- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.441
valla çok iyiydi canım bugün.. ne yazıkki ya market alışverişleri de toplu yapıyoruz pandemiden dolayı..Ceviz ve meyve olunca nasıl geçti bugün ?? Yarında devam mı kabak kalmamış ama
tam buğdaylı ya da tam tahıllı olanları öyle güzel doyuruyor ki hem süt de iyi geliyor hazırlaması da kolay ben de çok seviyorumSüt ve gevrek doyuran bir şey de değil akşama kadar iyi duruyorsun :/
Asiri teeessuf kaptancimmSeni etiket yaptıklarıma cevap yazmıyorsun başkasını etiketldiğimde bana mı diidinn diyorsunalemsin nermincim
Evet fark ettim canım bir şey istemeyince ya da üşenince hemen süt gevrek yapıyorum bir süredir. Onu birakcam normal kahvaltıya gecicem ve yarın Dukan birası icicem. Çünkü normal değil bu yemeye bu şişlikHilalin dediği doğru bir süredir süt gevrek yapıyorsun bence bunu bir bırak denemiş olursun
Bulgur zaten demişsin o da etki eder..
Ödem atıcı birşey içmiyorsan onada başla bence daha iyi hissedersin ..
Kimss yok diye Bana mi didin kaptanimmmKimse yok
İyi geceler kızlar
canım dün sabah kk yı açtım paylaşıma girdim ama burada çok fazla yazışma vardı geçmişi okuyamadım
Geçmiş olsun kaptanım. Bi anda neden böyle rahatsızlandınız. Konya size iyi gelir inşallah, inanın çok üzüldüm. Allah şifa versin. Dikkat edin kendinizecanım dün sabah kk yı açtım paylaşıma girdim ama burada çok fazla yazışma vardı geçmişi okuyamadım
kızlar hayatımda çok radikal kararlar aldım neredeyse 30 senedir yaşadığım ankaradan konyaya gitmek için tayin dilekçesi verdim konyadan ev aldım konyaya taşınıyorum ankara defterini kapatıyorum bu arada sağlık sorunları baş gösterdi regli de gene problem yaşadım candida mantrı çıktı çölyak testlerim maalesef pozitif çıktı pazartesi endeskopi olacağım ince bağırsaktan biyopsi alacaklar tansiyon değerlerim çok düşüyor aşırı halsizlik var keyifsiz olduğum için yazmak istemedim ama bende sizleri çok özledimmmm
nerde dinlenmekEvettoplight kaptanım özledik yahu nerelerde kaldın,kaç aydır bahçe çiçek resimleri bekliyorum dinlenebildinmi
senin yanına geliyorum reyyan ona göreGeçmiş olsun kaptanım. Bi anda neden böyle rahatsızlandınız. Konya size iyi gelir inşallah, inanın çok üzüldüm. Allah şifa versin. Dikkat edin kendinize
Buyrun gelin kaptanım. Çok sevinirim. Yakınlara gelirsiniz inşallah, olmadı merkezde görüşürüz birgünsenin yanına geliyorum reyyan ona göre
meram eski yol da aldık evi yeni meram belediyesinin arka tarafında canım yakın mı sizeBuyrun gelin kaptanım. Çok sevinirim. Yakınlara gelirsiniz inşallah, olmadı merkezde görüşürüz birgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?