Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hilalin dediği doğru bir süredir süt gevrek yapıyorsun bence bunu bir bırak denemiş olursun
Bulgur zaten demişsin o da etki eder..
Ödem atıcı birşey içmiyorsan onada başla bence daha iyi hissedersin ..
Evet fark ettim canım bir şey istemeyince ya da üşenince hemen süt gevrek yapıyorum bir süredir. Onu birakcam normal kahvaltıya gecicem ve yarın Dukan birası icicem. Çünkü normal değil bu yemeye bu şişlik

toplight kaptanımmm yakaladım sizi
Günaydın nasılsınız uğrayın takıma arada
canım dün sabah kk yı açtım paylaşıma girdim ama burada çok fazla yazışma vardı geçmişi okuyamadım
kızlar hayatımda çok radikal kararlar aldım neredeyse 30 senedir yaşadığım ankaradan konyaya gitmek için tayin dilekçesi verdim konyadan ev aldım konyaya taşınıyorum ankara defterini kapatıyorum bu arada sağlık sorunları baş gösterdi regli de gene problem yaşadım candida mantrı çıktı çölyak testlerim maalesef pozitif çıktı pazartesi endeskopi olacağım ince bağırsaktan biyopsi alacaklar tansiyon değerlerim çok düşüyor aşırı halsizlik var keyifsiz olduğum için yazmak istemedim ama bende sizleri çok özledimmmm

Geçmiş olsun kaptanım. Bi anda neden böyle rahatsızlandınız. Konya size iyi gelir inşallah, inanın çok üzüldüm. Allah şifa versin. Dikkat edin kendinize

Evet toplight kaptanım özledik yahu nerelerde kaldın,kaç aydır bahçe çiçek resimleri bekliyorumdinlenebildinmi
nerde dinlenmek iyice işleri abarttım ama telefonumda olan çiçek böcek resimlerinden ekleyeyim accık3 haftadır şehir dışında olunca bahçe ile pek ilgilenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…