- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.761
maşallah arkadaşımacanım bu abur cuburlar kilo aldırıyo zaten bize
ya evdeyken leslie yapabilirsin mesela
o bile senin metabolizmanı harekete geçirir
sen evdesin sabah 40 dk yapsan akşamda 40 dk, bak bakalım kilo falan kalıyor mu?
abur cuburu da kes ama bi an önce
evet tatlı yemiyosun ama o abur cuburlar daha beter, içinde ne olduğunu bilmiyosun, tatlıyı kendin yapsan en azından kendine göre ayarlar içinde ne olduğunu bilirsin, onlar da onu bile bilmiyosun, bence sen çoktan verirdin bu kiloları ama azcık sahip ol o iştahına, canın abur cubur mu çekti, süt iç ne bileyim yaban mersini ye, bi kare bitter at ağzına, ağzında erite erite ye ki birden girmesin mideye, o kötü yapıyo zaten bizi, arkasını getiriyoruz çünkü o zaman
bak bana, 22 kasımdan bu yana 8 kilo verdim, yediklerimi artırmasam daha da gidecek ama ben porsiyonlarımı büyüttüm biraz
ekmeği falan daha fazla yiyorum artık
arada tatlı falan da yiyorum
dün mesela koca bi dilim revani yedim ama çok nadir yapıyorum bunu, sürekli yapmış olsaydım kilo falan veremezdim, sonra da 8 liraya 36 beden pantalon alamazdım dimi ama :))))))))))))
canım geçmiş olsun lansaprol çok iyi geliyor mide rahatsızlıklarına ama şu an evde elma varsa hemen ye 2 tane oda çok iyi geliyor mideyemidem fena agrıyo mıde agrısına ne ıyı gelır acaba
ayyy bende başlıycam o temizliğğede tam başlım dedim yağmur başladı bu hafat ful yağacakmış artk haftaya başlarım bendeKızlar bir selam vereyim dedim.Gece girip yazdıklarınızı tek tek okuyacağım.Haftasonu şehir dışından dayım ve yengem geleceği için annemlerde ve bizim evde temizlik var.Bahar temizliğini erken yapmak zorunda kaldım annemede yardım ediyorum.3 gün işe gitmiyorum ama temizlikten fırsat bulup dinlenemeyeğim.Bugün annem nefis pideler yapmıştı ama ben azıcık yedim.annem zaten zayıfsın diyor.Şu annelerin evlatlarını zayıf görmeleri harika oluyor.
Neyse ben tülleri ütüleyip döneceğim..Şimdilik hoşçakalın..
bu arada bısı sormak ıstıyorum kızlar cevap verırsenız sevınırım
zayıfladıgınızda vucudunuzda kasıntı oldumu bende cok varda en son 18 kılo verdıgımdede tum vucudum acayıp kasınıyordu bende acaba derı kuculuyor ondan mı dıye dusunmustum oyle bısı olabılırmı yoksa sadece alarjık bısımıdır kı
KIZLAR BİZİM BURAYA KAR YAĞMAYA BAŞLADI FELAKET SOĞUK EVİ TAŞICAKTIK TAMDA BİKAÇ GÜN ERTELEDİK ZOR OLCAK ÇÜNKÜ HADEN HEP BİRLİKTE BANA GELİNDE TAŞIYAK ŞU EVİ YAAAAAAAAAAAAAA
Bende bi müddet giriyim dedim evi bayağı topladık bi mola verdim buraya geldim yatıcam birazdan çok yoruldum
BUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
2d. ekmekle
salçalı yumurta yedim
2kk peynir
3zeytin
1bardak çay
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1kase çorba içtim+salata+yoğurt
ARA
1 muz
AKŞAM
kara mercimek çorbası(6kaşık)
kabak yemeği(5kaşık)
bol yeşil salata
2kaşık yoğurt
1saat sonra yeşil çay içtim
yatana kadar toplam 3litre su 0.5litre pet şişem kaldı
yatarkende süt içip yatıcam ii geceler:79:
bugün sıfır kaçamak
SİZLERİ BENDE ÇOOOOOOOKKKKK SEVİYORUM KIZLARRRR KENDİNİZE CİCİ BAKIN
