- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.821
Öğlen yemeğim
4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
Yoğurt
az salata ve 1 dilim diyet ekmek
Ara öğünüm k bar, az çubuk kraker.
Canım su içmek istemiyor.Hava soğuk olduğu için sanırım.
Kızlaaaaar herkese selam . .2 gundur gıremıyorum ve yedıklerımı ne sız sorun nede ben soylıyım moralım boozuk dıyete güme gitti ama bugun tekrar döndüm . .vazcaymak uzreydimki bukadar emek var bosa gitmesln demi ama butun hersey kayınvaldemlerın geldıgı gun basladı hersey ye babam yeeee . .sonra dunde devam ettl ama bugun dur dedim . .
Bence alerji oluyorsun.Yediklerini ara ara değiştirerek bulabilirsin neye alerjin olduğunu.Mesela ben elma yediğimde gözlerim çok ağırır sebebini bilmiyorum ama ne zaman yesem gözlerimin ağrısından duramıyorum.Çok nadir elma yerim sık sık yersem çok kötü oluyorum.
canım zararın neresınden donersen kardır sakın bırakmayalım
takyon shelly ozgurdu cevabınız ıçın tesekkurler herhalde alerjık
takyoncum sabah acıkmıyomusun dıye sormussun yok canım ben oldum olası kahvaltıyı cok nadır yaparım oglene kadar meyveyle durabılıyorum ben en cok ısten donunce 5 5 bucuk gıbı acıkıyorum
bu arada arkadaslar bugun yurumem lazım ama cok yorgunum yurumeyıncede hıc kılo veremem gıbı gelıyor bu hafta daha ıbre oynamamıs tartıda ufff ya bırı bana yuru desın
evet canım aynen öyle oluyo tertemiz bi eve yeni bir hayata merhaba diyosun.işler bittikten sonrası süper oluyoda bitene kadar canın çıkıyo valla.
Öğlen yemeğim
4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
Yoğurt
az salata ve 1 dilim diyet ekmek
Ara öğünüm k bar, az çubuk kraker.
Canım su içmek istemiyor.Hava soğuk olduğu için sanırım.
öğlen yemeğimiz aynı olmuş canım.bende bi salata yoktu gerisi aynı.afiyet olsun
Canım hadi gözün aydın atlatmışsın taşınma işini, darısı tuğbanın başına.
afiyet olsun güzel olmuş.
Gün boyunca yediklerim:
sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 çk kahv. sos, 1 çk bal
ara: yarım elma
ara: nescafe
öğle: çorba, 1 tahta kaşığı nohut, 4 kaşık pilav
ara: 5 ceviz, 5 badem
akşam: 1 dilim ekmek, 2 kk peynir, 1 kase çorba
ara: iki parça tulumba tatlısı
işte hiçbir günüm kaçamaksız sorunsuz geçmiyo. cumaya tartılmama bile gerek yok. ben en iyisi kaçamaksız yaşamaya geri dönene kadar izin alayım
Şeytan kanımıza giriyor iştee.ben arada canımın çektiği şeyleri çiğneyip çiğneyip yutmadan atıyorum ne yapayım nefsi kontrol çok zor.
ben günlerdir böyleyim ama nasıl düzelticem kendimi bilmiyorum. bu kadar çabuk pes edebileceğimi sanmazdım en azından bi 65 olmak zorundayım. spor falan hak getire daha çok yediriyo bana. benim sıkı yönetime yada esir kampına girmem lazım düzelmem için
Aslında herşey beyinde bitiyor.Ben 2 sene önce çok kararlı bir şekilde 2 ayda 10 kilo verdiğimde gece gündüz 55 sayısı gözümün önünden gitmiyordu.Yani 55 olacağım.55 olacağım kendi kendime tekrarlıyordum.Ben o dönemde hiiç spor yapmadım.Ama sanırım beynime öyle hükmettim ki çok kolay kilo vermiştim uzuuun sürede kilomu sabitlemiştim.Karar vermek ve kararlı olmak başarmaktır.
Ben de heryere 60 mı yazsam napsambugün sondu yarından itibare kaçamak yaparsam çıkıp karda kışta depar atıcam sokaklarda gece mece de demicem. ne halim varsa göreyim.
Şeytan kanımıza giriyor iştee.ben arada canımın çektiği şeyleri çiğneyip çiğneyip yutmadan atıyorum ne yapayım nefsi kontrol çok zor.
TAKYONCUM 10 dk.spor az demişsin haklısın ama benim oturmaya bile vaktim olmuyor bazen.Oturunca aşırı yorgun oluyorum.10 dkla başlasam devamı gelecekte..İşte o 10 dakika bile zorluyor beni.
