Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşam 5 gibi 3 dolma, yoğurt ve ekmek yemiştim tabii 7 gibi acıktım ben de:

3 kaşık çorba, 6-7 kaşık bulgur pilavı, 3-4 kaşık yoğurt ve salata yedim.

Abur cubur yeseydim bunun kaç katı kalori alırdım diye düşünüyorum. hiç olmazsa sağlıklı şeyler yedim

o zaman sende şunu yap şekerim;
1 elmayı rendele içine tarçın at,birazda ceviz.ımmmm tatlı krizlerine bire bir

İşte bunu sevdim saat geç olmassa denemek için yerdim.Akşam yemeğim:
4 küçük parça kanat
Salata
2 kaşık yoğurt ve light ekmek.
Yazınca azıcık geliyor ama yerken öyle gelmiyor.
Az önce az şekerli çay ve 1 dilim etimek yedim oda ara öğün olsun diye.Yatmadan kalan yarım litre suyumuda içip 3 lt tamamlayacağım inşallah...
Yarını iple çekiyorum ama garip bir şişlikte hissediyorum.Bakalım yarın sabah ne olacak:26:

Aslında akşam 5'te yediklerin bayağı iyiymiş ama sonrası yediklerini keşke yemeseydin madem yedin afiyet olsun:13:
Kadın kulubünde iyi kilo verenlerin çoğunun ortak tavsiyesi saat 6-7 den sonra hiçbirşey yememek.Sadece su...

çöreğin 47 gram olduğunu nasıl ölçtün ki? onun yerine 2 dilim ekmek yenirmiş aslında ama akşama kadar pek bişey yememişsin. sen zaten ölçülü yiyosun, formülün neyim var :)

canım ölçtüm tartım var ayarlayıp yıyorum 2 dılım kepeklı ekmek yıyebılırdım onun yerıne dahada doyurucu olurdu ama dayanamadım

kızlarr yuruyusumu yaptım 4 bucuk km pilatesımıde yaptım -4 derecede terlı terlı eve geldım valla bu kadar cabalıyorum karda kısta ıyısallah sonuclarınıda gorurum

bu arada herhafta 3 veya 4 fılm ızleyecegım bana flm onerebılecek var mı?

çok fazla sayılmaz ama azda değil tabii
ama dediğin gibi abur cuburdansa öğününde azcık fazla yemek bence daha iyi

emin ol bence çok beğeneceksin.Banada bu tarifi sağolsun elif arkadaşım vermişti.kulakları çınlasın şuan izinde kendisi.Muzla da çok güzel oluyo ama elma muza göre bizim için daha iyi.Şimdiden afiyet olsun

Eki Görüntüle 155424

başarısız diyetisyen ufuk

Uykusuz dergisinden alıntıdır.

:))))))

yediklerin bana biraz az gibi geldi ama sen böle 1m-1e falan yazınca benimde kafam karışıyo :)
olmuştur herhalde

afiyet olsun şekerim.Güzel olmuşmuydu profiterolün ?

Merhaba canım takımım hala aranızda bana yer varmı bilmiyorum ama çok uzun zaman oldu gelemedim takıma önce iş yoğunluğum vardı çok fazla bitirmem gereken projeleri bitirdim , hala işlerim var ama artık uğrayabilirim takıma diye düşünüyorum . daha sonra psikolojik olarak içime kapandığım bir döneme girdim . bir aydırda anneannem hasta onunla ilgileniyoruz . Takımı ve sizleri istemeyerek ve üzülerek ihmal ettim hepinizden çok özür dilerim . Bu arada kiloma dikkat edemedim ne kadar kilo aldım bilmiyorum ama takımda hala bana yer varsa tartılıp yeniden devam edebilirim . yeni katılan arkadaşlar var sanırım takıma eğer yer yoksa ben sizleri dışardanda takip edebilirim . Takımdaki değişiklikleri bana kısaca anlatabilirseniz neler kaçırdım bende öğrenmiş olurum hepinizi çok çok öpüyorum .

merhaba pınarcım.bizde özledik seni.bizlerde üzüldük malesef ayrılmış olmana

merhabalar sevgili takımım
sabah mkahvaltımı yazayım hemencik

1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık, domates
2 yeşil biber
1 kupa yeşil çay

ara yapamadım malesef (

öğle yemeğim
1 kase salata
3 kk tavuk
5 küp patates ve havuç ( küpler küccüktü ama)
sonra baktım doymamışım tabi bunda ara yapamamaın da etkisi çok