O azıcık kırışık dönüp dönüp gözüme takılır.Bide sanki ütü tülleri parlatıyor.Bide enson salon tülü yaptırdım katlamalı yapacaktım.Tülcü illa metre işi al daha şık oluyor dedi.Ve toplamda sanırım 10-15 metre var pileleryle beraber.Ütüle ütüle bitmiyor.Bide tülde kenarlıklarıda çok açık renk azıcık tozlansın hemen yıkamak gerekiyor.İşimi zorlaştırdım şu tüllerle...ayyy bende başlıycam o temizliğğede tam başlım dedim yağmur başladı bu hafat ful yağacakmış artk haftaya başlarım bende
önce saatlerce ütü yapıyordum ben de ama sonradan kayınvalidemde gördüm perdeleri intizamlı bi şekilde katlayarak makinaya koyunca kırışmıyor bide çıkarınca ıslak ıslak seriyorum hemen ufak tefek kırışıklıklarda gidiyor kalmıyor
kızlar yine takım olarak motivasyon eksikliği yaşıyoruz ve paylaşımlarımız yok denecek kadar az lütfen buna çok dikkat edelim
epak sen bu hafta başlamıştın misafir üye olarak ama malesef listeye almıycam seni paylaşımların çok az ve motivasyon düşüğklüğüne sebep olacaktır geldiğin için teşekkür ederiz canım
özgürdü paylaşımların iyi ama daha iyi olabilir bu şekilde devam edersen cuma listesine alıcam seni canım
bu arada bısı sormak ıstıyorum kızlar cevap verırsenız sevınırım
zayıfladıgınızda vucudunuzda kasıntı oldumu benı cok varda en son 18 kılo verdıgımdede tum vucudum acayıp kasınıyordu bende acaba derı kuculuyor ondan mı dıye dusunmustum oyle bısı olabılırmı yoksa sadece alarjık bısımıdır kı
maşallah arkadaşımahaklısın valla tamam artık şu anda söz veriyorum sana ve tüm kızlara artık abur cubur yok ne bu ya şiştikçe şişiyorum leslie için söz veremiycem canım 40 dakka boyunca sabit durmam mümkün değil ya kızım bişey çıkarırı ya eşim o kadar dakka rahat yok bana ancak 15 yada 20 dakka yapabilirim ama havalar ısınıyorya nasılsa ben sabahları saat 6 30 da yürüyüşe çıkacam artık en az 1 saat tempolu yürüyüş inşallah toparlanacam o zmana
canım geçmiş olsun lansaprol çok iyi geliyor mide rahatsızlıklarına ama şu an evde elma varsa hemen ye 2 tane oda çok iyi geliyor mideye
ayyy bende başlıycam o temizliğğede tam başlım dedim yağmur başladı bu hafat ful yağacakmış artk haftaya başlarım bende
önce saatlerce ütü yapıyordum ben de ama sonradan kayınvalidemde gördüm perdeleri intizamlı bi şekilde katlayarak makinaya koyunca kırışmıyor bide çıkarınca ıslak ıslak seriyorum hemen ufak tefek kırışıklıklarda gidiyor kalmıyor
Selam kızlar, nasılsınız?
Bu dönem pazartesileri çok yoğun geçiyor. Okula bilgisayar da götürmüyorum o yüzden akşamları yazabiliyorum sadece. Haftanın geri kalanı daha az yorucu geçiyo daha sık gelirim inşallah.
Bugün bütün gün ayaktaydım tenefüsler dahil tam bir koşturmacayla geçti felaket yoruldum. üstüne de çarşıda işlerim vardı yaklaşık 50 dk falan da yürüdüm, baya bi hareket ettim. Yarından iti baren de spora gidicem. Geçen hafta 3 gün gidebildim. Bu dönemki hedefim haftada 4 gün gitmek.
Yediklerim:
sabah: yarım simit çay
ara: yarım elma
ara: yarım simit
öğle: çorba, 4 kaşık pilav ve 5-6 çatal tavuk döner
ara: 4 tane çiğköfte
akşam: 6-7 kaşık kabak yemeği, 2 küçük dolma, 2 çiğ köfte daha
çayın yanında da malesef 3-4 tane kuru pasta yedim.
Sanırım ona hareket boşa gitti. Bu aralarda hiç moda giremedim. Artık yiyeceklere karşı direnemiyorum. Bu cumaya 500 gr da olsa azalmam gerek yoksa iyice kopucam.
