Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydın kızlar bende kahvaltımı yazayım
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 k k peynir
2 zeytin

öğlenede yoğurtlu çorba yapmayı düşünüyorum ondan içerim herhalde

çok güzel canım ya, senin adına çok sevindim walla
bak gör, abur cuburu kesince göbeğin 2 haftada farkedecek, sen de mutlu olacaksın :)))

canım benim her zaman beklerim :))))))))))

zamanım olunca böyle renkli renkli çok güzel oluyo ama olmadığı zaman malesef nesfitle geçiştiriyorum

evet canım inşallah bitti artık abur cubur

ya ben nesfit felan yiyince doymuyorum illa kahvaltı olacak

TAKYON
Allah kolaylık versin canım adresi yaz gelek hep beraber topluyalım evi kız 10 kişiyiz 1 saatte biter bütün iş :))

SAĞOL CANIM YA VALLA SÖYLEMEN YETERLİ bu arada dün gece 12den sonra benimkine dedimde benim kadınlar günümü kutlamıcanmı diye bana dediki yok öyle birgün neymiş bu yaw bende kendi doğum günümde erkekler günü tayin etcem hep kadınlar hep kadınlar dedi(şakayla karışık)ama bende dedimki siz erkekler yemiyosunuz dayağı şliddeti görmüyorsunuz ne çekiyorsunuzki siz be diye çıkışınca aile faciası yaşandı bizim evde

dermişim şaka yaptım şaka oda dondu kaldı tabeeeeeeeeee

Son düzenleme:
evet canım inşallah bitti artık abur cubur

ya ben nesfit felan yiyince doymuyorum illa kahvaltı olacak

anladım canım
walla ben de evde olsam hergün öyle renkli renkli kahvaltılar yaparım ama bazen uykuya yenik düşüyorum ve haliyle zamanım kalmıyor kahvaltıya, o zaman da nesfit giriyor devreye, kahvaltı yapmamaktan iyidir en azından

aman Allah korusun kıs facia yaşanmasın bide stresliyiz deyip yemeğe dalarız sonra

anladım canım haklısın

anammm nerde bu kızlar yaaaaaaaaaa

aman Allah korusun kıs facia yaşanmasın bide stresliyiz deyip yemeğe dalarız sonra

anladım canım haklısın

anammm nerde bu kızlar yaaaaaaaaaa

aynen valla biliyomusun dün haberlerde maskeli depresyon diye bişey çıktı belirtiler beni gösteriyo eşime her fırsatta bana bişey deme bende maskeli depresyon var bak yakarım diyorum

Selam kızlarrrrrr

herkese tünaydınlarrr
hala evimle uğraşıyorum
ufak tefek eksiklikler bitmiyo be kızlar.
Bendede bi huy var koca olsun bu gece olsun :))
ee haliyle olmayınca kafaya takıyorum tabii

herkes iyidir inşallah
biraz geçmişi okuyum geliyorum tekrardan

aynen valla biliyomusun dün haberlerde maskeli depresyon diye bişey çıktı belirtiler beni gösteriyo eşime her fırsatta bana bişey deme bende maskeli depresyon var bak yakarım diyorum

aynı şeyi bende söyledim akşam vallahi ya daha neler çıkaracaklar acaba şimdide bu çıktı tembelliğin adını depresyon koydular resmen bendede var o belirtiler ama depresyondan değil tamamen tembellikten

hoşgeldim begümgüm canım ya özledik valla sohbetlerimizi şu işlerin bitsinde gel artık

canım kolay gelsin
ama kolaylamışsındır eminim
o ufak tefeklerde yakında biter artık

aynı şeyi bende söyledim akşam vallahi ya daha neler çıkaracaklar acaba şimdide bu çıktı tembelliğin adını depresyon koydular resmen bendede var o belirtiler ama depresyondan değil tamamen tembellikten
aynen valla tembellikten bende kandırıyom aşkımı çaktırma kızzz
Selam gülsümcüm,merhaba tuğbiş nasılsınız ??
iiiizzzz kız

valla aynı bensin valla benimde huyumdur hepsi hemen bugün olsun isterim içim kıpır kpır

BEGÜMCÜM
sen yine atlattın ben daha yolun başındayım
daha eşyalar gitcek incek yerleşcekkkkkkkkkk
ama geröçekten bu sayede bahar temizliğimiz ortadan kalkmış olucak yihuuuuuuuuu
pırıl pırıl bir eve ve eşyalara veeeeeee hayata merhabaaaaaaaaaaaa

canım benim 2 haftada 3 kilo azmış gibi söylüyosun.haftada 1 kilo ideal zaten .bence iyi gidiyosun

taşınmakmı aman tanrımmmmm :84::84::84:

iyi akşamlar... Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum....bundan sonra kilo veren değil sağlıklı kilo almayı hedefleyen bir anne adayıyım inş...... Herşey için teşekkür ederim......

canım çok tebrik ederim.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.allah bebişine ve sana sağık sıhat versin

canım allah kavuştursun.ben bunu söylemek için geç kaldım ama idare et artık.
Bu arada süpersin 36 beden pantolona girebiliyosun.tebrikler size analı kızlı :)

insan evde olunca öyle oluyo gülsümcüm malesef (

bunu bi kere daha duymuştum birinden canım.ama kilo alırken olurmuş diye tam tersini yani.tabii alerjide olabilir ,baktırmanda fayda var.

nar ekşili maydonozu ilk defa duyuyorum valla.aklında olsun x-canım günde en az 20 dk spor işe yarıyormuş.

ohhh afiyet bal şeker olsun canikom.pek güzel

sağol ciciş.herkese kutlu olsun.sanada allah kolaylık versin.ben daha yeni atlattım o işi.çokk zormuş çokk

herkese günaydın kızlar bende kahvaltımı yazayım
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 k k peynir
2 zeytin

öğlenede yoğurtlu çorba yapmayı düşünüyorum ondan içerim herhalde

afiyet olsun şekerim.

hoşgeldim begümgüm canım ya özledik valla sohbetlerimizi şu işlerin bitsinde gel artık

selam canım iyiym şükür ütü yapıyorum sen nasılsın bittimi işler

valla bende özledim canikom.buralardayım artık inşallah.işler bitti ya.bakma kalanlar ufak tefek şeylerde o da benim hüsnü kuruntum.

evet canım aynen öyle oluyo tertemiz bi eve yeni bir hayata merhaba diyosun.işler bittikten sonrası süper oluyoda bitene kadar canın çıkıyo valla.

sağol canım çok teşekkür ederim
walla ana-kız giydik 36 bedenleri, aldık sonra da :))
evde bi sürü pantalon vardı ama kadınız işte, ucuz bulmuşken allaım dedik :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…