Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seni yine tartı esir aldı if kilo aldırmaz sanmıyorum ya :/ bırak psikolojini bozduysa

Nasıldı canım zorlandın mı tavsiye eder misin
Gözümden kaçmış canım şimdi gördüm mesaji.Dün hiç zorlanmadım.
Bugün bu saate kadar hiç birşey yemedim. Normalde sabah 1 kesme şekerli kahve öğlen ise hindi füme ve yoğurt yemem gerekiyordu. Ama biz sabahtan plaja geldik yanima sadece salatalik almıştim. Kahvemi içtim ve salatalık yedim.
Sabah 40 yürüyüş yaptım,denizde yüzdüm. 2 defa içim geçer gibi oldu ama çok şükür kendime geldim. Bizimkiler sabah simit poğaça yedi.Esim her ihtimale karşı fazla almis.Kendime gelmeseydim mecbur yiyecektim neyseki gerek kalmadi. Simdi iyiyim. Kendimi oruç tutuyor gibi hissediyorum. 13 gün sonrayı çok merak ediyorum.

Maşallah canım hayran kaldım iradene ama sen yinede yemen gerekenleri ye onlarda metabolizmanı harekete geçiriyor sonuçta

Maşallah canım hayran kaldım iradene ama sen yinede yemen gerekenleri ye onlarda metabolizmanı harekete geçiriyor sonuçta
Normalde yerdim ama yine evde unuttum.Bu defa listem olduğu için ve liste dışına çıkmamak icin baska bişey yemicem.Aksam yemeğinde yicem artık. Burada da hiç yiyebileceğim bir şey yok. Aksama tavuk,salata yerim.Öğlen yiyemedigim yoğurdu da ayran olarak değerlendirecem. Tabi bizimkiler dürüm döner yicekler benim en sevdigim ama sonuna kadar mücadele için ben yemicem.

Diyette en büyük sıkıntı bu özellikle böyle kısıtlı diyetlerde ev dışında ne yiyeceğini şaşırıyor insan porsiyon köfte flan yok mu o da uyar sanırım

Seni yine tartı esir aldı if kilo aldırmaz sanmıyorum ya :/ bırak psikolojini bozduysa
Tam yapsam aldırmaz. Ben duymadigim için oluyor bunlar. Ama okudum biraz her şeyi yiyebiliyormusuz kısıtlama yokmus ama tabi ne kadar sağlıklı beslenirseniz o kadar kilo verirsiniz diyor. Yarında degismezse 5.2 diye birşey vardı. 5 günün iki günü 500 kalori alıp 3 günü normal beslenme. Yarın tartı sonucuna göre yarın 500 kalori alıp dayanabilirsem perşembeyi de aynı şekilde geçirmeyi planlıyorum. Bugünü daha iyi geçirdim akşam da planladiklarimla doyarsam super olacak

O da mantıklı sıkıntı olmaz inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…