 meyva + 2 sut +3 et +5 tahıl
uzulme canım benım sakın vazgecme vucud bı sure kılo verır sonra kendını toparlamak ıcın bı sure kılo vermesı durur onemlı olan o arada sabredıp bozmamak en son ne zamn verdın son kılonu bırde lıstenı aksam benım gıbı hepsını bır yazarsan ben bı bakayım belkı bı yerde hata yapıyosundur sımdı bır kac sayfa gecmıse gıttım ama sabah ve oglen yedıklerını bulamadım yarın aksam dedıgım gıbı yazarsan beraber ıncelerız canım sakın pes etme
hem sporda yapıyomussun bak ben bu hafta basladım salı gununden bu gune 3 kez spor yaptım toplmda 75 dk yuruyus ve 1 saat pilates gecen hafta larda hıc yapmıyodum ve sadece 1.2 verdım bu hafta bu kadarcık spor yaptım ve 2 katı yanı 2.4 kılo vermısım spor cok faydalı sakın pes edıpte bırakma.hem ılk kılolar daha cabuk gıdıyor ama asıl onemlı olan sonrakılerı sabredıp vermek
desene ben cok zengın gosterıyorum benımde babannem benı herzaman zayıf gorurdu rejım yapıyorum yemeyecegım dedıgımde (rejım kelımesının ne oldugunu bılmedıgı ıçın) neden kılo almak ıçınmı yapıyosun dıye sorardı bende zayıflamak ıçın derdım o da sen zaten zayıfsın derdı.su dunyada benı tek zayıf goren ınsandı rahmetlı babannecım nur ıçınde yatsın
bu arada doguda calısan bı arkadasa 3 karısı olan bır adam (bu arada arkadas coooook yer ama cooook zayıftır) sen galıba fakırsın demıs arkadasta neden demıs bak ben zengınımde 3 karımda sısman eger sen mutlu ve zengın olsaydın sısman olurdun demıs
dusunun artık ben ne kadar mutlu ve zengınım
tuğbacım simit o kadarda kötü bişey değil arada yenilebilir ama bugün için yemeyi planladıklarınla ilgili bence bi daha düşün :))
aynen katılıyorum aslında hem çok lezletli ama aslına bakarsanda sağlık açısından zararlı böle düşünürsek canımız daha az ister belki
o kadar çokta ekmek yememişsin ki gülhancım,2 dilim ekmeğin yanında sadece çorba içmişsin oda dengelemiş bence.o kadar kafana takarsan daha hiç kilo veremezsin bak.kafaya takma
canım niçin sabah kahvaltısı yapmak yerine meyve yiyosun.diyetisyeninmi söledi ?merak ettim belki açıklamışsındır ama malum ben 1 2 haftadır bu taşınma telaşından pek forumda olamadım.
muz meyveler arasında en son tercih etmemiz gereken meyve çünkü
ayyyy çok güldüm bunaa
gunaydınn hanımlarr herkese bol enerjık bır gun dılıyorummmmm
günaydınn kızlarrr
bu sabah evde ekmek kalmadığından evde kahvaltı edemedim.
gelirken kocacımla birer simit aldık
simit çay yedim iş yerinde
ayrıca öğlen için evden sefer tası hazırladım yine kendime ama bravo bana ki tezgahın üzerinde unutup çıktım :))
bu öğlen bakalım ne yicem
dün akşamda :
1 kase tarhana çorbası
1 köfte 2 patates dilimi (fırında)
3 ç.k kadar makarna
az yoğurt yedim
sonrada 1 saat yürüdüm
bugun yedıklerım
4 MART 2011 CUMA
7:30
1 muz -1meyva-
1 b sut -1 sut-
10:30
1 elma -1m-
12:00
1 kepce tarhana corbası -1 tahıl-
2 dılım ekmek -2 t-
2 tane kucuk ton -2 et-
2 catal tahın helvası -1 t-
15:15
1 muz -1m-
19:00
5 yk etlı yumurtasız menemen -1et-
1dilim kepek ekmegi -1t-
1 b ayran -1s-
Toplam:3 meyva + 2 sut +3 et +5 tahıl
o kadar çokta ekmek yememişsin ki gülhancım,2 dilim ekmeğin yanında sadece çorba içmişsin oda dengelemiş bence.o kadar kafana takarsan daha hiç kilo veremezsin bak.kafaya takma
canım kahvaltıyı sevmem doktorda oyleyse sut ve meyve ye dedı sındırımı calıstırmak ıçın hıc yememezlık yapma sakın dedı ıyı bır kahvaltı yapmama gerek yokmus acıkınca yanı oglen acıkıyorum o zaman yıyorum daha cok
günaydın canım herkese güzel bir hafta sonu olur inşallah.
Miktarı gayet iyi olmuş hepsinin, ama köfteyi 4-5 tane yiyebiliriz diye biliyorum tabii yanında yediklerin de önemli.
Hesabını biliyosun ne güzel bi de ben bilebilsem.
Menümü yazıcam bugün tamam ama kahvaltıda annem gözleme yapmış ve ben tam bir tane gözleme yedim. şimdi akşama kadar artık ekmek ve yağ hakkım bitti sanırım. Bol bol yağsız mercimek çorbası içerim artık ve sebze yerim yoğurt yerim :) sporu da yaparsam süper olcak napalım olan oldu.
Beni asıl üzen daha yolun yarısında olmama rağmen, bir motivasyonsuzluk yaşıyoru olmam
arkadaşlar aklıma bişey takılıyo,
şimdi benim boyum 1.70 ve hedef olarak koyduğum kilo 60. Benimle aynı boyda olan arkadaşlar 65 civarını hedef koymuşlar. Acaba ben hiç olmayacak bir hedef mi seçtim kendime? Yani 65 de bitirsem mi ne yapsam? Yani ben 60 ı görebilir miyim onu düşünmeye başladımbu motivasyonsuzlukla hele hiç görebileceğimi sanmıyorum. Off ya tam da bahar gelirken böyle isteksizlik mi olur
bikaç hafta önce 68,5 kiloya düşmüştüm ve azalabileceğime dair inancım vardı. Bugün de gözlemeyi yedim yani kendimi tutup yememem lazımdı ama yok yani iradesizim
Akşamları sütlü türk kahvesi ve yarım meyveyle ara öğün yaptığım günler size çook ihtiyacım var
selam hatunlar bildiğiniz gibi hafatsonları dersimden dolayı giremiyorum yinede bi bakim dedim size geçmişi okuyamadım geniş bi zamanda okurum şimdilik kaçtım öptüm herkesi bayyyy
günaydın canım herkese güzel bir hafta sonu olur inşallah.
miktarı gayet iyi olmuş hepsinin, ama köfteyi 4-5 tane yiyebiliriz diye biliyorum tabii yanında yediklerin de önemli.
hesabını biliyosun ne güzel bi de ben bilebilsem.
menümü yazıcam bugün tamam ama kahvaltıda annem gözleme yapmış ve ben tam bir tane gözleme yedim. şimdi akşama kadar artık ekmek ve yağ hakkım bitti sanırım. bol bol yağsız mercimek çorbası içerim artık ve sebze yerim yoğurt yerim :) sporu da yaparsam süper olcak napalım olan oldu.
beni asıl üzen daha yolun yarısında olmama rağmen, bir motivasyonsuzluk yaşıyoru olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?