- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.401
burda gök gürültüleri eşliğinde bardaktan su boşalıyorAynen bende acaba gitsem bir daha mı tartılsam dedim ama insanın beynini yakıyor sıcak
Aaa bende sıcak sandımburda gök gürültüleri eşliğinde bardaktan su boşalıyornormalde çok severim bu havaları ama 1 hafta sürecek gibi böyle. yürüyüşler hep iptal olacak bu yüzden
0.30 altına düşmemeli canımNota yemek için ortalamanın ne kadar kötü olması gerekiyor kızlar?
Canımız sağ olsun. Diyecek başka bir kelime bulamıyorum.0.30 altına düşmemeli canım
Ne deseniz haklisiniz valla hepinizden ayri ayri özür diliyorumTabi regli etkisi olabilir ama bu ödemi atmak için bir çaba göremedik ya senden o yüzden sitemliyiz
Ödemi atmak yerine devamlı uyudun aksine daha çok hareket daha çok su, kendine göre bir ödem atıcı yapmalıydın ama yapmadın böyle oluncada bozuluyoruz valla kimse kusura bakmasın
Tmm kuzumEki Görüntüle 2647858
O zaman -300 canım . 3 gündür tuvalete çıkmıyorum onun etkisi de oluyo bende galiba
Hafta başında eksiyi görmüştün sanki demi yanlış mi hatırlıyorum.Ne deseniz haklisiniz valla hepinizden ayri ayri özür diliyorum
Vuhuuuuu , muhteşem
Canım benim saatinde diğer kısmı var onu seçiyorum ama iç mekan yürüyüş de secebilirsin sen,Leslie adıma dayandığı için.zaten kaloriyi de kalp atışına göre belirliyorDeneyelim bakalım nasıl olacak . Kızlar bu saatte leslie de mesela kalori yakımını hesaplarken sports kısmında koşu var ip atlama var bi de mekik gibi bişey var birini seçmek zorunda miyim
Ben anca -300 gelmiştim ama kahvaltıda çok bişey yemedim biraz daha bekleyelim 100 200 azalır belki o zaman
Ceylansnn ve sen listeyi darma duman etmişiniz artı elbet hepimiz zaman zaman geliriz 300-500 grama kadar tolere edilebilinir ama 1,5-2 kilo biraz ihmalkarlık sanki
Özür diledimm çok giremiyorum gözümden kaçırmışımVuhuuuuu , muhteşem
Canım benim saatinde diğer kısmı var onu seçiyorum ama iç mekan yürüyüş de secebilirsin sen,Leslie adıma dayandığı için.zaten kaloriyi de kalp atışına göre belirliyor
Ceylansnn in tartı sorunu vardı yazacaktım ki(geriden okuya okuya geliyorum da) arkadaşlar yazmış ceylan bu farkı indirmek için de kaç gündür didiniyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?