- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.801
sağol canım çok teşekkür ederim
walla ana-kız giydik 36 bedenleri, aldık sonra da :))
evde bi sürü pantalon vardı ama kadınız işte, ucuz bulmuşken allaım dedik :)))))
evet canım aynen öyle oluyo tertemiz bi eve yeni bir hayata merhaba diyosun.işler bittikten sonrası süper oluyoda bitene kadar canın çıkıyo valla.
walla kızlar hakkaten öyleyiz ama
kociş kafayı yicek benim
her taraf benim kıyafetlerimle dolu evde
o garibim dolabın askılık ve 2 rafıyla idare ediyor :)))
ha bide şifonyerde 2 çekmecesi var
kociş kafayı yicek benim
aynen valla yaa bizimkide öyle nerdeyse onun dolabunada taşıcam ama sorsan giyecek hiçbişeyim yok
kız vallamı herkezmi öleki yazık kocişlere benimkide ortadaki askılıkla 2 rafı kullanıyo, bide şifonyerde 2 çekmece kullanıyo bana koca kalan yerler bile yetmiyo yazık onlaraaaaaa
kociş kafayı yicek benim
aynen valla yaa bizimkide öyle nerdeyse onun dolabunada taşıcam ama sorsan giyecek hiçbişeyim yok
merhaba kardes takım
nasılsınız nasıl gıdıo
Kızlaaaaar herkese selam . .2 gundur gıremıyorum ve yedıklerımı ne sız sorun nede ben soylıyım moralım boozuk dıyete güme gitti ama bugun tekrar döndüm . .vazcaymak uzreydimki bukadar emek var bosa gitmesln demi ama butun hersey kayınvaldemlerın geldıgı gun basladı hersey ye babam yeeee . .sonra dunde devam ettl ama bugun dur dedim . .
kızlaaaaar herkese selam . .2 gundur gıremıyorum ve yedıklerımı ne sız sorun nede ben soylıyım moralım boozuk dıyete güme gitti ama bugun tekrar döndüm . .vazcaymak uzreydimki bukadar emek var bosa gitmesln demi ama butun hersey kayınvaldemlerın geldıgı gun basladı hersey ye babam yeeee . .sonra dunde devam ettl ama bugun dur dedim . .
yer kalmazsa napalım atar kurtuluruz :)) onlarda fazla yer işgal etmesinler aaaaa:)) bizde eşit valla :)) galiba yani :))
kız kocayıda atmayın yakında evden :))
aman dikkat furmasın yazık sanaben zaten onun tarafındaki pantalon askılığgına da el attım, benim pantalonlar orda duruyo bi kısmı tabi
hepsini aynı anda ütülemiyorum zaten, yoksa asıldığı yerde kırışıyo :))
ben artık bişeyim yok demiyorum yoksa furacak walla beni :))
bide kilo verince bi çok kıyafetime yeniden girmeye başladım aslında çok da ihtiyocam yok şu aralar :))
walla biz öyleyiz canım
bide bizim şifonyer ayrı tuvalet aynası ayrı, hepsini ben kullanıyorum zaten
tuvalet aynası 3 çekmece
hoşgeldin canım 2 gün dediğin nedirki spora biraz ağırlık ver eritirsin sen onları bozma moralini yaa hepimiz geçiyoruz sürekli o evrelerdenKızlaaaaar herkese selam . .2 gundur gıremıyorum ve yedıklerımı ne sız sorun nede ben soylıyım moralım boozuk dıyete güme gitti ama bugun tekrar döndüm . .vazcaymak uzreydimki bukadar emek var bosa gitmesln demi ama butun hersey kayınvaldemlerın geldıgı gun basladı hersey ye babam yeeee . .sonra dunde devam ettl ama bugun dur dedim . .
acıbadem heee aaaa kız ben onu emzirirken yerdim süt olsun diye çok kalorili o yaa nasıl yedin senBu arada kızlar bende mönüü yazayım
sabah 2 dilim ekmekle normal kahvaltımı yaptım
öğlenleri yanıma getiriyorum yemeklerimi
4 ç.k. Kadar zeytinyağlı pırasa
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
az öncede 1 fincan sütlü nescafe ve 1 tane acıbadem kurabiyesi yedim17:
Napalım akşama az yicez artık
yer kalmazsa napalım atar kurtuluruz :)) onlarda fazla yer işgal etmesinler aaaaa
aman dikkat furmasın yazık sanayok bana sorsan hiçbişeyim yok hala :))
hoşgeldin canım 2 gün dediğin nedirki spora biraz ağırlık ver eritirsin sen onları bozma moralini yaa hepimiz geçiyoruz sürekli o evrelerden
acıbadem heee aaaa kız ben onu emzirirken yerdim süt olsun diye çok kalorili o yaa nasıl yedin sen
hadii ya o kadar kalorilimi ,yandık desene :))
bencede pes etme canım,emeklerin boşa gider.hiç bişey için geç değil ki iki gün dediğin nedir.kaldığın yerden aynen devam et.moralinide yüksek tut
yaaa erit bakalım şimdi onu ha gayretbende öyle bi konuşuyomki sanki hiç kaçamağım yok sütten çıkmış ak kaşığım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?