Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah kaptanım çok geçmiş olsun
Konya içinse bilemedim aklınızda varmıydı hayırlısı olsun hakkınızda inşallah orda daha iyi olursunuz anneniz oradaydı değil mi ?

Cokk geçmiş olsun canım. Allah'tan acil şifalar diliyorum sana. Yeni bir sehir,yeni bir hayat iyi gelir inşallah. Bir an önce sağlığına kavuşursun.

Son düzenleme:
Ne çok şey yaşamışsın,çok geçmiş olsun ve de hakkınızda hayırlısı olsun.sağlık sebebiyle mi taşınıyorsun ,emeklimi oldun yoksa?.bahçeni ne kadar güzel düzenlemişsin bu arada çok temiz,satma arada gelir kalırsın ankarayı özledikçe.endoskopin iyi çıksın inşallah.gel arada bir

birsevgi
Yaklaşık 20 gündür ayak ve bacakları m şişiyordu aynı zamanda çok ağrıyordu bir türlü sebebini bulamıyordum,tabi ben senle bir değilim ama,bitki çaylrı içtim,cardio vs yapmadım,tuzdan kaçmaya calıştım yok inmedi.
Geçen sene fizik doktorunun bacak agrılarım için verdiği magnezyum kalsiyum efervesanları vardı bide b vitamini ekledim yanına,3-4 gündür ne şişlik ne kramp kaldı maşallah diyim,bumuymuş diye şaştım kaldım.nette okudum magnezyum eksikliği ödem yapıyomuş.
Kısacası vitamin al veya bi baktır doktora

Günaydın kızlar

Benlm dün sonuçların çıktı.. dün yazamadım akşam oğlanı uyıturken ben de uyuyup kalmışım yanın da saat 20.00 de sabah kalktık

Dün benlm sonuçlrom normal çıktı.. hatta doktor gayet iyi vs dedi
Peki ben neden öyle kötü oldum benlm başım döndü gözüm karardı belli bir müddet sonra titremeye başladım dedim. Vücudun alarm vermiş dedi. Her şeyin gayet iyiyken senin öyle zorlayıcı diyet tapman anlamsız senin hafta da değil bir ay da 2 kilo vermem lazım. Vs dedi işte..
Ben de seviyelere geri dönmedim hiç kuru meyve yok taze meyve yok.. en azından 40 gün hiç biri yok.. ama ben 9. Gün pert belki dua da idim geçerdi ama dayanmak istemedim daha doğrusu başında durmam gereken oğlum varken dur yatim uyuyum geçer diyemem...

Karaciğer temizliğimdem vazgeçip yine neevi beslenme mizaca göre beslenme vs.. onların üstüne düşüncem inşallah yavaş yavaş kendimi o düzene sokmam lazım

Bencede iyi demiş doktor sevindim sonuçlara canım herşey herkese yaramıyor bizim ekstra enerjiye ihtiyacımız var Allah korusun

Aaa folik asit kullanıyorum onun içinde yok mudur o vitaminler

Günaydın kızlar bu arada

hanmeli nerelerdesin canım yoksun kaç gündür
Testler nasıl çıktı ??
Her gün ayrı koşturma var kaptan.. ben de erkenden uyuyup kalıyorum şimdi bile öğle uykusu uyutucam diye önce kendim uyumuşum kalktım hemen toplanayım dedim bugünlerin yorgun kuyum neyişn anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…