- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.781
afiyet olsun canım yine intizamlı bir mönü olmuş tebrik ederim ama sabahalrı acıkmıyormusun kahvaltı yapmıyorsun gördüğüm kadarıyla
alerjiktir bence canım ya ben o kadar çok kilo vermedim ama 10 kilo verdim olmadı öyle bişi
Allah kolaylık versin canım adresi yaz gelek hep beraber topluyalım evi kız 10 kişiyiz 1 saatte biter bütün iş :))
selam gülhancım mönüye yorumlar yapılmış zaten bende aynısını düşünoyrum canım
10 dakka çok olmasın canım aa yorulursun sonrane 10 dakkası kız 40 dakka en az
haklsıısn burçakcım zaten şekeride size verdiğim sözle bıraktım 3 şeker atarken şimdi 0 şeker kullanıyorum sizlere söz verince tutuyorumabur cuburda bitmiştir artık benim için maşallah kavvaltı çok güzel olmuş sana kahvaltıya gelicem bi gün burda okurken bile gözüm gönlüm açılıyor çok renkli bi kahvaltı olmuş
günaydın canım Allah kolaylık versin ne kadınlar günü yaf temizlik yapıyorum ben
çok güzel canım ya, senin adına çok sevindim walla
bak gör, abur cuburu kesince göbeğin 2 haftada farkedecek, sen de mutlu olacaksın :)))
canım benim her zaman beklerim :))))))))))
zamanım olunca böyle renkli renkli çok güzel oluyo ama olmadığı zaman malesef nesfitle geçiştiriyorum
evet canım inşallah bitti artık abur cubur
ya ben nesfit felan yiyince doymuyorum illa kahvaltı olacak
aman Allah korusun kıs facia yaşanmasın bide stresliyiz deyip yemeğe dalarız sonraTAKYON
Allah kolaylık versin canım adresi yaz gelek hep beraber topluyalım evi kız 10 kişiyiz 1 saatte biter bütün iş :))
SAĞOL CANIM YA VALLA SÖYLEMEN YETERLİ bu arada dün gece 12den sonra benimkine dedimde benim kadınlar günümü kutlamıcanmı diye bana dediki yok öyle birgün neymiş bu yaw bende kendi doğum günümde erkekler günü tayin etcem hep kadınlar hep kadınlar dedi(şakayla karışık)ama bende dedimki siz erkekler yemiyosunuz dayağı şliddeti görmüyorsunuz ne çekiyorsunuzki siz be diye çıkışınca aile faciası yaşandı bizim evde
dermişim şaka yaptım şaka oda dondu kaldı tabeeeeeeeeee
anladım canım
walla ben de evde olsam hergün öyle renkli renkli kahvaltılar yaparım ama bazen uykuya yenik düşüyorum ve haliyle zamanım kalmıyor kahvaltıya, o zaman da nesfit giriyor devreye, kahvaltı yapmamaktan iyidir en azından
aman Allah korusun kıs facia yaşanmasın bide stresliyiz deyip yemeğe dalarız sonra
anladım canım haklısın
anammm nerde bu kızlar yaaaaaaaaaa
aynen valla biliyomusun dün haberlerde maskeli depresyon diye bişey çıktı belirtiler beni gösteriyo eşime her fırsatta bana bişey deme bende maskeli depresyon var bak yakarım diyorum
Selam kızlarrrrrr
herkese tünaydınlarrr
hala evimle uğraşıyorum
ufak tefek eksiklikler bitmiyo be kızlar.
Bendede bi huy var koca olsun bu gece olsun :))
ee haliyle olmayınca kafaya takıyorum tabii
herkes iyidir inşallah
biraz geçmişi okuyum geliyorum tekrardan
Selam gülsümcüm,merhaba tuğbiş nasılsınız ??
Selam kızlarrrrrr
herkese tünaydınlarrr
hala evimle uğraşıyorum
herkes iyidir inşallah
aynen valla tembellikten bende kandırıyom aşkımı çaktırma kızzzaynı şeyi bende söyledim akşamvallahi ya daha neler çıkaracaklar acaba şimdide bu çıktı tembelliğin adını depresyon koydular resmen bendede var o belirtiler ama depresyondan değil tamamen tembellikten
iiiizzzz kızSelam gülsümcüm,merhaba tuğbiş nasılsınız ??
