- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.541
Hoş geldin leydimmSpordan geldim duş aldım anca gelebildim kuzum
Sağol kuzum benim HoşbuldukHoş geldin leydimm
Hele bi 65 olayımYav çıkar neden çıkmasın ben ortaokulda 70 kiloydum ünide 49a düştüm imkansız diye hiçbir şey yok kisen önce bir 65i gör bak sonra nasıl yazacaksın buraya yeni hedefim 60 diye
Görürsün kuzum ah bende inşallah ayın 29 da görücemHele bi 65 olayım
Benimle birgün böyle görüntülü konuşmadın @birsevgi12 Haziran walk walk sonuçları
0zlem 16500
S Suskunhanim 15300
C Cagrihilal1 12043
Cherry Mom 8668
birsevgi 6000
Az katılım olduğu için derecelendirme yapmıyorumgörüntülü konuşmadaydım kusura bakmayin
A a bıngıl bımgıl resmenHiç sıkı değilim hemde canım. spor hocamda dedi 55 56 sana iyi olur ama senin sıkılaşman lazım etin gevşek dedi. Normalde benim boya göre kilom öyle abartı gelmiyor değil mi size ama işte öyle değil baya yanlardan çıkan basenler belden çıkan simitlerim var problem yani. Yoksa fit olsam manyak değilim tabi ki diyet yapmam evdeki giysilerim olsun yeter bana
Aaa konuşalım yavrumBenimle birgün böyle görüntülü konuşmadın @birsevgibensiz senin neyine görüntülü konuşmak
Öyle yapıyorum canım inan her gün 3 bölge çalışıyorum bisiklet ve yürüyüşümde mutlaka var. Hoca 2-3 haftaya gözle görülür derecede incelirsin böyle devam edersen dedi. İnşallah bakalımA a bıngıl bımgıl resmenolur olur sen spora ağırlık versen aslında ??
Ben de öyle aman aman simit yok artık.. bi ön de göbek var doğumdan kalan.. zaten oldum olası ben de basen yokturbu yaptığım spor da çok etkili ama
Ya valla kaptan laf sokmadan olmazHedefe artılarla gidiyon ama
Şekerim listeyi şimdi paylaşacağım sen gör bakalım adalet işlemişmiSevgili kaptanımCherry Mom
Bizim nokilo grubunda blueee yok papatya zaten gitti fancynancy de yok yanibiz kafadan 3 adam eksik yarışıyoruz. Rakibinse maşallahı var. Karşı takımdan bize transfer istiyoruz olmuyor böyle nerde adalet nerde demokrasiii
Hadi inşallah bebeğimÖyle yapıyorum canım inan her gün 3 bölge çalışıyorum bisiklet ve yürüyüşümde mutlaka var. Hoca 2-3 haftaya gözle görülür derecede incelirsin böyle devam edersen dedi. İnşallah bakalım
Gelsin bakalım listemisss kıymetlimisssŞekerim listeyi şimdi paylaşacağım sen gör bakalım adalet işlemişmiAllah korusun transfer alsak iyice modları düşer
Ayy ama resmen kıyak geçtin bana21 şekersiz gün programı
17. Gün ♥
Cherry Mom 17. Gün ☑
S Suskunhanim 18. Gün ☑
0zlem 19. Gün ☑
Ceylansnn 12. Gün ☑
Tempus 17. Gün ☑
Maariftakvimi 17. Gün ☑
EceZ 17. Gün ☑
pacman 17. Gün ☑
nrmyn 12. Gün ☑
İnan dünkü hareketli pilatesten sonra bugün omuz arka bacak karın nerem varsa bütün kaslarım ağrıyordu. Sabah eşim birşey diyor dur diyorum espri yapma gülemiyorum çünkü karın kaslarım acıyor.Hadi inşallah bebeğim ♥olur zamanla aynen spor zaman ve devamlılık istiyor.. ben de 30 dk da kolayca bitirdiğim sporu iki gündür can çekişerek yapıyorum hepi topu 6-7 gün ara verdim hemen salmış kaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?