- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.261
Eskidende uykucuydum ama 24 saat uyusam yetmeyecek gibi 10 saat 12 saat falan uyuyorum neredeyseAla alah iş yoruyordur tabi ama bu kadr uyku pek iyi değil
Kız beni strese sokmayınKaptanımmmmCherry Mom
Eki Görüntüle 2650014
60.3ten 59.7ye düştüm şuanda cumaya kadar 1 kilo yapmaya çalışıcam inşallah
Yok balım ben dünkü mesajlarını okudum sen bilinçlisin senin yürünecek yanın yokYürü kız bana yürübelki utanır biseyler yaparım
ortabahar mezun olur muhtemelen ama sen beni yakalarsin, hayranlıkla izliyorum seni
yaa catlatip zayıflatacaksin bizi de miiii
Ya yedim ne yazık kiama kendime ceza bugünden sonra yoğurt semizotundan başka bı şey yok ki hala eksideyim onu da gururla belirteyim
Kilo fark etti mi balım nasıl yapıyorsun sen bideBu hafta kabak haftası olsuuunnn
Bende yaptım daa
Bugün listede yoğurt yok.Normalde üzerine sarımsaklı yoğurt çok yakışıyor..Ohh valla şahane duruyor üzerine biraz yoğurt gezdir
Gerçekten de zor bir diyetmis. ilk gün bişey farketmedim ama dün ve bugün zorladı malesef..Yaaaa çok özendim çok
Bugun yarın yapcam, hazırladım.önceden 500 600 gidiyodu 2 gunde ,bakalımKilo fark etti mi balım nasıl yapıyorsun sen bide
Ben dün yaptım bugün 2. gün 400 verdim.Bugun yarın yapcam, hazırladım.önceden 500 600 gidiyodu 2 gunde ,bakalım
Dükan birasını yaptım. Bugün 500 kalorilik diyet yapacağım if le beraber 500 geçecek gibi sanki ama en fazla 800 kaloride bırakacağım. Detoks yapmaktan korkuyorum ben ya bir hafta yapıyorsun ıyi sonuç alıyorsun diğer hafta dikkat etmezsen direk artıya geçiyorsun dikkat edersen ancak onu koruyabiliyorsun. Onu dengelemekte çok zorlanıyorum ben. Ama hafta da iki gün düşük kalori alıp haftalık kalori açığı yaratmaya çalışacağım. 1500 kalori alıyorum zaten 2 gün az kalori alırsam 1200 lere falan çekebilirim vücudumda bana oyun oynamazsa hafta en azından 500 gr hedefliyorum. If e de devam edeceğim bakalım sonuçlara göre. Tabi ki spor olarakta herşey yalan kardio gerçekYok balım ben dünkü mesajlarını okudum sen bilinçlisin senin yürünecek yanın yoken azından kilo veremediğini kabullenip ona göre azim ediyorsun. Ben eminim ki bu hafta en az 300 400 gram verirsin ki yediklerin de öyle çok değil belki bir direnç döneminden geçiyor olabilirsin.
