- 23 Mart 2016
- 31.318
- 92.766
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.281
Olabilirimmmm.
Olabilirimmmm.
Teşekürler canımGeçmiş olsun canımm
Benide yapmıştı ama bence kesinlikle yoğurttan Sabahta yumurta peynir fazla protein kabız yapıyor benide heemnKabağı yaparken bol su için canım bu arada kabız yaptı beni ortabaharıda kabız yapmış
Şeker portakalı okudun mu? Bitti miSimyacı bittiMehfam ,bi şeker portakalı okudum burda bende de varken okuyayım bari kimdi okuyacak olan
OkumadımŞeker portakalı okudun mu? Bitti mi
Tm sonradan anladım okuyacak kimler diye sorduğunuOkumadım
Akşamda sıcak mı canım yemekten 2 saat sonra falan ?Huuu bodyymnrmyn napiyosun bakayim senin şekersiz de bitti saldirmiyosun dimi rafine şekere
Ya bu arada benim diyet iyi gidiyo ama spor yapamıyorum 40 derece burasıvantilatör ya da klimasız oturulmuyo zaten saatte bir duşa giriyorum nasıl çözcem bunu
Neden korkayım canım?Ne oldu korktun mu
Çay saatiNeden korkayım canım?Kesin deli gibi spor yapıyordur ondan görmüyordur.
Kız ne güzel işte durdugun yerde terliyorsun iki de zıplayıp nabzı yukseltsen al sana kardioHuuu bodyymnrmyn napiyosun bakayim senin şekersiz de bitti saldirmiyosun dimi rafine şekere
Ya bu arada benim diyet iyi gidiyo ama spor yapamıyorum 40 derece burasıvantilatör ya da klimasız oturulmuyo zaten saatte bir duşa giriyorum nasıl çözcem bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?