- 23 Mart 2016
- 31.215
- 92.610
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.601
Sen de kendine iyi bak güzel kaptanİyi geceler kızlar huysuz böceğim beni bugün çok yıprattı burası iyi geldi kafam dağıldı ♥
İyi bakın kendinize ✌
Saydıklarından bir tek kendimi tanıyorum kız oya ve duygu kim
Çok çok çok sevindimTatlım düzenledik sayılır white noise açtım iki gecedir kesintisiz 12 saat uyuyortabi bu gece nolur bilmem dün bir defa su içmek için kalktı o kadar
Öğlen uyur sonra kalktığında 2-3 gibi çıkarız biz sokağa akşam en geç 6 ya kadar hep sokak.. artık pislikten böyle mafolur maff. Ben öyle çok titiz bir anne değilim hiç engelmem onu o pis bu pis vs diye eller sürter düşer kalkar.. öyle artık leş gibi olur açıkçası eve gelince en az 15 dk banyoda küveti de o oyun oynar .. tek başına istemiyor beniben kapıda bekliyorum .. orada iyice alıyor kirlerin bi de ben kese atarım öyle...
Düzeldik inşallah ya.. şimdi alıştı gece meme demiyor hiç su diyor.. suluk alocam şimdi beşiğine Bağlıca alıştırcam onu kalkınca hiç anlamadan kendi içer Miki? Hala beşiği yanım da ayırmadım..
Ama yalı dolunca 26 aylık gibi olunca öğlen kendi odasına alıştırmaya düşünüyorum.. sonra ufak ufak ona teklif ederim gece de yt hadi diye yatağına mini ışık kar vs takıcam cadır vs.. şu an da bile odasını çok seviyor zaten ♥
özelden yazayım canım kullaniyorumKız kızlaaarr Instagram kullanan yok mu ben sizinle iletişimi koparmak istemiyorum yarın öbür günceylanla oyayla duyguyla takiplesiyoruz da diğerleri yok:)
canım mesaj attım Instagram'dan, istek gönderdi mBenlm yeni açtım inst hesabım var
Hedefekoşananne diyebugün gelin
Yine en çok spor yapan sabah tartıda sabit gelen 200 gr için ac bilaç kardiolar yapan benim o benim malesefVe haftalık spor tablomuz bu hafta no kilo atakta gençler sıkı spor yaptıktebrikler kızlar ❤❤
Bireyselde iseeee 4294 puan ile C Cagrihilal1tebrikler ♥
Eki Görüntüle 2648200
Hayata küsüp iki de bi isyankar şeyler paylaşmayacaksan benim varKız kızlaaarr Instagram kullanan yok mu ben sizinle iletişimi koparmak istemiyorum yarın öbür günceylanla oyayla duyguyla takiplesiyoruz da diğerleri yok:)
Ayyy hiç sevmem isyanları mutsuzken bile mutlu olmayı seçelim biz lüttfeeeennnHayata küsüp iki de bi isyankar şeyler paylaşmayacaksan benim var
Kız haksız mıyım herkes kendine Bi takma isim bulmuş Bi ben varım içinizde hem resim koyup hem orjinal adımla takılıyorum açık adres isteseniz direk yazıcam Nerdeyse ahh ahh ne safım Bi suç işlesek siz kk girmeseniz bişey olmayacak olan bana olacak her yerden bulunurumCeylan suçlu suçlu sessiz sessiz takılayım dedim yazmaya yüzüm yok ama şu mesajını okuyunca dayanamadım kahkaha attım!!!Çok bombasın yaa
Sevgi depresyondan zor cıktı bir daha girerse hiç takiplesmeyelim bizide depresyona sokar. Bi de yarın öbürü gün gidersek kopmayalım demişAyyy hiç sevmem isyanları mutsuzken bile mutlu olmayı seçelim biz lüttfeeeennn
Hilal ekle kız beniSevgi depresyondan zor cıktı bir daha girerse hiç takiplesmeyelim bizide depresyona sokar. Bi de yarın öbürü gün gidersek kopmayalım demişbenim daha çok yarinlarim geçer burda
Olur canım yaz özeldenÇok çok çok sevindim
kıyamam ben ona, beklemesin
özelden yazayım canım kullaniyorum
canım mesaj attım Instagram'dan, istek gönderdi m
Yok kız depresyondayken sıfır paylaşımHayata küsüp iki de bi isyankar şeyler paylaşmayacaksan benim var
TööbeeeeSevgi depresyondan zor cıktı bir daha girerse hiç takiplesmeyelim bizide depresyona sokar. Bi de yarın öbürü gün gidersek kopmayalım demişbenim daha çok yarinlarim geçer burda
Eline sağlık canım.. Tabi önemli degil ama Perşembe günü 25000 adım attım ve 45 dk ağırlıklı Didem Fitnes videosu yaptım cnm ..Ve haftalık spor tablomuz bu hafta no kilo atakta gençler sıkı spor yaptıktebrikler kızlar ❤❤
Bireyselde iseeee 4294 puan ile C Cagrihilal1tebrikler ♥
Eki Görüntüle 2648200
Günaydın canım, niye öyle oldu kiŞimdiden gunaydin..3:30 da kalktım ve tekrar uyuyamadım.
12-19 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
Tempus
Calypso95
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
ortabahar
fancynancy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?