- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.841
sevgili takımım merhabalar
bugün işe gidemedim hava muhalafetinden dolayı
zorunlu tatil :)))
sabah kahvaltısında
1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1er domates ve salatalık
2 yeşil biber
1 kk beyaz peynir
3 bardak çay içtim
ara olarak da 3 kayısı ve demleme yeşil çay içtim
öğle yemeğinde de
3 köfte kadar tavuk
4er minik küp havuç ve papates
3 yk yoort
1 orta boy salata kasesi salata
ekmek yemedim
çünkü dün akşam acaip kaçamak yaptım hem de canım çekmediği halşde
10 kadar mercimek köftesi ve 2 kase dondurma yedim
ama yemek yemedim artık
bide 55 dk kdara koşu bandında yürüdüm
ekmek hakkımı azaltıyorum artık düğnkü köfteleri telafi etmem lazım çünkü
Kendim elmayı sıktım ama desene dünüm ozaman güme gitti.2 elma sıktım. offf zaten içtikten sonra canım sıkılmıştı demek ki ondanmış...:26:
Zaten ne yiyeceğimide şaşırdım artık..
Bide canım tatlı çektiğinde şekerli sakız çiğniyorum hem ağzı oyalıyor hemde tatlı krizini erteliyor.
Bende bugünki menümü yazayım
Kahvaltı: kk beyaz peynir, zeytin, salata, lor peynir 1 kaşık 1 dilim light ekmek ,2 bardak az şekerli çay(kahvaltıda ne yiyeceğimi şaşırdım artık.Canım hiçbirşey çekmiyor)
Ara öğün: 1 k bar , 5-6 siyah kuru üzüm, 1 bardak yeşil çay
Öğlen: Yine kendime pırasa yaptım.Eşim sevmez ama nedense ben bayılırım.2 yemek kaşığı light yoğurt, 2 kaşık patates püresi (bunun kalorisini bilmiyorum ama pek içime sinmedi) 1 dilim light ekmek,az salata.
Akşama tavuk kanat yapacağım kızım çok seviyor sanırım 1 yada 2 tane yerim.Aslında et türünü öğlen sebzeyi akşam tüketmek lazım ama bu sefer böyle olsun bakalım.Yarın bakalım sonuç ne olacak.Bu arada reglimede 1-2 gün kaldı umarım kilomu etkilemez...:26:
ooo dun bıraz fazla olmus ama bugun dengelıyorsun buda guzel bısı dengelemek lazım
yok canım kendın sıktıysan bunlar gecerlı degıl hazır meye suyu gazoz ve kola aynı derecede sekerlı hazırları ıçme kendın sık
doktorumun onerısını yazıyorum tatlı krızı ıçın muzu al kakaoya batır ye
yada tarcınla bırz tarcın sekerı dengelıyormus
ooo dun bıraz fazla olmus ama bugun dengelıyorsun buda guzel bısı dengelemek lazım
yok canım kendın sıktıysan bunlar gecerlı degıl hazır meye suyu gazoz ve kola aynı derecede sekerlı hazırları ıçme kendın sık
doktorumun onerısını yazıyorum tatlı krızı ıçın muzu al kakaoya batır ye
yada tarcınla bırz tarcın sekerı dengelıyormus
begum merhaba asagıda gordum nasılsın
baby roze osledım ya nerlerdesın
Ben diyet yapıyorsam muz hiç yemiyorum sanki bende kilo yapıyor yada bana öyle geliyor.:26:
Şimdi ara öğünü olarak yarım avuç kuru üzüm yedim.Yeşil çayımı içeceğim.
Bravo gerçekten menün güzel olmuş.Ben normalde de süt içemem.Mideme dokunuyor.Şimdi hiç içmiyorum şişkinlik yapıyor.Yaşlanınca kemik erimesi olmaması için içmek lazım..
Selam kızlar keyifler nasıl bakalım?