1 ayran içtim bide 10 tane çıbık krakerle 1 tane yuvarlak etiform yedim
ekmek getirsem daha iyiydi aslında ama yeter sandıydım fekat yetmedi iştee

merhaba pınarcım.bizde özledik seni.bizlerde üzüldük malesef ayrılmış olmana

begümcüm o zaman iş yoğunluğum çok fazlaydı uğrayamıyordum hiç takıma sizlerede takımada haksızlıktı malesef bir süre ara vermem gerekti sonrasıda malum biraz ben iyi değildim biraz sağlık sorunları derken epey oldu şimdi tekrar aranızda olmak istiyorum takımda yer yoksa bile dışarıdan sizinle takımda olmak bana iyi gellicektir . sizler nasılsınız kilolar gittimi değişiklikler var mı :))

merhaba burçakcım hala formdasın ben giderken azimliydin hala azimlisin maşallah

merhaba burçakcım hala formdasın ben giderken azimliydin hala azimlisin maşallah

sağol canım benim
inşallah sen de dönersin takıma da kaldğın yerdendevam edersin
ben zaten sonuna geldim gibi
şimdi daha çok korumaya ve şekillenmeye yönelik
yine sporuma devam ediyorum mesela

sağol canım benim
inşallah sen de dönersin takıma da kaldğın yerdendevam edersin
ben zaten sonuna geldim gibi
şimdi daha çok korumaya ve şekillenmeye yönelik
yine sporuma devam ediyorum mesela

canım benim inşallah bende artık forma girmeliyim bu kış beni hem depresif yapıyor hemde kilo vermemi engelliyor ama artık dikkak etmek gerek bir de spor olayını çözersem yine gider kilolar inşallah

canım başlangıç diye bi film var o güzel bide elm sokağında kabus var oda güzel
:))))))

yediklerin bana biraz az gibi geldi ama sen böle 1m-1e falan yazınca benimde kafam karışıyo :)
olmuştur herhalde

afiyet olsun şekerim.Güzel olmuşmuydu profiterolün ?
beceremedik begüm yaa altı yapıştı çıkarmaya çalışırkende parçalandı bizde tek parçayı kesip içine krema koyamadığımız için 2 taneyi üst üste koyduk arasına koyduk kremyı ama tadi muhteşem olmuştu

pınarcım hoşgeldin bitanem kız kaç ay oldu nerelerdesin sen yaaa tabiki yerimiz var canım bu hafta tartıl yarın listeye alim seni çok kilo almadın demi ???? burda bi değişiklik yok canım rutin işlerimiz işte bide sen yokken amonra yani elif kaptan yardımcısı oldu sağolsun çok yardımcı oluyor ama şu anda izinli oda sen unutma tartıl yarın eklim seni listeye tamammı canım bu arada düğün ne zaman ?

selam hanımlar bugün dışardaydım çarşıda işlerim vardı ancak giriyorum :)

kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
1 poaça

öğlen

1 kase çorba

akşamı bilmiyorum daha :))

selam hanımlar bugün dışardaydım çarşıda işlerim vardı ancak giriyorum :)

kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
1 poaça

öğlen

1 kase çorba

akşamı bilmiyorum daha :))

kız gülsüm bu ne böyle kuş kadar menüler
bence çok eksik bunlar
bide evdesin sen
kahvaltıda ev poğaçası mı yedin sen?
inşallah öyledir yoksa pastane poğaçaları çok yağlı oluyo biliyosun

öğleyin de sebze veya et yemeği, yoort salata bişi yeseydin tek çorba olmazki
böyle kilo vremezisn canımcım

canım dışardaydım sabah kahvaltı yapmadan çıkmıştım çarşıya orda dayanamadım küçücük bi poaça yedim eve gelincede aceleyle yoğurt çorbası yaptım ondan içtim yoğurt vardı yani sonuçta akşamada patates yemeği yaptım pilav var bide bugün böyle oldu marketteki sebzeleri sevmiyorum buruş buruş oluyor cumartesi yi bekliyorum pazardan alışveriş yapıcam ondan sonra daha iyi olur mönülerim

ya zaten kilo vermeyi bırak 600 gram almışışm ben

canım dişarda bişi yiyeceğin çzaman simit ye
emin ol poğaçadan daha az yağlı bişi
hem hepsini yeme, en fazla yarısını ye, daha tok tutar ayrıca
bide çorba yoğurtlu da olsa yanına bi sebze yesen iyi olurdu
en azından bi salata
evde yoktu diyosun ama biraz bol al bari pazardan da böyle hafta ortasında sebzesiz kalma :)))
canım ben metabolizmamı hızlandırayım diye yediklerimi artırıyorum siz daha da azaltıyosunuz, ehaliyle de sanırım gelenler depolanıyo o da kilo yapıyo

hmm simit yerim artık zorda kalırsam napim öyle yapıcam bu hafta normalde hafta arası sebzem bitmezdi ama evde var diye gitmedim geçen hafta pazara o yüzden böyle kaldım işte ya zaten şu metabolizma meselesi varya tam matemetik gibi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…