- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.241
Bakalım kötü olmazsam 13 gün yapmayı düşünüyorum. Hergün tartılıyorum valla.Harika gözüküyor inşallah isveç ile güzel sonuç alırsın en az 6 gün yapılıyor diye biliyorum 6 günde 1 kg bile gitse senin için süper bir motivasyon olurdu
Kaç gram verdin kız bize de söyle çatlatmaBakalım kötü olmazsam 13 gün yapmayı düşünüyorum. Hergün tartılıyorum valla.Şimdiden güzel sonucları var.insallah böyle devam eder.
İsveç’e baktım da en güzel akşam öğünü. Sabahtan akşama kadar ölürüm ben valla.Bakalım kötü olmazsam 13 gün yapmayı düşünüyorum. Hergün tartılıyorum valla.Şimdiden güzel sonucları var.insallah böyle devam eder.
Çok seviyorum bu kadını yaaAllah'tan doğum günün cumadan sonragüzel bir eksi gelde hakederek ye tatlım
Sürpriz..Kaç gram verdin kız bize de söyle çatlatmaBen kabakla 400 vermişim dünden bu yana
Yok canım olur mu öyle şey bu günlerde cok yogun isler yorgun geliyorum eve gelir gelmez uyuyakaliyorumMaariftakvimi ekipten koptun canım 1 hafta sonucuyla diyete küsmedin değil mi
İsveç’e baktım da en güzel akşam öğünü. Sabahtan akşama kadar ölürüm ben valla.Bende onu uygulayacak güven yok. Sizi tebrik edip yoluma devam etmeliyim.
Ben normal diyette zar zor doyuyorumDoymadım ya içimden bir ses sabahtan beri beni dürtüyor.. Ye ye yemelisin sen açsin diyor.Kendi kendime konuşuyorum.
Çok seviyorum bu kadını yaa
Ohh valla şahane duruyor üzerine biraz yoğurt gezdir1 kilo kabağın hepsini yaptım. Pisince büyük tabaktaki kadar cikti ama fazla olur diye küçük tabağa koydum. Zaten yarım tatlı kaşığı kadar yağ koydum.
Yaaaa çok özendim çokBakalım kötü olmazsam 13 gün yapmayı düşünüyorum. Hergün tartılıyorum valla.Şimdiden güzel sonucları var.insallah böyle devam eder.
Dün geldim canım ama iki çocukla yol zor
Sen söyleyince şimdi baktım, konya yok ama yakında olurGiriş çıkış yasagı geldi bazı şehirlere
Ala alah iş yoruyordur tabi ama bu kadr uyku pek iyi değilYok canım olur mu öyle şey bu günlerde cok yogun isler yorgun geliyorum eve gelir gelmez uyuyakaliyorum
Oyle ki sabah geç kalıyorum anca ise yetişebiliyorum
Geçmiş olsuuuunDün geldim canım ama iki çocukla yol zoroğlum kaç saat kaldı diye sormsya başladığında daha iki mahlle gitmiştim, Konya'dan İzmir'e kadar varın siz düşünün artık akşam çenem ayrı ağrıyordu totom ayrı
Allah korusun Konya'da da baya artmış vakalarSen söyleyince şimdi baktım, konya yok ama yakında olurvakalar artti iyice.burda da akrabalar hemen gelmek istedi, kendimi karantinaya aldım gelmeyin dedim, kız isteyince falan nasıl yapacağız bilmem bir kaç güne gidilecek,ben kimseye dokunmam ama kızım çok sıcakkanlı herkese boncuk dagitacaktir
kabak yapiyon sanki şeker mi yiyecen yavrum
Ben bugünden itibaren cumaya kadar yapayım o zaman, sıcak beni şişiriyor ve çok sıcak burasıSabah öğle akşam 1 er kase semizotu yoğurt birde 1 ceviz kırıp yiyorsun çok önceden yapmıştım kiloda vermiştim ama baygınlık ve migrenn krizlerim olmuştu
Kesinlikle ben de hamd olsun zorlanmadım, ikram edenlere de sağlık açısından üç beş bilgi verdim onlara da yedirmedim konyadayken ama İzmir'de akrabalarım hep tombiktir,ısrarı da aşırı severler bakalım dinsizin hakkından imansız durumu olacak mıÖdülleri cuma tartı sonrası verelim kendimize kızlar amannnn
Valla üstümden bir yük kalktı sanki hahaahja ama oluyor mu oluyor pekte zorlanmadım yaz olmasa hiç zorlanmam yazın daha çok meyve dondurma yiyesi geliyor insanın
Vuhuuuu işte bunlarla gel bize muhteşemsinYokluğumda sözümde durmayacabileceğimi ima edenler olmuş.Toplu bir açıklama yapmak istiyorum. Sabah erken uyandım, tam çıkarken anniş de gelmek istedi. Biraz rötarlı geldim o yüzden. 10 bin küsür adım yürüdük. ♥ Ama annem gelirken market falan oyalandı. Kahvaltıda yapmamıştım. Biraz başım döndü, uzanayım dedim. Giremedim. Kanıtım ektedir. İyi günler efenim.
Yürü kız bana yürüHaklısın tabi ki orası öyle. Neyse o zaman alınmayanlara yoruma devam
Hayalimdeki kilo 53 çok imreniyorum sana grubun an itibariyle en çıtırı sensinSenden sonra S Suskunhanim geliyor sonra ben sanırım. Sizi bi geçemedim mezun olacaksınız valla
yaa catlatip zayıflatacaksin bizi de miiiiSürpriz..
şimdi yavaşça koltuğa uzan ve o kalnlari da yediğini hayal et, ne değişti? Hiçbir şeyDoymadım ya içimden bir ses sabahtan beri beni dürtüyor.. Ye ye yemelisin sen açsin diyor.Kendi kendime konuşuyorum.
Ayy sorma araba tutmayan çocuk kusacak diye kaç kere durdurduGeçmiş olsuuuun
O yine iiyiymiş biz evden çıkıyoruz 2 adım ötede çöp atmak için duruyoruz biizmki geldik mi geldik miiii diye başlıyor
Yolda cıs coslar yenmiş galiba hesap ver bize
Mezun olanda yok hiç çakılı kadroda gibiyizYok canım şuan en kalabalık takım biizizbelki 2 hafta sonra falnn mezunlar yaklaştıkca zor oluyor her bir kiişiyi layıkıyla takip etmek
Motivasyon düşerse ekipte bakarız
Öptüm seni ben yatayım başkada kimse yok buralarda :) iyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?