Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım diyetisyenim çok sağol ❤
Yaaaaa çok çok mutlu oldumm işleriniz rast gitsin inşallah ilk müşterilerin pandemi mağdurları olur artık
İnşallah artık gelen giden olur da ben de işimi yapabilriim evet pandemi sırasında kilo alan çok insan var
Hayırlı uğurlu olsun inşallah..
Çok teşekkür ederim
Hadi hayırlısı,bizi bırakma
İnşallah canım bırakır mıyım hiç 3 aydır destek burası bana ❤

Etmem etmem kural getiriyorum mezuniyet aşamasındakiler boydan çektikleri bir fotoyu paylaştktan veee 5takım oylamasından geçtikten sonra mezun olabilecekler
ben mezun olayım öyle kuralları güncelle kaptan
Pilates yap canım
topum lastiğim vs yok bi ara takım halinde alıp evde bi uzmanı takip ederek yapmayı düşünüyorum

Aşağı çek hedefini istersen? Ya da sporla bölgesel olarak destekle ne dersin?
bilmiyorum ki aşağı çekmeyi düşündüm ama uzun zamandır diyetteyim sütüme bişey olcak endişesindeyim biraz da dinlenmek istiyorum şu an pek istemiyorum ama biraz dinlenip kilo koruma yaptıktan sonra 52 ye inmeyideneyebilirim
spor yapıcam inşAllah korumada

[/QUOTE]
Bence senin kilo vermeye değil bölgesel falan yapamaya ihtiyacın var canım

ben mezun olayım öyle kuralları güncelle kaptan

topum lastiğim vs yok bi ara takım halinde alıp evde bi uzmanı takip ederek yapmayı düşünüyorum
Ben kursta topsuz lastiksiz yapmıştim bayağı toprrlanmıştım,evde top var ama yapmıyorum kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…