Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harika gözüküyor inşallah isveç ile güzel sonuç alırsın en az 6 gün yapılıyor diye biliyorum 6 günde 1 kg bile gitse senin için süper bir motivasyon olurdu
Bakalım kötü olmazsam 13 gün yapmayı düşünüyorum. Hergün tartılıyorum valla. Şimdiden güzel sonucları var.insallah böyle devam eder.

Bakalım kötü olmazsam 13 gün yapmayı düşünüyorum. Hergün tartılıyorum valla. Şimdiden güzel sonucları var.insallah böyle devam eder.
İsveç’e baktım da en güzel akşam öğünü. Sabahtan akşama kadar ölürüm ben valla. Bende onu uygulayacak güven yok. Sizi tebrik edip yoluma devam etmeliyim.

Doymadım ya içimden bir ses sabahtan beri beni dürtüyor.. Ye ye yemelisin sen açsin diyor. Kendi kendime konuşuyorum.
İsveç’e baktım da en güzel akşam öğünü. Sabahtan akşama kadar ölürüm ben valla. Bende onu uygulayacak güven yok. Sizi tebrik edip yoluma devam etmeliyim.

Dün geldim canım ama iki çocukla yol zoroğlum kaç saat kaldı diye sormsya başladığında daha iki mahlle gitmiştim, Konya'dan İzmir'e kadar varın siz düşünün artık akşam çenem ayrı ağrıyordu totom ayrı
Giriş çıkış yasagı geldi bazı şehirlere
Sen söyleyince şimdi baktım, konya yok ama yakında olurvakalar artti iyice.burda da akrabalar hemen gelmek istedi, kendimi karantinaya aldım gelmeyin dedim, kız isteyince falan nasıl yapacağız bilmem bir kaç güne gidilecek,ben kimseye dokunmam ama kızım çok sıcakkanlı herkese boncuk dagitacaktir

Geçmiş olsuuuun
O yine iiyiymiş biz evden çıkıyoruz 2 adım ötede çöp atmak için duruyoruz biizmki geldik mi geldik miiii diye başlıyor
Yolda cıs coslar yenmiş galiba hesap ver bize

Allah korusun Konya'da da baya artmış vakalar bu zamanda en zoru çocuklar ya

@birsevgi şimdi bizim şekersiz bitti mi sevgi BİTTİ Mİ SÖYLE BİTSİN BU ÇİLEE
kabak yapiyon sanki şeker mi yiyecen yavrum
Sabah öğle akşam 1 er kase semizotu yoğurt birde 1 ceviz kırıp yiyorsun çok önceden yapmıştım kiloda vermiştim ama baygınlık ve migrenn krizlerim olmuştu
Ben bugünden itibaren cumaya kadar yapayım o zaman, sıcak beni şişiriyor ve çok sıcak burasıdaha gelmeden dert ediyordum biliyorsunuz
Bir de naptım kaptanim biliyor musunannem dün oğlumun isteği diye kavurmalı gözleme yapmıştı ben de sarma yemektense bulmuşken onu yemiştim sabah da yine bazlama vs olunca baktım olmuyo, annemi de diyete soktumdüğün var hanım dedimşimdi o bana ye diyemiyor ben ona yeme diyorum
Kesinlikle ben de hamd olsun zorlanmadım, ikram edenlere de sağlık açısından üç beş bilgi verdim onlara da yedirmedim konyadayken ama İzmir'de akrabalarım hep tombiktir,ısrarı da aşırı severler bakalım dinsizin hakkından imansız durumu olacak mı
Vuhuuuu işte bunlarla gel bize muhteşemsin

Hayalimdeki kilo 53 çok imreniyorum sana grubun an itibariyle en çıtırı sensin Senden sonra S Suskunhanim geliyor sonra ben sanırım. Sizi bi geçemedim mezun olacaksınız valla
ortabahar mezun olur muhtemelen ama sen beni yakalarsin, hayranlıkla izliyorum seni
yaa catlatip zayıflatacaksin bizi de miiii
Doymadım ya içimden bir ses sabahtan beri beni dürtüyor.. Ye ye yemelisin sen açsin diyor. Kendi kendime konuşuyorum.
şimdi yavaşça koltuğa uzan ve o kalnlari da yediğini hayal et, ne değişti? Hiçbir şey yasak olduğu için cazip,kanma sen o Lara,olmazsa iki üç salatalık kemir
Geçmiş olsuuuun
O yine iiyiymiş biz evden çıkıyoruz 2 adım ötede çöp atmak için duruyoruz biizmki geldik mi geldik miiii diye başlıyor
Yolda cıs coslar yenmiş galiba hesap ver bize
Ayy sorma araba tutmayan çocuk kusacak diye kaç kere durdurdu
Ya yedim ne yazık ki ama kendime ceza bugünden sonra yoğurt semizotundan başka bı şey yok ki hala eksideyim onu da gururla belirteyim

Mezun olanda yok hiç çakılı kadroda gibiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…