- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.421
Ben geriden gelirken alintiladigim için yazdım zaten canım kusura bakma üst üste olduÖzür diledimm çok giremiyorum gözümden kaçırmışım
İyiki bol keseden uçmamışım bu haftaYine bol kırmızılı bi tablomuz var
Tamam canım diğer seçeneğini bulamadım bunda yok galiba ama yürüyüş falan seçerim artıkVuhuuuuu , muhteşem
Canım benim saatinde diğer kısmı var onu seçiyorum ama iç mekan yürüyüş de secebilirsin sen,Leslie adıma dayandığı için.zaten kaloriyi de kalp atışına göre belirliyor
@Ceylansnn in tartı sorunu vardı yazacaktım ki(geriden okuya okuya geliyorum da) arkadaşlar yazmışceylan bu farkı indirmek için de kaç gündür didiniyor zaten
Bu haftada aynı olsun hedefimYine bol kırmızılı bi tablomuz var
Bu haftada aynı olsun hedefimYine bol kırmızılı bi tablomuz var
İşte ekip bilinciCherry Mom kaptanım sabah 10dan beri aç geziyorum şimdi eve geldim tartıldım -500 gram verebildim daha fazla itemiyorum reglimin 2. günü bugün kanamam çok var halsizlik yaptı oda. Daha akşam üzeri spora gideceğim birde.
Haftaya reglimin bitmesi ile -1 kilo bekliyorumbu hafta hiç kaçamak olmayacak ortabahar ın da dediği gibi haftaya 1.lik bizde inşallah ama tabi çok artı çıkan arkadaşların dikkat etmesi lazım haftaya yine böyle artılarla gelirlerse hepimizin modu düşer sonuçta bu takım işi. bireysel yarışmıyoruz burada.
EceZ ( 60,8/60,3/0.5/%0,82)
Hesap eder misiniz siz yine de yanlış olmasın kaptanım
Cherry Mom kaptanım sabah 10dan beri aç geziyorum şimdi eve geldim tartıldım -500 gram verebildim daha fazla itemiyorum reglimin 2. günü bugün kanamam çok var halsizlik yaptı oda. Daha akşam üzeri spora gideceğim birde.
Haftaya reglimin bitmesi ile -1 kilo bekliyorumbu hafta hiç kaçamak olmayacak ortabahar ın da dediği gibi haftaya 1.lik bizde inşallah ama tabi çok artı çıkan arkadaşların dikkat etmesi lazım haftaya yine böyle artılarla gelirlerse hepimizin modu düşer sonuçta bu takım işi. bireysel yarışmıyoruz burada.
EceZ ( 60,8/60,3/0.5/%0,82)
Hesap eder misiniz siz yine de yanlış olmasın kaptanım
If e kesin başlayalım artık gitmiyor çok zorlanıyorum. Bi de if yapalım bakalım. Kahvaltıyı çok geç yaptım akşam yemeğini baz alıp başlıyorum benİşte ekip bilincisüpersin canım ne diyeyim teşekkür ederiz takım adına ♥ hesaplama doğru ✌
Harikasın bebitommGünaydın kızlar..Geçen hafta perşembe kilom 77,3 cuma 77,7 pazartesi 78,7 ve sonrasında 79,7 'yi bile gördüm.
Kabızlık sorunum 2 önce çözüldü ama tekrar başladı gibi bu yüzden gece uyumdan form çayı içtim.Henüz etkisini görmedim.
Amaa neyseki bugün 77,3 'u gördüm. Birazdan yürüyüşe çıkacam inşallah dönüşte 76'yi ucundan da olsa görürüm.
Oy anam bitirdin bizi bu hafta sen ki ne iradeli kadınsınGeçen haftadan bu yana +2100
Tek kelime ile MUH TE ŞEMEtap Başlangıç: 68.3
Güncel: 66.9
Oran: %2.04
Tartının güzelliğine bak darısı bana da bu rakamları göstermeye inşşş tebrik ederimm
Tebrik ederim çok güzel hatta çoooook çooook güzel
Tartı değişiminden oldu o haftaya yeni tartın ile devam edince eminim ki çok güzel eksilme olacaktırGünaydın kızlar
Şimdi tartıldım 68.3 kilodayım. Eski tartımı özledim ne güzel eksi gösteriyordu. Kilo verdim ama ne kadar verdim bilmiyorum onun için neyse benim hedef belli bu tartıda 29 haziranda 65 leri görücem. Onun için moral bozmak yok daha verilmesi gereken kilolar beni bekliyor.
