- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.581
Nerden açılıyor bu instaCeylansnn hahahaha var ya bazen geliyo aklıma kazara kaçamak yaparım paylaşırım diye shshhahaha
Buldum buldum
Yakarım çıranı o zaman hemen ararım dur nolur yeme o son lokmayı yememeliydin diyeCeylansnn hahahaha var ya bazen geliyo aklıma kazara kaçamak yaparım paylaşırım diye shshhahaha
Telefonda playstoredan instagrami indirip üye olabilirsinNerden açıklıyor bu insta
Eleştiri bekliyordum, sitemle karışık motive edici söz duymak iyi geldiAh tatlmm listedekiler bile bildirimsizken sen bildirimsiz olmuşun çok mu
Tebrik ederiz toprlanmaya geçmişsin
Bana gönder dersin senYakarım çıranı o zaman hemen ararım dur nolur yeme o son lokmayı yememeliydin diye
Kız bi de burada da yazmıyormusum utancımdanYakarım çıranı o zaman hemen ararım dur nolur yeme o son lokmayı yememeliydin diye
Yok tatlım şaka yaptım burası yüzünden yeteri kadar bağımlıyım teleTelefonda playstoredan instagrami indirip üye olabilirsin
Hahaha sazan gibi atladım hshshshahahYok tatlım şaka yaptım burası yüzünden yeteri kadar bağımlıyım tele
Facebook varsa kuzum instagram uygulamasından Facebook tan bağlan deNerden açılıyor bu insta
İyi olduuu haydi takipleşinnnnnnKız bi de burada da yazmıyormusum utancımdanrezil ediyormussun beni, ben gördüm şunu şunu yedi diye
2.sazanFacebook varsa kuzum instagram uygulamasından Facebook tan bağlan de
Açım Allah rızası için yemek sepetinden yolla kız derim açık adreste veririmBana gönder dersin sen
Seve seve sana WhatsApp tan gizlice yazarım kaptanım ispiyoncu olduğumu kimse anlamasınİyi olduuu haydi takipleşinnnnnnispiyon edene 100 spor puanı
Ooo işte şimdi herkesi takip etmek istiyorum hahahahİyi olduuu haydi takipleşinnnnnnispiyon edene 100 spor puanı
Onun için ayağını denk al story lerini takipteyimKız bi de burada da yazmıyormusum utancımdanrezil ediyormussun beni, ben gördüm şunu şunu yedi diye
Yazıklar olsun bütün saf temiz duygularımla oynadın kaptan2.sazan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?