- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.281
Şimdilik fazlasıyla değiyor canım inşallah böyle devam eder..Kur degil aslında öğün olacak benim için
ortabahar çabuk mezun ol ya da kilo al da en çıtır ben olayım göbekli çıtır nasıl oluyorsa
Zorlandigina değiyor mu aldığın sonuç?
Ooo hayırlı olsun çok sevindim, diyetisyendin değil mi?
Unuttuk ayol sağol leylimBugün ne günüydümı
Yaaaaa çok çok mutlu oldummKızlar nasılsınız pek giremiyorum bu sıra iş yeri açıyorum
Hayırlı uğurlu olsun inşallah..Kızlar nasılsınız pek giremiyorum bu sıra iş yeri açıyorum
Ozmanb görecesini düzelteyim net olsunGöreceli kavramlar bunlar çok takılmamak lazım
Sen böyle uğraşıyorsun ya olursa olur olmazsa öbür hafta kendini gösterir elbet sana fayda ediyor sonuçta bunlar.Dükan birasını yaptım. Bugün 500 kalorilik diyet yapacağım if le beraber 500 geçecek gibi sanki ama en fazla 800 kaloride bırakacağım. Detoks yapmaktan korkuyorum ben ya bir hafta yapıyorsun ıyi sonuç alıyorsun diğer hafta dikkat etmezsen direk artıya geçiyorsun dikkat edersen ancak onu koruyabiliyorsun. Onu dengelemekte çok zorlanıyorum ben. Ama hafta da iki gün düşük kalori alıp haftalık kalori açığı yaratmaya çalışacağım. 1500 kalori alıyorum zaten 2 gün az kalori alırsam 1200 lere falan çekebilirim vücudumda bana oyun oynamazsa hafta en azından 500 gr hedefliyorum. If e de devam edeceğim bakalım sonuçlara göre. Tabi ki spor olarakta herşey yalan kardio gerçek
Hadi hayırlısı,bizi bırakmaKızlar nasılsınız pek giremiyorum bu sıra iş yeri açıyorum
Yaaa zıplamıyom ama bi boşluk hissettim burdaUnuttuk ayol sağol leylim
Haydi bakalım görelim marifetleri 5. Takım totoları kaldırın
o da bişey mi ben göbeğim ve yanlarımla mezun olucam
çok canım çektiŞimdilik fazlasıyla değiyor canım inşallah böyle devam eder..
ya yeni duştan çıktım kim terleyecek şimdiUnuttuk ayol sağol leylim
Haydi bakalım görelim marifetleri 5. Takım totoları kaldırın
Gizli zıplayan miYaaa zıplamıyom ama bi boşluk hissettim burdagizlice zıplayan birinciliğee oynayn olduysa bilemiyom tabi
o da bişey mi ben göbeğim ve yanlarımla mezun olucam[QUOTE="Suskunhanim,
ortabahar çabuk mezun ol ya da kilo al da en çıtır ben olayım göbekli çıtır nasıl oluyorsa
Aşağı çek hedefini istersen? Ya da sporla bölgesel olarak destekle ne dersin?o da bişey mi ben göbeğim ve yanlarımla mezun olucam
53 kilo da nasıl bir yanların ve göbeğin var acaba hiç hayal edemiyorumo da bişey mi ben göbeğim ve yanlarımla mezun olucam
Bu kadar uğraşa olsun artık ya.Sen böyle uğraşıyorsun ya olursa olur olmazsa öbür hafta kendini gösterir elbet sana fayda ediyor sonuçta bunlar.
bıkmadan yılmadan devam ediyorsun zafer senin olacak ki zaten sen de mezuniyet kilondasın bundan sonra gelecek her eksi ekstra güzellik olacak sıkma kendini
badi giyemiyorum bi de sezeryanlıyım sarkıyor çok kötü oldu.. doktor mekik çek 3. ayında demişti yapmadım53 kilo da nasıl bir yanların ve göbeğin var acaba hiç hayal edemiyorum
Su diyetine başladım an itibariyleOzmanb görecesini düzelteyim net olsungüzel eksi min -500 den kapı açar ♥♥
Aaaa kim olcak oo kiiiiYaaa zıplamıyom ama bi boşluk hissettim burdagizlice zıplayan birinciliğee oynayn olduysa bilemiyom tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?