O kiloda kilo vermek ne zor biliyor musun sen süpersin kadın süperrrDaha fazla dayanamayan ağın açlığa, gözüm kararı57'yi göremedim geçen hafta 58.3
güncel 58.0
Fark 0.3
Oran 0,51
Cherry Mom
Helal olsun işte gerçek bir takım üyesi.
Tebrik ederim keçiboynuzları çıkarsa menüden daha da fazla verirsin haftaya ama yine de güzel canım benimve bu haftaki güncel kilom
67,3/67,1/-0,2/ %30
Bizim gibi bir kabız daha.Eki Görüntüle 2647858
O zaman -300 canım . 3 gündür tuvalete çıkmıyorum onun etkisi de oluyo bende galiba
Tmm akşamdan başlayalım bende geç yaptım kahvaltıyıIf e kesin başlayalım artık gitmiyor çok zorlanıyorum. Bi de if yapalım bakalım. Kahvaltıyı çok geç yaptım akşam yemeğini baz alıp başlıyorum bensporu da azaltmayı düşünüyorum bu hafta bakalım .
Helal olsun işte gerçek bir takım üyesi.Gaza geldim görünce akşama bende yapıcam böyle ter fotosu
Kaptanım benim kilomda hata var 60.3 olması lazım 60.2 yazmışsınız 500 gram verdiydim ya***5. Takım 678. Etap***
emnis(64,6/64,3/0,3/%0,46)
Cagrihilal1 (70,5/70,3/0,2/%0,28)
nrmyn(67,3/67,1/0,2/%0,30)
Calypso95(71,8/71,5/0,3/%0,42)
birsevgi(73,5/72,5/1/%1,36)
KuruPapatya (63,7)
balpamuk(66,1)
Ceylansnn (68,3/ sabit. Baskül değişiminden kaynaklanan 1,5 kiloluk artış eklenmiştir
hanmeli (69,5/
terliklikedi (107,8/109,8/-2/-%1,86)
Suskunhanim( 58,3/58/0,3/%0,51)
EceZ (60,8/60,2/0,5/%0,82)
ortabahar (56,9/ 56,3/0,6/%1,05)
pacman (68,3/66,9/1,4/%2,05) yeni üye baş.tarihi 25.05 baş kg 70,3 hedef kg 60
Tempus (74,6/74/0,6/%0,00) eski üye adı NzLi. 516.etapta 74,6 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı,yüzdesi 163 e bölündü, hedef kilo 65.
5.takim ortalaması:%0.
Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,8/
Bluuee(66,3)654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü.
0zlem( 77,7/77/0,7/%0,90)562.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Fancynancy (87,6/87,2/0,4/%0,46)606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Yap yap belki ben de bi tur daha atarımHarikasın bebitommtuvalete de çıkmışsın çok güzel şimdi tekrar kabız olmamaya çalış bende senin durumundayım dün çıktım öyle bir rahatladım ki. Sabahları kefir içiyorum ya 3-4 gündür o iyi geldi rahat yapıyorum şu aralar.
Oy anam bitirdin bizi bu hafta sen ki ne iradeli kadınsınnasıl sıkmadın dişini
Tek kelime ile MUH TE ŞEM
Tartının güzelliğine bak darısı bana da bu rakamları göstermeye inşşş tebrik ederimm
Tebrik ederim çok güzel hatta çoooook çooook güzel
Tartı değişiminden oldu o haftaya yeni tartın ile devam edince eminim ki çok güzel eksilme olacaktır
O kiloda kilo vermek ne zor biliyor musun sen süpersin kadın süperrr
Helal olsun işte gerçek bir takım üyesi.Gaza geldim görünce akşama bende yapıcam böyle ter fotosu
Tebrik ederim keçiboynuzları çıkarsa menüden daha da fazla verirsin haftaya ama yine de güzel canım benim
Bizim gibi bir kabız daha.Ki buna rağmen -300 çoook iyi demek ki wc çıksan en az -500 olurdu artık haftaya gelir o eksilerde
İnsan kilo verince ne güzel motive oluyor dimi geçen haftaki küskün sevgi nerde şimdiki neşeli enerjik sevgi nerde harikasın canım benimYap yap belki ben de bi tur daha atarım
Kalmasın kalmasın bunu da yapmadık demeyelim.Tmm akşamdan başlayalım bende geç yaptım kahvaltıyı ✌
Denemedik bir şey kalmasın
Ben uzun zamandır yapıyorum faydasını gördüm başta biraz zorladı gece yemek yememe işi ama şimdi alıştım.Kalmasın kalmasın bunu da yapmadık demeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?