Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

A a bıngıl bımgıl resmen olur olur sen spora ağırlık versen aslında ??
Ben de öyle aman aman simit yok artık.. bi ön de göbek var doğumdan kalan.. zaten oldum olası ben de basen yoktur bu yaptığım spor da çok etkili ama

Öyle yapıyorum canım inan her gün 3 bölge çalışıyorum bisiklet ve yürüyüşümde mutlaka var. Hoca 2-3 haftaya gözle görülür derecede incelirsin böyle devam edersen dedi. İnşallah bakalım

Hedefe artılarla gidiyon ama
Ya valla kaptan laf sokmadan olmaz

Ama cidden bak manşsandan döndüm tartıldım 71.4.. artık ne dersem yol ödemi mi kaçamak ödemi mi Allah ne verdiyse...

Cumartesiden cumaya -1.4 gitmiş.. bakalım haftaya ne olacak evet bura için artı oldu ama ben yine kilo verdim..

Şekerim listeyi şimdi paylaşacağım sen gör bakalım adalet işlemişmi Allah korusun transfer alsak iyice modları düşer

Hadi inşallah bebeğim olur zamanla aynen spor zaman ve devamlılık istiyor.. ben de 30 dk da kolayca bitirdiğim sporu iki gündür can çekişerek yapıyorum hepi topu 6-7 gün ara verdim hemen salmış kaslar

Hadi inşallah bebeğim ♥olur zamanla aynen spor zaman ve devamlılık istiyor.. ben de 30 dk da kolayca bitirdiğim sporu iki gündür can çekişerek yapıyorum hepi topu 6-7 gün ara verdim hemen salmış kaslar
İnan dünkü hareketli pilatesten sonra bugün omuz arka bacak karın nerem varsa bütün kaslarım ağrıyordu. Sabah eşim birşey diyor dur diyorum espri yapma gülemiyorum çünkü karın kaslarım acıyor. O durumdaydım yani sabah. Ona rağmen sürüne sürüne gittim salona. Laktik asit biriktirmişiz işte yorgunluk ondan oluyor bu asiti atıp toparlamamız için de spora devam etmek lazım bırakınca gidiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…