Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah arkadaşıma haklısın valla tamam artık şu anda söz veriyorum sana ve tüm kızlara artık abur cubur yok ne bu ya şiştikçe şişiyorum leslie için söz veremiycem canım 40 dakka boyunca sabit durmam mümkün değil ya kızım bişey çıkarırı ya eşim o kadar dakka rahat yok bana ancak 15 yada 20 dakka yapabilirim ama havalar ısınıyorya nasılsa ben sabahları saat 6 30 da yürüyüşe çıkacam artık en az 1 saat tempolu yürüyüş inşallah toparlanacam o zmana
midem fena agrıyo mıde agrısına ne ıyı gelır acaba
canım geçmiş olsun lansaprol çok iyi geliyor mide rahatsızlıklarına ama şu an evde elma varsa hemen ye 2 tane oda çok iyi geliyor mideye
ayyy bende başlıycam o temizliğğede tam başlım dedim yağmur başladı bu hafat ful yağacakmış artk haftaya başlarım bende
önce saatlerce ütü yapıyordum ben de ama sonradan kayınvalidemde gördüm perdeleri intizamlı bi şekilde katlayarak makinaya koyunca kırışmıyor bide çıkarınca ıslak ıslak seriyorum hemen ufak tefek kırışıklıklarda gidiyor kalmıyor

rengarenk

paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edilmiştir....

sulisim

hamiş olduğu için aramızdan ayrılmıştır....

Son düzenleme:
kızlar yine takım olarak motivasyon eksikliği yaşıyoruz ve paylaşımlarımız yok denecek kadar az lütfen buna çok dikkat edelim

epak sen bu hafta başlamıştın misafir üye olarak ama malesef listeye almıycam seni paylaşımların çok az ve motivasyon düşüğklüğüne sebep olacaktır geldiğin için teşekkür ederiz canım

özgürdü paylaşımların iyi ama daha iyi olabilir bu şekilde devam edersen cuma listesine alıcam seni canım

gelen giden yok neyse bende çıkayım artık herkese hayırlı geceler kızlar Allah rahatlık versin :)) bu arada lütfen paylaşımlara ddikkat edelim arkadaşlar gelip mönümüzü yazıp kaçmayalım yazılanlarada yorum yapalım ki bi sohbet ortamı oluştıralım ve sadece diyetten bahsetmemeiz gerekmiyor her konuda konuşabiliriz yeterki motivasyonumuz düşmesin herkese iyi geceler....

takyoncum sagol cevap verdıgın ıçın aksam yemek yıyınce gectı:) ama elma aklımda dursun

bugunku lıstem

7 MART 2011 PAZARTESİ

7:15
1 muz -1m-
1 b sut -1s-

9:30
1 elma cayı

11:45
Yarım kepce mercimek corbası -1/2 t + ½ e-
4 kasık etli nohut -1 t + 2 e –
1 kepce yogurt -1s-
1 dılım ekmek -1t
Yesıl cay
1 elma (tam bıtmedı) -1m-

15:00
1 ayran -1s-

19:00
2 bucuk kepce yogurtlu corba (2;5 tahıl + 1 sut) not 3 kasık suzme yogurtla yapıldı
1 ısırık gozleme
Domates
Portakal -1m-

Toplam:4 sut + 3 m + 5 t + 2,5 et

bugun sutu 1 gectım yarın 1 azaltmam lazım gercı bu yogurtlu corbayada bayılırım

bu arada bısı sormak ıstıyorum kızlar cevap verırsenız sevınırım

zayıfladıgınızda vucudunuzda kasıntı oldumu benı cok varda en son 18 kılo verdıgımdede tum vucudum acayıp kasınıyordu bende acaba derı kuculuyor ondan mı dıye dusunmustum oyle bısı olabılırmı yoksa sadece alarjık bısımıdır kı

bu arada bısı sormak ıstıyorum kızlar cevap verırsenız sevınırım

zayıfladıgınızda vucudunuzda kasıntı oldumu bende cok varda en son 18 kılo verdıgımdede tum vucudum acayıp kasınıyordu bende acaba derı kuculuyor ondan mı dıye dusunmustum oyle bısı olabılırmı yoksa sadece alarjık bısımıdır kı

