Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında daha önce yazacaktım ama burnumu sokmayım dedim.
Böyle tek tek mesajlar arasından bildirimleri bulmak,hesaplamak ve listeye eklemek zor oluyordur.
Fikirlere açığız öyle düşünme hiç Cherry Mom in kolayına hangisi gelirse öyle yaparız okusun da bi bakalım

Kızlar 0zlem i de ekledim 3.yüz

Kız büyük yazmıyorlar ki herkes görsün herkes diyodur bu zaten 200 gr vermişdir görünmüyor. Bugün itibariyle 69.4 ben yazayım bari büyükce
Ay bak ben sana cevap yazacaktım arada kaynadı 6ları gördün çok şükür düğün yapmalıyız

Ben kendimi bu yıla kadar 1.63 biliyodum sonra bir ölçtük 1.58 mişim
Ben genelde belden lastikli ve aşağı doğru bollaşan modeller tercih ettiğim için alt bedenin kalınlığı göze çarpmiyor canim
1 2 cm yanılıyoruz da sen ne yaptin ya topukluyla olculdun ya da çöktün ama ben resimlerde görünce baya ben kadar görünüyorsun. Ben ne kadarim 1.68

Doslarım, ablalarım ve takımdaşlarım olarak regl söktürmek için bende işe yaradı diyebileceğiniz önerilerinizi merak ediyorum. Var mı bir çözümünüz? Hayıt tohumu vardı evde. Onu içtim şimdi. İlaç almak istemedim ilk adımda. Bi de youtube'da bi masaj gördüm onu yapıyorum aklıma geldikçe. Bunun harici önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…