- 23 Mart 2016
- 31.215
- 92.610
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.561
O kadar şeyden bir şey olmaz yahuuuuuAyy ama resmen kıyak geçtin bana
Vuuhuuuuu C Cagrihilal1Ve haftalık spor tablomuz bu hafta no kilo atakta gençler sıkı spor yaptıktebrikler kızlar ❤❤
Bireyselde iseeee 4294 puan ile C Cagrihilal1tebrikler ♥
Eki Görüntüle 2648200
O kadar şeyden bir şey olmaz yahuuuuuherkesin içinde söyleme böyle hahahahahah
Sorma sabah ilk senin kiloyu görünce saçımı başımı yoldum tırnaklarımla duvarları çizdim nasıl yapar bunu nasıll diyepawlover ı getirin buraya o kedi buraya gelecek allahtan Tartımın suçu yoksa ne papara yicekmişim sizden ki bir nevi yedim yazık bana hem aç kal hem salonda yerlere sürün üstüne azar işit heyyy yavrum ceylan daha neler göreceksin
Şimdi o tartıya sıkı sıkı sarıl 2.bir pili yüreğimiz kaldırmazpawlover ı getirin buraya o kedi buraya gelecek allahtan Tartımın suçu yoksa ne papara yicekmişim sizden ki bir nevi yedim yazık bana hem aç kal hem salonda yerlere sürün üstüne azar işit heyyy yavrum ceylan daha neler göreceksin
Ah tatlmm listedekiler bile bildirimsizken sen bildirimsiz olmuşun çok muBen iyice boşverdim herhalde, kilo bildirimini unuttumgeçen hafta 66.3tu bu hafta 66.1 haftaya hedefim en az 65.5
Ay Allah seniiiİnan dünkü hareketli pilatesten sonra bugün omuz arka bacak karın nerem varsa bütün kaslarım ağrıyordu. Sabah eşim birşey diyor dur diyorum espri yapma gülemiyorum çünkü karın kaslarım acıyor.O durumdaydım yani sabah. Ona rağmen sürüne sürüne gittim salona. Laktik asit biriktirmişiz işte yorgunluk ondan oluyor bu asiti atıp toparlamamız için de spora devam etmek lazım bırakınca gidiyor çünkü
ÇakaaaalllNeyse kociş gelecek ben kalkıyorum kızlar pc başından evi temizleyip yemek hazırlıcam o gelmeden yapıyorum temizliği o gelene kadar yatışşş
Bende yok maalesefKız kızlaaarr Instagram kullanan yok mu ben sizinle iletişimi koparmak istemiyorum yarın öbür günceylanla oyayla duyguyla takiplesiyoruz da diğerleri yok:)
Saydıklarından bir tek kendimi tanıyorum kız oya ve duygu kimKız kızlaaarr Instagram kullanan yok mu ben sizinle iletişimi koparmak istemiyorum yarın öbür günceylanla oyayla duyguyla takiplesiyoruz da diğerleri yok:)
İyi geceler canım
Hahhhaa kendinden bile şüphe ettin benceSaydıklarından bir tek kendimi tanıyorum kız oya ve duygu kim
O bile muammaHahhhaa kendinden bile şüphe ettin bence
Yıllar yıllaaar içinde demek istedimBende yok maalesefayrıca niye kopuyoruz henüz şişkoyuz
Hahha pawlover ve calypsoSaydıklarından bir tek kendimi tanıyorum kız oya ve duygu kim
Oo isme bak beBenlm yeni açtım inst hesabım var
Hedefekoşananne diyebugün gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?