Kahvaltımıda yazayım.Kk beyaz peynir, 1 yemek kaşığı lor peynir, 1 avuç maydanoz bol nar ekşili
(çok güzel oluyor) , 5-6 adet zeytin, 1 dilim kaşar peynir (bunuda çok canım çekti diye yedim.) 2 bardak az şekerli çay...
Aslında benim günde enaz 10 dk spora ihtiyacım var.Bugünden itibaren sporuda listeye ekliyorum.
Bide günde 1-2 kere suya elma sirkesi damlatıp içiyorum.Bilmiyorum ne kadar işe yarar ama belki metabolizmamı hızlandırır diye düşünüyorum.:26:
günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
8 mart kadınlar günümüz hepimiz için kutlu olsun çok mutlu ve güzel birgün geçirmenizi diliyorum
benide eşyalarla boğuşuk bir gün bekliyor ne kadınlar günü beeeeee
eee nasılsın yakın geleğin çıtır hatunları
beni sormayın ben heç ei değilemmmm
şaka şaka allaha şükür yeni evimize taşınıyoruz bugün hava güzel biraz inşallah böyle devam ederde yarın birgün gideriz bu dağınıklıktan kurtuluruz
bu arada kızlar ya benim eşyalar toplandı ama çocukların eşyası ve mutfak eşyam kople duruyo bugün halladecem daha sıkıntı yok yani o konudaaaa lazım olanlar ortada
afiyet olsun canım yine intizamlı bir mönü olmuş tebrik ederim ama sabahalrı acıkmıyormusun kahvaltı yapmıyorsun gördüğüm kadarıylatakyoncum sagol cevap verdıgın ıçın aksam yemek yıyınce gectı:) ama elma aklımda dursun
bugunku lıstem
7 MART 2011 PAZARTESİ
7:15
1 muz -1m-
1 b sut -1s-
9:30
1 elma cayı
11:45
Yarım kepce mercimek corbası -1/2 t + ½ e-
4 kasık etli nohut -1 t + 2 e –
1 kepce yogurt -1s-
1 dılım ekmek -1t
Yesıl cay
1 elma (tam bıtmedı) -1m-
15:00
1 ayran -1s-
19:00
2 bucuk kepce yogurtlu corba (2;5 tahıl + 1 sut) not 3 kasık suzme yogurtla yapıldı
1 ısırık gozleme
Domates
Portakal -1m-
Toplam:4 sut + 3 m + 5 t + 2,5 et
bugun sutu 1 gectım yarın 1 azaltmam lazım gercı bu yogurtlu corbayada bayılırım
alerjiktir bence canım ya ben o kadar çok kilo vermedim ama 10 kilo verdim olmadı öyle bişibu arada bısı sormak ıstıyorum kızlar cevap verırsenız sevınırım
zayıfladıgınızda vucudunuzda kasıntı oldumu benı cok varda en son 18 kılo verdıgımdede tum vucudum acayıp kasınıyordu bende acaba derı kuculuyor ondan mı dıye dusunmustum oyle bısı olabılırmı yoksa sadece alarjık bısımıdır kı
Allah kolaylık versin canım adresi yaz gelek hep beraber topluyalım evi kız 10 kişiyiz 1 saatte biter bütün iş :))KIZLAR BİZİM BURAYA KAR YAĞMAYA BAŞLADI FELAKET SOĞUK EVİ TAŞICAKTIK TAMDA BİKAÇ GÜN ERTELEDİK ZOR OLCAK ÇÜNKÜ HADEN HEP BİRLİKTE BANA GELİNDE TAŞIYAK ŞU EVİ YAAAAAAAAAAAAAA
Bende bi müddet giriyim dedim evi bayağı topladık bi mola verdim buraya geldim yatıcam birazdan çok yoruldum
BUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
2d. ekmekle
salçalı yumurta yedim
2kk peynir
3zeytin
1bardak çay
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1kase çorba içtim+salata+yoğurt
ARA
1 muz
AKŞAM
kara mercimek çorbası(6kaşık)
kabak yemeği(5kaşık)
bol yeşil salata
2kaşık yoğurt
1saat sonra yeşil çay içtim
yatana kadar toplam 3litre su 0.5litre pet şişem kaldı
yatarkende süt içip yatıcam ii geceler:79:
bugün sıfır kaçamak
SİZLERİ BENDE ÇOOOOOOOKKKKK SEVİYORUM KIZLARRRR KENDİNİZE CİCİ BAKIN
selam gülhancım mönüye yorumlar yapılmış zaten bende aynısını düşünoyrum canımSelam kızlar, nasılsınız?
