- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.481
Bana doktorum hep gerro fenol sanol verdi.. folik b vt. Ve d vr. Ne 3 ü bir aradaydı.. hamilelikten önce başladım bitene kadar devam dedi hatta emzirimce de iç demiştiAaa folik asit kullanıyorum onun içinde yok mudur o vitaminler
Günaydın kızlar bu arada
Kitap almana gerek yok canım süt ve süt ürünleri sebze et tavuk balık yumurta ağırlıklı besleniyorsun. Ekmek makarna ölçülü yiyorsun. Şeker yok. Şekerli şeyler de yok. Bu şekilde 21 gün geçiriyorsun.Şekeesi21 gün nasıl geçti kızlar? Ben de başlamak istiyorum ama nasıl olur sizce?
Sabahları ılık limonlu ballı su içerim.. acıkımca önce meyve öğünü yerim.. 2 saat sonra kahvaltı vs...
Siz nasıl yaptınız az kaldı ya da bitti galiba ?
Özge bezircinin 21 gün şekersiz kitabı var ya onu alayım diyorum
Hadi inşallah. Perşembenin en sağlam motivasyon mesajı geldiKIZLARR YARIN TARTI VARRRRR HERKES YEME İŞİNİ ERKEN BİTİRSİN GECE MEYVELERLE BOĞUŞMAYIN YARIN ARTI ÇIKINCA ÜZÜLMEYİNNN
BOL SU YEŞİL ÇAY PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENME İLE YARIN BİRİNCİYİZ İNŞALLAHH
Valla bugüne kadar mesajlara baktım herkes eksilerde bir tek paco artıdaydı oda belki bugün kırmıştır direncini ya da ödemi gitmiştir. Eğer böyle eksili girersek derece garanti görüyorum. Fancynancy ya da hanımelinden bir ters köşe gelmezse tabiHadi inşallah. Perşembenin en sağlam motivasyon mesajı geldi
Okurum hem akşamları vakit geçer dedim. Simyacı yıl da alıcamKitap almana gerek yok canım süt ve süt ürünleri sebze et tavuk balık yumurta ağırlıklı besleniyorsun. Ekmek makarna ölçülü yiyorsun. Şeker yok. Şekerli şeyler de yok. Bu şekilde 21 gün geçiriyorsun.
İlk günler 21 gün hiç bitmeyecek gibiydi sonra alıştım mı ne gün bile saymadımŞekeesi21 gün nasıl geçti kızlar? Ben de başlamak istiyorum ama nasıl olur sizce?
Sabahları ılık limonlu ballı su içerim.. acıkımca önce meyve öğünü yerim.. 2 saat sonra kahvaltı vs...
Siz nasıl yaptınız az kaldı ya da bitti galiba ?
Özge bezircinin 21 gün şekersiz kitabı var ya onu alayım diyorum
Daha dikkat edicem bundan sonraÜstüne gitmek istemiyorum ama bu menüler çok sağlksız canım umarım biran evvel düzenini oluşturursun
İnşallah bakalım umarım herkes eksi ile gelirKIZLARR YARIN TARTI VARRRRR HERKES YEME İŞİNİ ERKEN BİTİRSİN GECE MEYVELERLE BOĞUŞMAYIN YARIN ARTI ÇIKINCA ÜZÜLMEYİNNN
Daha dikkat edicem bundan sonra
Terlik 4 kilo verdim falan demişti o doğruysa birinci olmamamız mümkün değil kaptanım o kadar veren yoktur takımlarda diye düşünüyorumİnşallah bakalım umarım herkes eksi ile gelir
İlk günler 21 gün hiç bitmeyecek gibiydi sonra alıştım mı ne gün bile saymadım
Sadece hava sıcak oldugu ve cocuklar habire gözümün önünde dondurma yediği için zorlandım
Kendi evimde olsaydım o da zorlamazdı ha birde simit istedim ama çeyrek yedim
Günde 1 2 adet meyveni zaten yiyorsun zor değil
Şekeri minimum tut canım yapabiliyorsan hiç tatlı yeme zaten bir çoğumuz şeker diyetinde olmadığımız halde bile tatlı yemiyoruz yani vücut için olmazsa olmaz bir ihtiyaç değil biliyorsun.Yarın başlıyorum ben de bakalım çavdar ekmeğimi alayım.. kuru meyvemi alayım taze yeni almıştım.. un yasak değil mi? Kendime çikolata yaparım koyarım dolaba daha kolay geçerdondurma için çilek ve muz var dondurucu da yapayım bari
Un yasak canımYarın başlıyorum ben de bakalım çavdar ekmeğimi alayım.. kuru meyvemi alayım taze yeni almıştım.. un yasak değil mi? Kendime çikolata yaparım koyarım dolaba daha kolay geçerdondurma için çilek ve muz var dondurucu da yapayım bari
Terlikli kendi kendine bile inanmadı kiTerlik 4 kilo verdim falan demişti o doğruysa birinci olmamamız mümkün değil kaptanım o kadar veren yoktur takımlarda diye düşünüyorum
Yok canım 2 hafta üst üste artı gelmezŞekeri minimum tut canım yapabiliyorsan hiç tatlı yeme zaten bir çoğumuz şeker diyetinde olmadığımız halde bile tatlı yemiyoruz yani vücut için olmazsa olmaz bir ihtiyaç değil biliyorsun.
Bu arada tartın ne durumda yarın bize artı gelerek sürpriz yapma noluuyy
Biz de akşam sadece yoğurt var..KIZLARR YARIN TARTI VARRRRR HERKES YEME İŞİNİ ERKEN BİTİRSİN GECE MEYVELERLE BOĞUŞMAYIN YARIN ARTI ÇIKINCA ÜZÜLMEYİNNN
Bi doz isveç verelim o daha zor..İlk günler 21 gün hiç bitmeyecek gibiydi sonra alıştım mı ne gün bile saymadım
Sadece hava sıcak oldugu ve cocuklar habire gözümün önünde dondurma yediği için zorlandım
Kendi evimde olsaydım o da zorlamazdı ha birde simit istedim ama çeyrek yedim
Günde 1 2 adet meyveni zaten yiyorsun zor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?