- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.061
Ay bende biraz ara vermek istiyorum yaadondurma çok canım istiyor burda çocuklaarda var ya dondurma hep gözümün önünde
Merhaba aşağıdaki konuya yazarsanız ihtiyacı olan takım sizi davet edecektirMerhabalar,nasıl katılabilirim?Cherry Mom
Annemlere geldiğim gibi buna başlamak şahane oldu benim için yoksa tadımlık bile olsa yerdim kar kardırVer ödülünü valla çok iyi dayandiniz sekersizlige
Seni yine tartı esir aldıCuma yaklaşıyor. Dün 500 artıydı bugün artı 400 eteklerim tutuşmaya başladı. Inşallah bu aralıklı oruç beni patlatmaz. Eteklerim tutuşmaya başladı ne yapsam ne etsem bilemedim. Bunalımdayım şu an bu ara hiç doymuyorum biraz fazla yemeye başladım kilo almış gibi hissediyorum kendimi hemen ölçülerime baktım büyüme yok. Zaten ben yemeği çok kaçırınca yan karınlarım hemen doluyor gibi geliyor bana. Çok stresliyim çok
Bunda senin azmin, istikrarın daha önemliAnnemlere geldiğim gibi buna başlamak şahane oldu benim için yoksa tadımlık bile olsa yerdim kar kardır
Gözümden kaçmış canım şimdi gördüm mesaji.Dün hiç zorlanmadım.Nasıldı canım zorlandın mı tavsiye eder misin
Maşallah canım hayran kaldım iradene ama sen yinede yemen gerekenleri ye onlarda metabolizmanı harekete geçiriyor sonuçtaGözümden kaçmış canım şimdi gördüm mesaji.Dün hiç zorlanmadım.
Bugün bu saate kadar hiç birşey yemedim. Normalde sabah 1 kesme şekerli kahve öğlen ise hindi füme ve yoğurt yemem gerekiyordu. Ama biz sabahtan plaja geldik yanima sadece salatalik almıştim. Kahvemi içtim ve salatalık yedim.
Sabah 40 yürüyüş yaptım,denizde yüzdüm. 2 defa içim geçer gibi oldu ama çok şükür kendime geldim. Bizimkiler sabah simit poğaça yedi.Esim her ihtimale karşı fazla almis.Kendime gelmeseydim mecbur yiyecektim neyseki gerek kalmadi. Simdi iyiyim. Kendimi oruç tutuyor gibi hissediyorum. 13 gün sonrayı çok merak ediyorum.
Evet cok zor canım dikkat et bende bir markete gitim geldim nevrim döndüBu sıcakta helede bid e maskeyle yürümek çok zor oldu galiba en iyisi evde egzersiz, yada çıkabilenler sabah-akşam çıkacak
Bunda senin azmin, istikrarın daha önemli
Normalde yerdim ama yine evde unuttum.Bu defa listem olduğu için ve liste dışına çıkmamak icin baska bişey yemicem.Aksam yemeğinde yicem artık. Burada da hiç yiyebileceğim bir şey yok. Aksama tavuk,salata yerim.Öğlen yiyemedigim yoğurdu da ayran olarak değerlendirecem. Tabi bizimkiler dürüm döner yicekler benim en sevdigim ama sonuna kadar mücadele için ben yemicem.Maşallah canım hayran kaldım iradene ama sen yinede yemen gerekenleri ye onlarda metabolizmanı harekete geçiriyor sonuçta
Mesaj yazdım teşekkür ederimMerhaba aşağıdaki konuya yazarsanız ihtiyacı olan takım sizi davet edecektir
Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
90 kg üstü, zayiflamayi bir türlü beceremeyen ben.. bol motivasyonlu bi takima katilmak istiyorum:KK6: 4. takima bekleriz. linke tiklamaniz yeterli:) https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/4-takim.38578/page-40137www.kadinlarkulubu.com
Diyette en büyük sıkıntı buNormalde yerdim ama yine evde unuttum.Bu defa listem olduğu için ve liste dışına çıkmamak icin baska bişey yemicem.Aksam yemeğinde yicem artık. Burada da hiç yiyebileceğim bir şey yok. Aksama tavuk,salata yerim.Öğlen yiyemedigim yoğurdu da ayran olarak değerlendirecem. Tabi bizimkiler dürüm döner yicekler benim en sevdigim ama sonuna kadar mücadele için ben yemicem.
Tam yapsam aldırmaz. Ben duymadigim için oluyor bunlar. Ama okudum biraz her şeyi yiyebiliyormusuz kısıtlama yokmus ama tabi ne kadar sağlıklı beslenirseniz o kadar kilo verirsiniz diyor. Yarında degismezse 5.2 diye birşey vardı. 5 günün iki günü 500 kalori alıp 3 günü normal beslenme. Yarın tartı sonucuna göre yarın 500 kalori alıp dayanabilirsem perşembeyi de aynı şekilde geçirmeyi planlıyorum. Bugünü daha iyi geçirdim akşam da planladiklarimla doyarsam super olacakSeni yine tartı esir aldıif kilo aldırmaz sanmıyorum ya :/ bırak psikolojini bozduysa
Bide lahanadan bıkmıştım dükan birası yaptım. Onun içinde limon varya o if i bozar mı kiSeni yine tartı esir aldıif kilo aldırmaz sanmıyorum ya :/ bırak psikolojini bozduysa
Yok ya sanmıyorumBide lahanadan bıkmıştım dükan birası yaptım. Onun içinde limon varya o if i bozar mı ki
O da mantıklı sıkıntı olmaz inşallah canımTam yapsam aldırmaz. Ben duymadigim için oluyor bunlar. Ama okudum biraz her şeyi yiyebiliyormusuz kısıtlama yokmus ama tabi ne kadar sağlıklı beslenirseniz o kadar kilo verirsiniz diyor. Yarında degismezse 5.2 diye birşey vardı. 5 günün iki günü 500 kalori alıp 3 günü normal beslenme. Yarın tartı sonucuna göre yarın 500 kalori alıp dayanabilirsem perşembeyi de aynı şekilde geçirmeyi planlıyorum. Bugünü daha iyi geçirdim akşam da planladiklarimla doyarsam super olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?