Selam kızlarrrrrr
herkese tünaydınlarrr
hala evimle uğraşıyorum
herkes iyidir inşallah
kızlar ya bu motivasyon bozuklugu bendede basladı nerdeyse 2 haftada 3 kilo yu zar zor verdım . .dun blraz fazla kacırdım dıye bugun 500 gr fazlam var . .verırken haftalarca ugras alırken 1 saatte hooooo gelsın kılolar . .bura olmasa coktan pes etmıstım . .
''takyoncum'' ya benim net yine gitti hemde taşınma telaşı falan var ben bir müddet giremiycem idare ediver artık,tekrar ne zaman girebilirim bilmiyorum ,,evi 2 güne kadar taşıycaz nasip olursa biraz düzene girene kadar kendinize ii bakın ben gelirim tekrar sizi özliycem...
Kızlar kendize ii bakın kaçamaksız bol kilo vermeler görüşmek üzere byeee:79::79::79:
iyi akşamlar... Kızlar ben aranızdan ayrılıyorum....bundan sonra kilo veren değil sağlıklı kilo almayı hedefleyen bir anne adayıyım inş...... Herşey için teşekkür ederim......
günaydın sevgili takımım
herkesin keyfi yerindedir umarım
ben bu sabah nesfitle kahvaltı yaptım, normal kahvaltıya zaman yoktu, bide evde domates salatalık falan da kalmamış, o yüzden de canım istemedi açıkçası
dün annemi gönderdim, bakalım ne zaman görcem bidaha(
cumartesi annemle kendimize pantalon aldık kızlar, ikimizde 36 beden aldık, çok komik yaa
bide aynı pantalonun 38-40 bedeni 23 lirayken biz 36 bedenini 8 liraya aydık lcw'dan
anneme de dedim zaten kilo vermenin, zayıf olmanın faydaları diye :)))
h.sonu kaçamaklar yaptım ama abartmadım çok fazla
spora da devam ediyorum, dün annemi gönderdikten sonra 40 dk kadar uzaya gittim, koşu bandı zor geldi
ha bide cmt saçımı kestirip balyaj attırdım, saçım ilk defa boya gördü ama kociş falan çok beğendi, zaten cmt 3 saat kuaförde kaldım, kaştı manikürdü kesimdi derken baya uzun sürdü işim, ama çok rahatladım, ben kuaföre ginidce kendimi hafiflemiş hissedriyorum nedense
haklısın canım ben aburcubur çok yiyorum evdeyim bu yüzden hareketsizde kalıyorum çok kötü bi tembellik var üzerimde yatmak istiyorum sürekli buda haliyle kilo aldırıyor tabi yok tatlı hiç yemiyorum amam sürekli ağzımda bişiler olsun isiyorum pisboğaz oldum yaaa
bu arada bısı sormak ıstıyorum kızlar cevap verırsenız sevınırım
zayıfladıgınızda vucudunuzda kasıntı oldumu benı cok varda en son 18 kılo verdıgımdede tum vucudum acayıp kasınıyordu bende acaba derı kuculuyor ondan mı dıye dusunmustum oyle bısı olabılırmı yoksa sadece alarjık bısımıdır kı
kahvaltımıda yazayım.kk beyaz peynir, 1 yemek kaşığı lor peynir, 1 avuç maydanoz bol nar ekşili
(çok güzel oluyor) , 5-6 adet zeytin, 1 dilim kaşar peynir (bunuda çok canım çekti diye yedim.) 2 bardak az şekerli çay...
Aslında benim günde enaz 10 dk spora ihtiyacım var.bugünden itibaren sporuda listeye ekliyorum.