Bu dönem pazartesileri çok yoğun geçiyor. Okula bilgisayar da götürmüyorum o yüzden akşamları yazabiliyorum sadece. Haftanın geri kalanı daha az yorucu geçiyo daha sık gelirim inşallah.
Bugün bütün gün ayaktaydım tenefüsler dahil tam bir koşturmacayla geçti felaket yoruldum. üstüne de çarşıda işlerim vardı yaklaşık 50 dk falan da yürüdüm, baya bi hareket ettim. Yarından iti baren de spora gidicem. Geçen hafta 3 gün gidebildim. Bu dönemki hedefim haftada 4 gün gitmek.
Yediklerim:
sabah: yarım simit çay
ara: yarım simit
öğle: çorba, 4 kaşık pilav ve 5-6 çatal tavuk döner
ara: 4 tane çiğköfte
akşam: 6-7 kaşık kabak yemeği, 2 küçük dolma, 2 çiğ köfte daha
çayın yanında da malesef 3-4 tane kuru pasta yedim.
Sanırım ona hareket boşa gitti. Bu aralarda hiç moda giremedim. Artık yiyeceklere karşı direnemiyorum. Bu cumaya 500 gr da olsa azalmam gerek yoksa iyice kopucam.
10 dakka çok olmasın canım aa yorulursun sonraKahvaltımıda yazayım.Kk beyaz peynir, 1 yemek kaşığı lor peynir, 1 avuç maydanoz bol nar ekşili
(çok güzel oluyor) , 5-6 adet zeytin, 1 dilim kaşar peynir (bunuda çok canım çekti diye yedim.) 2 bardak az şekerli çay...
Aslında benim günde enaz 10 dk spora ihtiyacım var.Bugünden itibaren sporuda listeye ekliyorum.
Bide günde 1-2 kere suya elma sirkesi damlatıp içiyorum.Bilmiyorum ne kadar işe yarar ama belki metabolizmamı hızlandırır diye düşünüyorum.:26:
haklsıısn burçakcım zaten şekeride size verdiğim sözle bıraktım 3 şeker atarken şimdi 0 şeker kullanıyorum sizlere söz verince tutuyorumiyi yaparsın gülsümcüm
yürüyüş çok faydalı zaten
bide yediklerine dikkat ettin mi tamamdır yani :))
canım gerçekten fazla olmuş
sabah kahvaltısından sonra simitle yaptığın ikinci ara olmamşı zaten
bide üstüne 4 kaşık pilav yemişsin bana o da fazla geldi doğrusu, onun yerine 2 kaşık pilav ve 1 dilim ekmek yesen daha iyi olurdu, fazladan karbonhidrat almamşı olurdun böylece
çiğ köfte ve kuru pastalara sen diyeceğini demişsin zaten, benim fazladan bişi söylemem gerek yok bence
bu arada ben de kahvaltımı yazayım hemencik
canım kocişim koca bi bardak portakal- greyfurt sıktı bana
2 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 çeri domates
2 yeşil biber
3 çk bal
1 dilim ekmeğe sürdüm yedim walla :))))
günaydın canım Allah kolaylık versin ne kadınlar günü yaf temizlik yapıyorum bengünaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
8 mart kadınlar günümüz hepimiz için kutlu olsun çok mutlu ve güzel birgün geçirmenizi diliyorum
benide eşyalarla boğuşuk bir gün bekliyor ne kadınlar günü beeeeee
eee nasılsın yakın geleğin çıtır hatunları
beni sormayın ben heç ei değilemmmm
şaka şaka allaha şükür yeni evimize taşınıyoruz bugün hava güzel biraz inşallah böyle devam ederde yarın birgün gideriz bu dağınıklıktan kurtuluruz
bu arada kızlar ya benim eşyalar toplandı ama çocukların eşyası ve mutfak eşyam kople duruyo bugün halladecem daha sıkıntı yok yani o konudaaaa lazım olanlar ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?