KIZLAR BİZİM BURAYA KAR YAĞMAYA BAŞLADI FELAKET SOĞUK EVİ TAŞICAKTIK TAMDA BİKAÇ GÜN ERTELEDİK ZOR OLCAK ÇÜNKÜ HADEN HEP BİRLİKTE BANA GELİNDE TAŞIYAK ŞU EVİ YAAAAAAAAAAAAAA
Bende bi müddet giriyim dedim evi bayağı topladık bi mola verdim buraya geldim yatıcam birazdan çok yoruldum

BUGÜNKÜ MENÜM

KAHVALTI

2d. ekmekle
salçalı yumurta yedim
2kk peynir
3zeytin
1bardak çay

ARA

1 elma

ÖĞLEN
1kase çorba içtim+salata+yoğurt

ARA

1 muz

AKŞAM

kara mercimek çorbası(6kaşık)
kabak yemeği(5kaşık)
bol yeşil salata
2kaşık yoğurt

1saat sonra yeşil çay içtim

yatana kadar toplam 3litre su 0.5litre pet şişem kaldı

yatarkende süt içip yatıcam ii geceler:79:

bugün sıfır kaçamak

SİZLERİ BENDE ÇOOOOOOOKKKKK SEVİYORUM KIZLARRRR KENDİNİZE CİCİ BAKIN

canım ben şimdiye kadar öyle büyük kilolar vermedim ama az da versem böyle bi şey başıma gelmedi.

Selam kızlar, nasılsınız?

Bu dönem pazartesileri çok yoğun geçiyor. Okula bilgisayar da götürmüyorum o yüzden akşamları yazabiliyorum sadece. Haftanın geri kalanı daha az yorucu geçiyo daha sık gelirim inşallah.

Bugün bütün gün ayaktaydım tenefüsler dahil tam bir koşturmacayla geçti felaket yoruldum. üstüne de çarşıda işlerim vardı yaklaşık 50 dk falan da yürüdüm, baya bi hareket ettim. Yarından iti baren de spora gidicem. Geçen hafta 3 gün gidebildim. Bu dönemki hedefim haftada 4 gün gitmek.

Yediklerim:

sabah: yarım simit çay

ara: yarım elma

ara: yarım simit
öğle: çorba, 4 kaşık pilav ve 5-6 çatal tavuk döner

ara: yarım elma

ara: 4 tane çiğköfte

akşam: 6-7 kaşık kabak yemeği, 2 küçük dolma, 2 çiğ köfte daha

çayın yanında da malesef 3-4 tane kuru pasta yedim.

Sanırım ona hareket boşa gitti. Bu aralarda hiç moda giremedim. Artık yiyeceklere karşı direnemiyorum. Bu cumaya 500 gr da olsa azalmam gerek yoksa iyice kopucam.

Bizim buralar da karlı. Geçen senelerde bu zamanlar yağmamıştı ama bu sene böyle oldu.

sıfır kaçamak olmuş ne güzel tebrik ederim. Ben hep annemin abur cburlarının kurbanı oluyorum.

O azıcık kırışık dönüp dönüp gözüme takılır.Bide sanki ütü tülleri parlatıyor.Bide enson salon tülü yaptırdım katlamalı yapacaktım.Tülcü illa metre işi al daha şık oluyor dedi.Ve toplamda sanırım 10-15 metre var pileleryle beraber.Ütüle ütüle bitmiyor.Bide tülde kenarlıklarıda çok açık renk azıcık tozlansın hemen yıkamak gerekiyor.İşimi zorlaştırdım şu tüllerle...

Tmm canım daha dikkat ederim.:13:

Bence alerji oluyorsun.Yediklerini ara ara değiştirerek bulabilirsin neye alerjin olduğunu.Mesela ben elma yediğimde gözlerim çok ağırır sebebini bilmiyorum ama ne zaman yesem gözlerimin ağrısından duramıyorum.Çok nadir elma yerim sık sık yersem çok kötü oluyorum.

