- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.461
2 vasıtalık. Otobüs veya minibüs ilemeram eski yol da aldık evi yeni meram belediyesinin arka tarafında canım yakın mı size
Ah kaptanımcanım dün sabah kk yı açtım paylaşıma girdim ama burada çok fazla yazışma vardı geçmişi okuyamadım
kızlar hayatımda çok radikal kararlar aldım neredeyse 30 senedir yaşadığım ankaradan konyaya gitmek için tayin dilekçesi verdim konyadan ev aldım konyaya taşınıyorum ankara defterini kapatıyorum bu arada sağlık sorunları baş gösterdi regli de gene problem yaşadım candida mantrı çıktı çölyak testlerim maalesef pozitif çıktı pazartesi endeskopi olacağım ince bağırsaktan biyopsi alacaklar tansiyon değerlerim çok düşüyor aşırı halsizlik var keyifsiz olduğum için yazmak istemedim ama bende sizleri çok özledimmmm
Ay evde pek tatlıymış burası da satılacak mıLeyl-i-fer canım bu resimler senin için
Benden gidiyorsunuz amasenin yanına geliyorum reyyan ona göre
Günaydın kızlar..
Günaydın kızlarr
Günaydın kızlaaar
Günaydın kizlar
Günaydın hepinize ☀
Cokk geçmiş olsun canım. Allah'tan acil şifalar diliyorum sana.canım dün sabah kk yı açtım paylaşıma girdim ama burada çok fazla yazışma vardı geçmişi okuyamadım
kızlar hayatımda çok radikal kararlar aldım neredeyse 30 senedir yaşadığım ankaradan konyaya gitmek için tayin dilekçesi verdim konyadan ev aldım konyaya taşınıyorum ankara defterini kapatıyorum bu arada sağlık sorunları baş gösterdi regli de gene problem yaşadım candida mantrı çıktı çölyak testlerim maalesef pozitif çıktı pazartesi endeskopi olacağım ince bağırsaktan biyopsi alacaklar tansiyon değerlerim çok düşüyor aşırı halsizlik var keyifsiz olduğum için yazmak istemedim ama bende sizleri çok özledimmmm
Ne çok şey yaşamışsın,çok geçmiş olsun ve de hakkınızda hayırlısı olsun.sağlık sebebiyle mi taşınıyorsun ,emeklimi oldun yoksa?.bahçeni ne kadar güzel düzenlemişsin bu arada çok temiz,satma arada gelir kalırsın ankarayı özledikçe.endoskopin iyi çıksın inşallah.gel arada bircanım dün sabah kk yı açtım paylaşıma girdim ama burada çok fazla yazışma vardı geçmişi okuyamadım
Sana da günaydınnGünaydıııın sabah şekerleriii
Bencede iyi demiş doktor sevindim sonuçlara canım herşey herkese yaramıyor bizim ekstra enerjiye ihtiyacımız var Allah korusunGünaydın kızlar
Benlm dün sonuçların çıktı.. dün yazamadım akşam oğlanı uyıturken ben de uyuyup kalmışım yanın da saat 20.00 de sabah kalktık
Dün benlm sonuçlrom normal çıktı.. hatta doktor gayet iyi vs dedi
Peki ben neden öyle kötü oldum benlm başım döndü gözüm karardı belli bir müddet sonra titremeye başladım dedim. Vücudun alarm vermiş dedi. Her şeyin gayet iyiyken senin öyle zorlayıcı diyet tapman anlamsız senin hafta da değil bir ay da 2 kilo vermem lazım. Vs dedi işte..
Ben de seviyelere geri dönmedim hiç kuru meyve yok taze meyve yok.. en azından 40 gün hiç biri yok.. ama ben 9. Gün pertbelki dua da idim geçerdi ama dayanmak istemedim daha doğrusu başında durmam gereken oğlum varken dur yatim uyuyum geçer diyemem...
Karaciğer temizliğimdem vazgeçip yine neevi beslenme mizaca göre beslenme vs.. onların üstüne düşüncem inşallah ♥ yavaş yavaş kendimi o düzene sokmam lazım
Ooo SüperC Cagrihilal1 dün detoks olmayan kabak macera m(1 tabak)sonucu -200.bi dene derim.o hamurları yemesem iyi bişey gelcekmiş dimek
Aaa folik asit kullanıyorum onun içinde yok mudur o vitaminlerbirsevgi
Yaklaşık 20 gündür ayak ve bacakları m şişiyordu aynı zamanda çok ağrıyordu bir türlü sebebini bulamıyordum,tabi ben senle bir değilim ama,bitki çaylrı içtim,cardio vs yapmadım,tuzdan kaçmaya calıştım yok inmedi.
Geçen sene fizik doktorunun bacak agrılarım için verdiği magnezyum kalsiyum efervesanları vardı bide b vitamini ekledim yanına,3-4 gündür ne şişlik ne kramp kaldı maşallah diyim,bumuymuş diye şaştım kaldım.nette okudum magnezyum eksikliği ödem yapıyomuş.
Kısacası vitamin al veya bi baktır doktora
Günaydın canımAaa folik asit kullanıyorum onun içinde yok mudur o vitaminler
Günaydın kızlar bu arada
Her gün ayrı koşturma var kaptan.. ben de erkenden uyuyup kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?