Bu arada birşeyler yapmam lazım deme yap, hatta hemen bugün yap hep ertelediğimiz için zaten birikti bu kilolar.Kabak detoks, ananas detoks, semizotu detoks, pirinç lapası, protein ağırlıklı gün geçirme vs vs aklına ne gelirse. Dukan birası belki de bilmiyorum denemedim onu henüz
Yok seni geçemem o kadar hızlı veremiyorum sen ekside kaldığın süreceortabahar dan sonra mezun olana kadar grup birinciliği sende
Bu arada eksi olmana rağmen yoğurt semizotu kürü yapman harika eminim ki yarın daha fazla eksi çıkacak tartıda.Zaten çarşamba perşembe şurada 2 günümüz kaldı cuma kendini ödüllendirirsin
Helal olsun zor bir diyet sonuçları da daha güzel olur inşallah. Sonucu gördükçe daha dayanıklı ve sabırlı oluyor insan tebrik ederim
Şuan kabakta da ortalama 600 700 kalori filan alıyorum ben 500e dayanırsın diye düşünüyorum 2 günmüş zaten.Dükan birasını yaptım. Bugün 500 kalorilik diyet yapacağım if le beraber 500 geçecek gibi sanki ama en fazla 800 kaloride bırakacağım. Detoks yapmaktan korkuyorum ben ya bir hafta yapıyorsun ıyi sonuç alıyorsun diğer hafta dikkat etmezsen direk artıya geçiyorsun dikkat edersen ancak onu koruyabiliyorsun. Onu dengelemekte çok zorlanıyorum ben. Ama hafta da iki gün düşük kalori alıp haftalık kalori açığı yaratmaya çalışacağım. 1500 kalori alıyorum zaten 2 gün az kalori alırsam 1200 lere falan çekebilirim vücudumda bana oyun oynamazsa hafta en azından 500 gr hedefliyorum. If e de devam edeceğim bakalım sonuçlara göre. Tabi ki spor olarakta herşey yalan kardio gerçek
Bende bugün az kalori alacağım hesaplıyorum hesaplıyorum bi tek kabakta tutuyor. O yüzden bende kabak yiyeceğimBu hafta kabak haftası olsuuunnn
Bende yaptım daa
Ben de alışmaya başladım. Kahvaltı saati sıkıntı oluyor biraz ben uyanınca hemen kahvaltı yapmak istiyorum. Kış için çok ideal ama kışın akşam yemeğini 6 da yiyoruz sabah 10 da kahvaltı olur hiç zorlamaz. Günler uzun olduğu için biraz daha zor geliyor. Ama devam ederim sonuçlar iyi olursa kış içind e kesinlikle yapacağımŞuan kabakta da ortalama 600 700 kalori filan alıyorum ben 500e dayanırsın diye düşünüyorum 2 günmüş zaten.IF 1 aydır yapıyorum negatif bir yanını görmedim gece yemeğini tamamen kestim ona yaradı işte.
Bende diycektim ama kalori hesabını bızmuyum diye demedim tam detoks yapmak istemşyosan akşam veya tek öğününde yap yine kalori azaltmış olursunBende bugün az kalori alacağım hesaplıyorum hesaplıyorum bi tek kabakta tutuyor. O yüzden bende kabak yiyeceğim
Canım inşallah Allah nasip eder sana da bana da tüm isteyenlere deAynen daha çok yumurta toplamak adına hormonlarla dans ediyosunkışa doğru tekrar denicem ben de nasipse bakalım
Göreceli kavramlar bunlar çok takılmamak lazım
Bende seni canımgüzel eksi kısmını atlama ama
inşAllah kızlar yaaYok seni geçemem o kadar hızlı veremiyorum sen ekside kaldığın süreceortabahar dan sonra mezun olana kadar grup birinciliği sende
Kur degil aslında öğün olacak benim içinYok balım ben dünkü mesajlarını okudum sen bilinçlisin senin yürünecek yanın yoken azından kilo veremediğini kabullenip ona göre azim ediyorsun. Ben eminim ki bu hafta en az 300 400 gram verirsin ki yediklerin de öyle çok değil belki bir direnç döneminden geçiyor olabilirsin.
Bu arada birşeyler yapmam lazım deme yap, hatta hemen bugün yap hep ertelediğimiz için zaten birikti bu kilolar.Kabak detoks, ananas detoks, semizotu detoks, pirinç lapası, protein ağırlıklı gün geçirme vs vs aklına ne gelirse. Dukan birası belki de bilmiyorum denemedim onu henüz
Yok seni geçemem o kadar hızlı veremiyorum sen ekside kaldığın süreceortabahar dan sonra mezun olana kadar grup birinciliği sende
Bu arada eksi olmana rağmen yoğurt semizotu kürü yapman harika eminim ki yarın daha fazla eksi çıkacak tartıda.Zaten çarşamba perşembe şurada 2 günümüz kaldı cuma kendini ödüllendirirsin
Zorlandigina değiyor mu aldığın sonuç?Bugün listede yoğurt yok.Normalde üzerine sarımsaklı yoğurt çok yakışıyor..
Gerçekten de zor bir diyetmis. ilk gün bişey farketmedim ama dün ve bugün zorladı malesef..
Ooo hayırlı olsun çok sevindim, diyetisyendin değil mi?Kızlar nasılsınız pek giremiyorum bu sıra iş yeri açıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?