Kahvaltımıda yazayım.Kk beyaz peynir, 1 yemek kaşığı lor peynir, 1 avuç maydanoz bol nar ekşili
(çok güzel oluyor) , 5-6 adet zeytin, 1 dilim kaşar peynir (bunuda çok canım çekti diye yedim.) 2 bardak az şekerli çay...
Aslında benim günde enaz 10 dk spora ihtiyacım var.Bugünden itibaren sporuda listeye ekliyorum.
Bide günde 1-2 kere suya elma sirkesi damlatıp içiyorum.Bilmiyorum ne kadar işe yarar ama belki metabolizmamı hızlandırır diye düşünüyorum.:26:

iyi yaparsın gülsümcüm
yürüyüş çok faydalı zaten
bide yediklerine dikkat ettin mi tamamdır yani :))

canım gerçekten fazla olmuş
sabah kahvaltısından sonra simitle yaptığın ikinci ara olmamşı zaten
bide üstüne 4 kaşık pilav yemişsin bana o da fazla geldi doğrusu, onun yerine 2 kaşık pilav ve 1 dilim ekmek yesen daha iyi olurdu, fazladan karbonhidrat almamşı olurdun böylece
çiğ köfte ve kuru pastalara sen diyeceğini demişsin zaten, benim fazladan bişi söylemem gerek yok bence

bu arada ben de kahvaltımı yazayım hemencik

canım kocişim koca bi bardak portakal- greyfurt sıktı bana
2 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 çeri domates
2 yeşil biber
3 çk bal
1 dilim ekmeğe sürdüm yedim walla :))))

afiyet olsun canım, gayet güzel
canının çektiğini arada ye tabi, hem nefsini körelt hem de daha sonra daha fazla yemeni engellersin böylece

günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr

8 mart kadınlar günümüz hepimiz için kutlu olsun çok mutlu ve güzel birgün geçirmenizi diliyorum

benide eşyalarla boğuşuk bir gün bekliyor ne kadınlar günü beeeeee

eee nasılsın yakın geleğin çıtır hatunları

beni sormayın ben heç ei değilemmmm

şaka şaka allaha şükür yeni evimize taşınıyoruz bugün hava güzel biraz inşallah böyle devam ederde yarın birgün gideriz bu dağınıklıktan kurtuluruz

bu arada kızlar ya benim eşyalar toplandı ama çocukların eşyası ve mutfak eşyam kople duruyo bugün halladecem daha sıkıntı yok yani o konudaaaa lazım olanlar ortada

canım senin de kutlu olsun
ve de kolay gelsin
bilirim ev taşımanın ne kadar zor olduğunu (
inşallah hemencecik yerleşirsiniz

bu arada ara öğün olarak 25-30 kadar leblebi yedim
şimdi de yeşil çay içiylorum

afiyet olsun canım yine intizamlı bir mönü olmuş tebrik ederim ama sabahalrı acıkmıyormusun kahvaltı yapmıyorsun gördüğüm kadarıyla
alerjiktir bence canım ya ben o kadar çok kilo vermedim ama 10 kilo verdim olmadı öyle bişi
Allah kolaylık versin canım adresi yaz gelek hep beraber topluyalım evi kız 10 kişiyiz 1 saatte biter bütün iş :))
selam gülhancım mönüye yorumlar yapılmış zaten bende aynısını düşünoyrum canım
10 dakka çok olmasın canım aa yorulursun sonra ne 10 dakkası kız 40 dakka en az
haklsıısn burçakcım zaten şekeride size verdiğim sözle bıraktım 3 şeker atarken şimdi 0 şeker kullanıyorum sizlere söz verince tutuyorum abur cuburda bitmiştir artık benim için maşallah kavvaltı çok güzel olmuş sana kahvaltıya gelicem bi gün burda okurken bile gözüm gönlüm açılıyor çok renkli bi kahvaltı olmuş
günaydın canım Allah kolaylık versin ne kadınlar günü yaf temizlik yapıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…