Bide günde 1-2 kere suya elma sirkesi damlatıp içiyorum.bilmiyorum ne kadar işe yarar ama belki metabolizmamı hızlandırır diye düşünüyorum.:26:
iyi yaparsın gülsümcüm
yürüyüş çok faydalı zaten
bide yediklerine dikkat ettin mi tamamdır yani :))
canım gerçekten fazla olmuş
sabah kahvaltısından sonra simitle yaptığın ikinci ara olmamşı zaten
bide üstüne 4 kaşık pilav yemişsin bana o da fazla geldi doğrusu, onun yerine 2 kaşık pilav ve 1 dilim ekmek yesen daha iyi olurdu, fazladan karbonhidrat almamşı olurdun böylece
çiğ köfte ve kuru pastalara sen diyeceğini demişsin zaten, benim fazladan bişi söylemem gerek yok bence
bu arada ben de kahvaltımı yazayım hemencik
canım kocişim koca bi bardak portakal- greyfurt sıktı bana
2 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 çeri domates
2 yeşil biber
3 çk bal
1 dilim ekmeğe sürdüm yedim walla :))))
günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
8 mart kadınlar günümüz hepimiz için kutlu olsun çok mutlu ve güzel birgün geçirmenizi diliyorum
Benide eşyalarla boğuşuk bir gün bekliyor ne kadınlar günü beeeeee
Eee nasılsın yakın geleğin çıtır hatunları
Beni sormayın ben heç ei değilemmmm
şaka şaka allaha şükür yeni evimize taşınıyoruz bugün hava güzel biraz inşallah böyle devam ederde yarın birgün gideriz bu dağınıklıktan kurtuluruz
Bu arada kızlar ya benim eşyalar toplandı ama çocukların eşyası ve mutfak eşyam kople duruyo bugün halladecem daha sıkıntı yok yani o konudaaaa lazım olanlar ortada
herkese günaydın kızlar bende kahvaltımı yazayım
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 k k peynir
2 zeytin
öğlenede yoğurtlu çorba yapmayı düşünüyorum ondan içerim herhalde
hoşgeldim begümgüm canım ya özledik valla sohbetlerimizi şu işlerin bitsinde gel artık
selam canım iyiym şükür ütü yapıyorum sen nasılsın bittimi işler
begümcüm
sen yine atlattın ben daha yolun başındayım
Daha eşyalar gitcek incek yerleşcekkkkkkkkkk
Ama geröçekten bu sayede bahar temizliğimiz ortadan kalkmış olucak yihuuuuuuuuu
pırıl pırıl bir eve ve eşyalara veeeeeee hayata merhabaaaaaaaaaaaa
canım kolay gelsin
ama kolaylamışsındır eminim
o ufak tefeklerde yakında biter artık
canım benim 2 haftada 3 kilo azmış gibi söylüyosun.haftada 1 kilo ideal zaten .bence iyi gidiyosun
taşınmakmı aman tanrımmmmm :84::84::84:
canım çok tebrik ederim.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.allah bebişine ve sana sağık sıhat versin
canım allah kavuştursun.ben bunu söylemek için geç kaldım ama idare et artık.
Bu arada süpersin 36 beden pantolona girebiliyosun.tebrikler size analı kızlı :)
insan evde olunca öyle oluyo gülsümcüm malesef(
bunu bi kere daha duymuştum birinden canım.ama kilo alırken olurmuş diye tam tersini yani.tabii alerjide olabilir ,baktırmanda fayda var.
nar ekşili maydonozu ilk defa duyuyorum valla.aklında olsun x-canım günde en az 20 dk spor işe yarıyormuş.
ohhh afiyet bal şeker olsun canikom.pek güzel
sağol ciciş.herkese kutlu olsun.sanada allah kolaylık versin.ben daha yeni atlattım o işi.çokk zormuş çokk
afiyet olsun şekerim.
valla bende özledim canikom.buralardayım artık inşallah.işler bitti ya.bakma kalanlar ufak tefek şeylerde o da benim hüsnü kuruntum.
sağol canım çok teşekkür ederim
walla ana-kız giydik 36 bedenleri, aldık sonra da :))
evde bi sürü pantalon vardı ama kadınız işte, ucuz bulmuşken allaım dedik :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?