Bugünden itibaren artık kaçamağa hakkım kalmadığı için sıfır kaçamak denemesi yapıyorum
Bikaç defa çikolataya gitti elim ama şöyle hayal ettim; yanımda hepiniz varsınız ve kollarınızı bağlamışkızgın kızgın bana bakıyosunuz. amanınn deyip bıraktım çikolatayı
Sabah 09:00 - 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 çk kahv. sos, 1 çk bal, yarım fincan nescafe
öğle 12:30 - bir porsiyon meyve, çeyrek simit, 1 bardak yeşil çay (yeşil çaysız zayıflamaya çalışıyodum ama artık günde 2 fincanla başlıcam.)
ara 10 adet badem
akşam- 17:00 3 tane dolma, 3-4 kaşık yoğurt, 1,5 dilim ekmek
erken oldu ama öğle yemeği ara öğün gibi oldu ben de acıktım. akşam 7 gibi hafif bişeyler yerim artık ikinci akşam yemeği olarakama kaçamak yokkkkkk!
selam kızlar keyifler nasıl bakalım?
Bugünden itibaren artık kaçamağa hakkım kalmadığı için sıfır kaçamak denemesi yapıyorum :d
bikaç defa çikolataya gitti elim ama şöyle hayal ettim; yanımda hepiniz varsınız ve kollarınızı bağlamışKızgın kızgın bana bakıyosunuz. Amanınn deyip bıraktım çikolatayı
Sabah 09:00 - 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 çk kahv. Sos, 1 çk bal, yarım fincan nescafe
öğle 12:30 - bir porsiyon meyve, çeyrek simit, 1 bardak yeşil çay (yeşil çaysız zayıflamaya çalışıyodum ama artık günde 2 fincanla başlıcam.)
ara 10 adet badem
erken oldu ama öğle yemeği ara öğün gibi oldu ben de acıktım. Akşam 7 gibi hafif bişeyler yerim artık ikinci akşam yemeği olarakama kaçamak yokkkkkk!
canım bizi aklına getirmen süper olmuş
böyle devam edersin inşallah :))))))
bencede çok güzel olmuş aklına böyle bişeyin gelmesi.
öğünler güzel olmuş ama şekerim.
gülhancım çok büyük bi kaçamak olmamış sonuçta küçücük onlar çok kafana takma ama tabi bırakmada kendini tatlı hariç güzel bir mönü almuş canımCanım hadi gözün aydın atlatmışsın taşınma işini, darısı tuğbanın başına.
afiyet olsun güzel olmuş.
Gün boyunca yediklerim:
sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 çk kahv. sos, 1 çk bal
ara: yarım elma
ara: nescafe
öğle: çorba, 1 tahta kaşığı nohut, 4 kaşık pilav
ara: 5 ceviz, 5 badem
akşam: 1 dilim ekmek, 2 kk peynir, 1 kase çorba
ara: iki parça tulumba tatlısı
işte hiçbir günüm kaçamaksız sorunsuz geçmiyo. cumaya tartılmama bile gerek yok. ben en iyisi kaçamaksız yaşamaya geri dönene kadar izin alayım
haklısıncanım çocuklar olunca zor tabi bende yürüyüşe başlıycam inşallah şu havalr biraz ısınsında bakalımTAKYONCUM 10 dk.spor az demişsin haklısın ama benim oturmaya bile vaktim olmuyor bazen.Oturunca aşırı yorgun oluyorum.10 dkla başlasam devamı gelecekte..İşte o 10 dakika bile zorluyor beni.
Akşam yemeğim: 2 yemek kaşığı öğlenden kalan pırasa, 3 yemek kaşığı ıspanak, light yoğurt, 1,5 dilim light ekmek,yarım köfteakşam ara öğünü daha yemedim.Biraz sonra meyce suyu içeceğim.Yeşil çayıda içiyorum.
Yeşil çay çok güzel karın yağlarını eritiyor.Onuda 3 kupa içmeye çalışıyorum.