Akşam yemeğim: 2 yemek kaşığı öğlenden kalan pırasa, 3 yemek kaşığı ıspanak, light yoğurt, 1,5 dilim light ekmek,yarım köfteakşam ara öğünü daha yemedim.Biraz sonra meyce suyu içeceğim.Yeşil çayıda içiyorum.
Yeşil çay çok güzel karın yağlarını eritiyor.Onuda 3 kupa içmeye çalışıyorum.
SU içmeyi yine unutuyorum şimdi aklımdayken gidip içip geleyim.
canım hadi gözün aydın atlatmışsın taşınma işini, darısı tuğbanın başına.
Afiyet olsun güzel olmuş.
Gün boyunca yediklerim:
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 çk kahv. Sos, 1 çk bal
ara: Yarım elma
ara: Nescafe
öğle: çorba, 1 tahta kaşığı nohut, 4 kaşık pilav
ara: 5 ceviz, 5 badem
akşam: 1 dilim ekmek, 2 kk peynir, 1 kase çorba
ara: Iki parça tulumba tatlısı
işte hiçbir günüm kaçamaksız sorunsuz geçmiyo. Cumaya tartılmama bile gerek yok. Ben en iyisi kaçamaksız yaşamaya geri dönene kadar izin alayım
evet canım benimde dikkatimi çekmişti.pırasaya bayılırım.ama konu diyet olunca daha çook seviyorum.sanada afiyet olsun.
şeytan kanımıza giriyor iştee.ben arada canımın çektiği şeyleri çiğneyip çiğneyip yutmadan atıyorum ne yapayım nefsi kontrol çok zor.
ıyı fıkırmıs bende yapacagım bundan sonra cıgneyıp yutmucam tamamdır tuttum bunubenımde yıllardır bır hayalım var sevdıgımız yemegın tadında sakız yapsalar kalorısız olsun ama neyse ne canımız ıstıyo mesela sutlac alsak cıgnesek ama hıccccc kalorıııııı almasakkkkkk ne guzel olur dımı
canım meyve suyu hazırmı taze sıkılmısmı hazır 1 bardagın ıçınde 8-10 seker var onun yerıne 5-6 dılım
ekmek yesen aynı hesaba gelıyo hem daha doyurucu ama 2 bardak ıctıgını dusun 10 dılım ekmek demek bu 10 dılım ekmek nasıl yenır derız ama 2 bardak meyve suyunu kolayca ıcerız aynı derecede zararlı
ıyı fıkırmıs bende yapacagım bundan sonra cıgneyıp yutmucam tamamdır tuttum bunubenımde yıllardır bır hayalım var sevdıgımız yemegın tadında sakız yapsalar kalorısız olsun ama neyse ne canımız ıstıyo mesela sutlac alsak cıgnesek ama hıccccc kalorıııııı almasakkkkkk ne guzel olur dımı
canım meyve suyu hazırmı taze sıkılmısmı hazır 1 bardagın ıçınde 8-10 seker var onun yerıne 5-6 dılım
ekmek yesen aynı hesaba gelıyo hem daha doyurucu ama 2 bardak ıctıgını dusun 10 dılım ekmek demek bu 10 dılım ekmek nasıl yenır derız ama 2 bardak meyve suyunu kolayca ıcerız aynı derecede zararlı
Ben de heryere 60 mı yazsam napsambugün sondu yarından itibare kaçamak yaparsam çıkıp karda kışta depar atıcam sokaklarda gece mece de demicem. ne halim varsa göreyim.
tünaydınnn kızlar bugün yine hava çok kapalı ev işi yapamadık yine yarın taşırız inşallah bıktım valla
:98:DÜNKÜ MENÜM:98:
KAHVALTIM
1 d. ekmek
1 domates
3 zeytin
kk peynir
1bardak çay
ilk defa bukadar az yedim hayret
ARA
1 elma
1bardak süt
ÖĞLEN
dünden kalan 1tabak kabak yemeğini 1d. ekmekle kaşıkladım
ARA
1 muz
akşama kadar 1.5 lt suuuuu
akşam
el yapımı(annemden tabi ben yapmadım) tarhana çorbası 1 ç. tabağı
3kaşık sarımsaklı yoğurtlu makarna
bol yeşil salata + 3kaşık yoğut
toplamda 3lt suu içtim
sıfır kaçamak oldu yine bugün çok rahatımmmm
merhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. Tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. Zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. Benıde aranıza alın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?