- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.641
6.30 gözümü açtım oğlum sebebiyle tabi
Gözünü açtığı anda üstüme gelip zıplamaya başladı
Aşşağıı aşşağı inelim
Tamam inelim pijama çıkartalım oğlum
hüüüüüüüüüü kalsın
Oğlum olmaz zor bela ikna ettim
Çorap giyelim oğlum
Hüüüüüi Tek ayağıma giyicem
Yine ikna çabası
İnmeden çiş yapalım derken hüüüüüüleyip fırrr aşağı
tek gözüm kapalı uyku sersemi ciidenn çekilecek çile değil
2 yaş sendromu 1.5 yaşında başladı o bitti
3 yaş sendromu başladı henüz ondayız bu sendromların erken başlayınca erken bitmesi gerekmiyor muergenlikten sonra bitecek gibi hissediyorum tükendim valla devamlı savaş halindeyiz yoruldum
Amin canımSeni o kadar iyi anlıyorum ki... 4 yaşında biraz rahat ettim sonra 5 yaş sendromu başladı. 5 yaşı da artık kaldıramadım oturup avaz avaz ağlıyordum. Çocuktan şiddet görmeye başladım resmen.Neyse şimdi 6’ya yaklaşırken biraz toparlandı herşey. Sistemi içselleştirmeyi ne kadar erken kabullenirsen o kadar rahat ediyorsun Esra. Ha geçti ha geçecek ümidiyle her gün kendini tüketiyor insan. Bir süre böyle olacak ve ben elimden geldiğince sakin kalacağım, şu an yaşının gereğini yaşıyor diye diye kendine ne kadar telkinde bulunursan o kadar iyi. Biliyorum söylerken böyle kolay, yaşayan bilir... Allah hepimize sabırlar versin gerçekten bu tutturma ve agresiflik dönemleri çok yıpratıcı oluyor.
Tartılma tatlımm devamlı pazartesi bakarız durumaUlan arkadaş bir gün bulgur yesek ertesi gün +1 çıkıyoruz bu nasıl bünyeymiş ya
İkinci el alan varsa satayım
Çalışıyorm canım yarım günİyi dinlenmeleer canım çalışmıyorsun değil mi ?
Ben eh işte biraz gerginim yanımda 100 kişide olsa emre ye yetmiyor hep yorgunluk
Yemicem ya aç gezicemTartılma tatlımm devamlı pazartesi bakarız duruma
Amin canım
Şuan beni en çok yıpratan şey ister istemez diğer çocuklar ile karşılaştırma yapmam mesela benimle birlikte hamile olan arkadaşlarım şimdi 3.yü yapıyorve benim kadar yıpranmış değiller ben inan şuan korkumdan 2 farklı yöntemle korunuyorm öyle çok korkuyorum hamile kalmaktan çünkü Emre'yle kaldıramam. Arkadaşlarım 2. 3. Yü yapınca demekki rahatlar diyorum ister istemez mukayese ediyorm ve kendimi yiyorum benim çocuğum niye böyle diye 2 3 çocuk yapanlar benden daha rahatlar burda birde şımarıklıktan ne yapacağını şaşırdı ısırma huyu yine nüksetti bebeklikten beri ne zaman dedeyle bir araya gelse ısırmalar başlıyor ne yapacağımızı şaşırdık biraz erken dönüş yapacağız.
O sendromu bende çok çektim çıkar diye bekledim ama yok çıkmıyor sendrom falan hikaye bizim çocuklar şımarıklık yapıyor. Yüzümüz yumuşak başka işimizde yok kiclarinda dolanıyoruz. Köye gidince bakıyorum çocuklar ne sıkılıyor ne canları değişik şeyler jstiyo ağlasa umursayan yok ağlıyo ağlıyo susuyo kışın montsuz falan kapıyı açık görse fırlıyor dışarı hastalık falan yok. Biz sariyoz sarmaliyoruz 5 dk. Rüzgar yese hasta aslında çocukları biz bu hale getiriyoruz onu anladım ben.6.30 gözümü açtım oğlum sebebiyle tabi
Gözünü açtığı anda üstüme gelip zıplamaya başladı
Aşşağıı aşşağı inelim
Tamam inelim pijama çıkartalım oğlum
hüüüüüüüüüü kalsın
Oğlum olmaz zor bela ikna ettim
Çorap giyelim oğlum
Hüüüüüi Tek ayağıma giyicem
Yine ikna çabası
İnmeden çiş yapalım derken hüüüüüüleyip fırrr aşağı
tek gözüm kapalı uyku sersemi ciidenn çekilecek çile değil
2 yaş sendromu 1.5 yaşında başladı o bitti
3 yaş sendromu başladı henüz ondayız bu sendromların erken başlayınca erken bitmesi gerekmiyor muergenlikten sonra bitecek gibi hissediyorum tükendim valla devamlı savaş halindeyiz yoruldum
benim annem de bugün sac böreği yapacakSelam kızlar.. Yüzmeye gidiyorduk yiyecekleri evde unutmuşuz. Yolda bir market görünce eşim bisküvi falan aldı. Çay demlemiştim.Kahvaltı yerine büsküvi yedim.
Şekersiz 21 gün değil de sekersiz 19 gün yapmış oldum.Keşke bütün gün aç kalsaydım da yemeseydim. Kendimi kötü hissediyorum.