SU içmeyi yine unutuyorum şimdi aklımdayken gidip içip geleyim.
yazık yaa gülhan bu kadar haksızlık etme kendine arkadaşım çok aşırı bi kilon yok sadece dengeli beslenerek üstesinden gelirsin ve sporla tabi :)Ben de heryere 60 mı yazsam napsambugün sondu yarından itibare kaçamak yaparsam çıkıp karda kışta depar atıcam sokaklarda gece mece de demicem. ne halim varsa göreyim.
canım senin taşınma işide yılan hikayesine döndü valla bi taşınsanda kurtulsan böyle daha çok stres yaşıyorsun :)tünaydınnn kızlar bugün yine hava çok kapalı ev işi yapamadık yine yarın taşırız inşallah bıktım valla
:98:DÜNKÜ MENÜM:98:
KAHVALTIM
1 d. ekmek
1 domates
3 zeytin
kk peynir
1bardak çay
ilk defa bukadar az yedim hayret
ARA
1 elma
1bardak süt
ÖĞLEN
dünden kalan 1tabak kabak yemeğini 1d. ekmekle kaşıkladım
ARA
1 muz
akşama kadar 1.5 lt suuuuu
akşam
el yapımı(annemden tabi ben yapmadım) tarhana çorbası 1 ç. tabağı
3kaşık sarımsaklı yoğurtlu makarna
bol yeşil salata + 3kaşık yoğut
toplamda 3lt suu içtim
sıfır kaçamak oldu yine bugün çok rahatımmmm
merhaba canım hoşgeldin tabiki sende gelebirsin aramıza sen önce kendini tanıt bende sana kurallarımızı anlatayım canım tekrar hoşgeldinmerhabalar arkadaslar
ben esra. 26 yasında 1.65 boyunda 86 kıloyum. tek basına uyguladıgım dıyet gırımsımlerının basarısızlıkla sonuclanmasından bıktım. zayıflama grupları benım ıcın faydalı olacak gıbı. benıde aranıza alın lütfen
offf burçak çok olmuş canım ya hadi köfteyi yedin dondurmayı yemeseydin hadi yedin bari azıcık yeseydin o ne öyle 2 kase maşallah yanisevgili takımım merhabalar
bugün işe gidemedim hava muhalafetinden dolayı
zorunlu tatil :)))
sabah kahvaltısında
1 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1er domates ve salatalık
2 yeşil biber
1 kk beyaz peynir
3 bardak çay içtim
ara olarak da 3 kayısı ve demleme yeşil çay içtim
öğle yemeğinde de
3 köfte kadar tavuk
4er minik küp havuç ve papates
3 yk yoort
1 orta boy salata kasesi salata
ekmek yemedim
çünkü dün akşam acaip kaçamak yaptım hem de canım çekmediği halşde
10 kadar mercimek köftesi ve 2 kase dondurma yedim
ama yemek yemedim artık
bide 55 dk kdara koşu bandında yürüdüm
ekmek hakkımı azaltıyorum artık düğnkü köfteleri telafi etmem lazım çünkü
Bugünden itibaren artık kaçamağa hakkım kalmadığı için sıfır kaçamak denemesi yapıyorum
Bikaç defa çikolataya gitti elim ama şöyle hayal ettim; yanımda hepiniz varsınız ve kollarınızı bağlamışkızgın kızgın bana bakıyosunuz. amanınn deyip bıraktım çikolatayı
Sabah 09:00 - 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 çk kahv. sos, 1 çk bal, yarım fincan nescafe
ara 10 adet badem
erken oldu ama öğle yemeği ara öğün gibi oldu ben de acıktım. akşam 7 gibi hafif bişeyler yerim artık ikinci akşam yemeği olarakama kaçamak yokkkkkk!
iyi akşamlaar begümcüm :)Ben çıkıyorum kızlar.herkese iyi akşamlar diliyorum.bay bay
ara 10 adet badem
bugun yedıklerım
9 MART 2011 ÇARŞAMBA
10:30
47 gr hashaslı çörek -2t-
1 yumurta -1e-
1 kıbrıt kutusu buyuklugunde peynir -1e-
1 zeytın
1 domates
Cıleklı yesıl cay+1 cay
Babamın yaglı ekmegınden 2 ısırık
12:40
Yarım elma -1/2 m-
15:15
Yarım elma -1/2 m-
18:00
1 eti form cikulatalı bıskıvı -1/2 t-
18:15
2 kepce yogurtlu corba -2t +2 s-
1 tane taze bakla
Az salata
1 portakal -1 m-
Toplam:4.5 tahıl +2 et + 2 m +2 sut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?