Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok çok çok sevindim
Elinde kalem bekliyor Mehfam
kıyamam ben ona, beklemesin
Kız kızlaaarr Instagram kullanan yok mu ben sizinle iletişimi koparmak istemiyorum yarın öbür gün ceylanla oyayla duyguyla takiplesiyoruz da diğerleri yok:)
özelden yazayım canım kullaniyorum
Benlm yeni açtım inst hesabım var
Hedefekoşananne diye bugün gelin
canım mesaj attım Instagram'dan, istek gönderdi m

Ceylan suçlu suçlu sessiz sessiz takılayım dedim yazmaya yüzüm yok ama şu mesajını okuyunca dayanamadım kahkaha attım!!! Çok bombasın yaa
Kız haksız mıyım herkes kendine Bi takma isim bulmuş Bi ben varım içinizde hem resim koyup hem orjinal adımla takılıyorum açık adres isteseniz direk yazıcam Nerdeyse ahh ahh ne safım Bi suç işlesek siz kk girmeseniz bişey olmayacak olan bana olacak her yerden bulunurum size güvenmemeliydim

Ayyy hiç sevmem isyanları mutsuzken bile mutlu olmayı seçelim biz lüttfeeeennn
Sevgi depresyondan zor cıktı bir daha girerse hiç takiplesmeyelim bizide depresyona sokar. Bi de yarın öbürü gün gidersek kopmayalım demiş benim daha çok yarinlarim geçer burda

Çok çok çok sevindim
kıyamam ben ona, beklemesin
özelden yazayım canım kullaniyorum
canım mesaj attım Instagram'dan, istek gönderdi m
Olur canım yaz özelden
Hayata küsüp iki de bi isyankar şeyler paylaşmayacaksan benim var
Yok kız depresyondayken sıfır paylaşım yaz adını ekleyeyim
Sevgi depresyondan zor cıktı bir daha girerse hiç takiplesmeyelim bizide depresyona sokar. Bi de yarın öbürü gün gidersek kopmayalım demiş benim daha çok yarinlarim geçer burda
Tööbeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…