Canım bana da doktor aşılamadan önce beyaz ekmek makarna pilav yeme dedi onları yememeye çalışıyorum bir nevi şekersiz gibi besleniyorum . Tam buğday ekmeği aldım kendime eşim başka ekmek yiyor ben başka kayınvalidem börek getirmiş yememeyi tercih ettim . Ben de senin gibi çok zorlaniyorum normalde ama şimdi daha bi hevesle yapıyorum insanın bi amacı olunca daha da hevesli oluyorbenim annem de bugün sac böreği yapacakçok canım çekiyor ama yemek istemiyorum.. yemeyeyim diye de buraya yazdım.. şekersiz 21 güne başladım demiyorum kendime güvenmediğim için ama benimde 5. günüm olacak şekersizlikte
Mecbur kalmışsın biraz canım kendine çok sıkıntı etme. Zaten senin çok fazla yediğini sanmıyorum bisküviden deSelam kızlar.. Yüzmeye gidiyorduk yiyecekleri evde unutmuşuz. Yolda bir market görünce eşim bisküvi falan aldı. Çay demlemiştim.Kahvaltı yerine büsküvi yedim.
Şekersiz 21 gün değil de sekersiz 19 gün yapmış oldum.Keşke bütün gün aç kalsaydım da yemeseydim. Kendimi kötü hissediyorum.
Canım bence ekmek hakkın yerine 1 tane börek yiyebilirsin. Pasta yemek gibi değil ki bu.benim annem de bugün sac böreği yapacakçok canım çekiyor ama yemek istemiyorum.. yemeyeyim diye de buraya yazdım.. şekersiz 21 güne başladım demiyorum kendime güvenmediğim için ama benimde 5. günüm olacak şekersizlikte
Kız ben zaten sizinle devam edememiştim pazartesi ikimize de 1. Gün diyeyim listeye devam edeyim ne dersin, diğerleri kaldığı yerden devam eder biz geriden giderizCanım bence ekmek hakkın yerine 1 tane börek yiyebilirsin. Pasta yemek gibi değil ki bu.
Saç böreğinin hamuru da inceciktir..
.
Ben de 21 günden sonra 1 gün ara verip tekrar başlamak istiyordum. Kızlar başlamak isteyen varsa Pazartesi günü başlayalım hep birlikte..
balpamuk Canım eve geçtin mi? Biseyler yapıyor muyuz?
Olur cnm. inan yedim ama mutlu hissetmedim kendimi. Şekerli büsküvi yedikten sonra midem bulandı.Kız ben zaten sizinle devam edememiştim pazartesi ikimize de 1. Gün diyeyim listeye devam edeyim ne dersin, diğerleri kaldığı yerden devam eder biz geriden gideriz
Canım 1 tatlı kaşığı bal serbest bitter paketli olduğu için yasak ama canım çok tatlı istediği zaman 1er tatlı kaşığı tahin pekmez ve kakao koyup yiyordum ben.Olur cnm. inan yedim ama mutlu hissetmedim kendimi. Şekerli büsküvi yedikten sonra midem bulandı.
Bitter çikolata ve az miktarda bal kullanılabilir aslında.
Ahahaa aynı ben ne içsek ne yesek yarıyor vallaYemicem ya aç gezicem
O kadardan birşey olmaz bende 1 paket form çavdarlı buğdaylı yemiştim sonra firesiz devam ettim benimde 3 gün kaldı bitiyor. Canım hiçbir şey çekmiyor da nestle diet bar çekiyor yahu bitince ondan yicemSelam kızlar.. Yüzmeye gidiyorduk yiyecekleri evde unutmuşuz. Yolda bir market görünce eşim bisküvi falan aldı. Çay demlemiştim.Kahvaltı yerine büsküvi yedim.
Araya farklı kişiler girince her çocuğun huyu değişiyor canım emreye özel değil. Bizim hiç öyle sorunumuz olmadi aileler uzakta oğlumda biraz asosyal sağolsun kimseye yaklaşmıyor. Baba figurude pek yok bizde o yüzden kendi kurallarım geçiyor. Baba kural koyma konusunda değil yikma konusunda çok iyi o bile çocuğu değiştiriyor. Biraz katı ve kuralcı olmak gerekiyor. Virüs çıkana kadar çocuk terapistine gidiyorduk bizde geçince yine devam edeceğiz. Başka çocuklarla kıyaslama bende yapıyorum arada iyice sınır oluyor insan onlarda bizler gibi herkesin karakteri yapısı farklı. Biz çocukken çok saftık. Ama bizim çocuklarımız akıllı bi kişilik oluşturuyorlar bizler gibi değiştirmesi yoğurmadı şekillendirmesi zor oluyor. Normal yani gün sayma ne zaman geçecek diye büyüyecek o çocuk büyüdükçe değişecekler bende bunu umut ediyorum artık. Yapacak başka da bişey yok.Amin canım
Şuan beni en çok yıpratan şey ister istemez diğer çocuklar ile karşılaştırma yapmam mesela benimle birlikte hamile olan arkadaşlarım şimdi 3.yü yapıyorve benim kadar yıpranmış değiller ben inan şuan korkumdan 2 farklı yöntemle korunuyorm öyle çok korkuyorum hamile kalmaktan çünkü Emre'yle kaldıramam. Arkadaşlarım 2. 3. Yü yapınca demekki rahatlar diyorum ister istemez mukayese ediyorm ve kendimi yiyorum benim çocuğum niye böyle diye 2 3 çocuk yapanlar benden daha rahatlar burda birde şımarıklıktan ne yapacağını şaşırdı ısırma huyu yine nüksetti bebeklikten beri ne zaman dedeyle bir araya gelse ısırmalar başlıyor ne yapacağımızı şaşırdık biraz erken dönüş yapacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?