Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yürü kız bana yürü belki utanır biseyler yaparım
Yok balım ben dünkü mesajlarını okudum sen bilinçlisin senin yürünecek yanın yok en azından kilo veremediğini kabullenip ona göre azim ediyorsun. Ben eminim ki bu hafta en az 300 400 gram verirsin ki yediklerin de öyle çok değil belki bir direnç döneminden geçiyor olabilirsin.

Bu arada birşeyler yapmam lazım deme yap, hatta hemen bugün yap hep ertelediğimiz için zaten birikti bu kilolar. Kabak detoks, ananas detoks, semizotu detoks, pirinç lapası, protein ağırlıklı gün geçirme vs vs aklına ne gelirse. Dukan birası belki de bilmiyorum denemedim onu henüz

Yok seni geçemem o kadar hızlı veremiyorum sen ekside kaldığın sürece ortabahar dan sonra mezun olana kadar grup birinciliği sende

Bu arada eksi olmana rağmen yoğurt semizotu kürü yapman harika eminim ki yarın daha fazla eksi çıkacak tartıda. Zaten çarşamba perşembe şurada 2 günümüz kaldı cuma kendini ödüllendirirsin

Dükan birasını yaptım. Bugün 500 kalorilik diyet yapacağım if le beraber 500 geçecek gibi sanki ama en fazla 800 kaloride bırakacağım. Detoks yapmaktan korkuyorum ben ya bir hafta yapıyorsun ıyi sonuç alıyorsun diğer hafta dikkat etmezsen direk artıya geçiyorsun dikkat edersen ancak onu koruyabiliyorsun. Onu dengelemekte çok zorlanıyorum ben. Ama hafta da iki gün düşük kalori alıp haftalık kalori açığı yaratmaya çalışacağım. 1500 kalori alıyorum zaten 2 gün az kalori alırsam 1200 lere falan çekebilirim vücudumda bana oyun oynamazsa hafta en azından 500 gr hedefliyorum. If e de devam edeceğim bakalım sonuçlara göre. Tabi ki spor olarakta herşey yalan kardio gerçek

Şuan kabakta da ortalama 600 700 kalori filan alıyorum ben 500e dayanırsın diye düşünüyorum 2 günmüş zaten. IF 1 aydır yapıyorum negatif bir yanını görmedim gece yemeğini tamamen kestim ona yaradı işte.

Ben de alışmaya başladım. Kahvaltı saati sıkıntı oluyor biraz ben uyanınca hemen kahvaltı yapmak istiyorum. Kış için çok ideal ama kışın akşam yemeğini 6 da yiyoruz sabah 10 da kahvaltı olur hiç zorlamaz. Günler uzun olduğu için biraz daha zor geliyor. Ama devam ederim sonuçlar iyi olursa kış içind e kesinlikle yapacağım

Bende bugün az kalori alacağım hesaplıyorum hesaplıyorum bi tek kabakta tutuyor. O yüzden bende kabak yiyeceğim
Bende diycektim ama kalori hesabını bızmuyum diye demedim tam detoks yapmak istemşyosan akşam veya tek öğününde yap yine kalori azaltmış olursun

Kur degil aslında öğün olacak benim için
ortabahar çabuk mezun ol ya da kilo al da en çıtır ben olayımgöbekli çıtır nasıl oluyorsa
Bugün listede yoğurt yok.Normalde üzerine sarımsaklı yoğurt çok yakışıyor..

Gerçekten de zor bir diyetmis. ilk gün bişey farketmedim ama dün ve bugün zorladı malesef..
Zorlandigina değiyor mu aldığın sonuç?
Kızlar nasılsınız pek giremiyorum bu sıra iş yeri açıyorum
Ooo hayırlı olsun çok sevindim, diyetisyendin değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…