Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kim bilir nerde ortagin yoksa sonuncumu olacaksınız. Cherry Mom sonuncunun cezası ne oda olsun.
Aaaa iyi fikir kız
pacman demişti ya birinci olanlar sırlarını paylaşsn sonuncu oLanda biz nerede hata yaptık diye yazsınlar sen + birşey daha bulursun tabiiiiii

Süpersin ortiiimmm
Ya burası da öyle
S Suskunhanim diyet ortağım neredesin?? Beni yalnız bırakma.
Nerde oldugumu yazacaktım ama aşağıdaki mesajlasmalari görünce yazmaya karar verdim
Neden korkayım canım? Kesin deli gibi spor yapıyordur ondan görmüyordur.
Canım ortaamm benim, senin için gece uyumayip spor yapiciimmm
Ortağıma güveniyorum. Herkes yapar, o yapmaz.
Bu söz üzerinde cumaya kadar uyumayip spor yapiciimmm

Nasıl güveniyorum nassıl. Durmak yok S Suskunhanim ben de asla bozmuyorum diyetimi.

Ay hadi çok iyi oldu bu eksi +300 tamamen gitti o zmama dimi.. onun üstüne eksi geldi
Gece neden öyle hasta ? Yolculuk mu yordu acaba? Biz de az soğuk su şerbet dondurma vs kaçırınca hemen iki öksürük oluyor gece hiiiç örtünmez hiç sevmez anında uyanıyor artık iki gündür dondurma almadım ben de oğlana.. bugün zaten pek öyle bir hava da yoktu

Bu havaları bende anlamadım Nisan ayı gibi bereketli yağmur bitmedi gitti maşallah
Yok bu öyle bir yağmur ki toprağı beslemşyormuş.. sel edici yıkıcı yağmurmuş gelip geçen yağmur gibi.. bugpn haber de öyle dedi kadın .. mantıklı geldi bana en bereketsiz yapıştır bu dedi tamamen tahrip edici.. bizim 11 de yağış bitti baya su sel aktı gitti ama. Diğer iller hortum dolu vs.. baya kötü

Evet canım +300 gitti - 100 geldi
Valla bu ara dedenin yanında çok dondurma yedi ondan mı yoksa hava değişimi mi bilmiyorum gece çok ateşlendi apartmanı ayağa kaldırdı ağla ağla gündüzde normale dönüyor ateşi şimdi yine hafiften artmaya başladı gece 2 3 tavan yapar

Ala ala nasıl bir şey bu ben hiç yaşamadım gündüz iyi iyi gece nasıl öyle nasıl bir bakteri mikrop ki gece hortluyor sen bilirsin tanırsın oğlunu nedenini daha kolay bulursun.. benlm ki gündüz ilk uyanılta hemen iki üç öksürüyor o da sabah 6da kalkıyor ayaz ortalık üstte örtmek yok ev de deli dana meme diye gezip aplıyıp yoruyor kendini e ben de meme vermiyorum biberona süt koydum onu vermeye çalışıyorum vs derken o ara üşüyor işte hemen öhöö öhöö.. bi de artı tabii o soğuk su dondurma miktarı da etkiliyor..

Ayyy ben şimdiden acıktım ben bu ara hiç doymuyorum hep açım ama yemedigim için değil yediğim halde açım. Bari yemesem bir işe yarayacak

Akşamda sıcak mı canım yemekten 2 saat sonra falan ?
Sürekli sıcak gece bile vantilatörle uyuyoruz sabaha kadar açık ama bir şekilde dayanıp yarım saat de olsa yapmam gerekiyor spor
Kız ne güzel işte durdugun yerde terliyorsun iki de zıplayıp nabzı yukseltsen al sana kardio
Ya öyle bir sıcak ki vurup geçiriyor insanı kalkamıyorum yatıyorum klima karşısında. Ama senin dediğini yapsam gerçekten çok iyi olacak

Yavrum sabah kaçta akşam kaçta yiyosun belki ben de başlarım şu işe ya
Sabah 12 akşam 8 de bitiriyorum. Bugün sabah 12 aksamı 6 da bitirdim 24 saat yapacağım. Geçen hafta da 2 gün düşük kalori alarak gördüm eksiyi. Dikkat edince işe yarayacak gibi benim kalori fazla geliyor kaloriyi düşürebilsem daha iyi sonuç alacağım ekstra şeyler yapmaya gerek kalmayacak. 2 öğünde kalori mi nasıl dolduruyorum hiç anlamıyorum.

Evet gençler ben ve dertlerim yine geldik.
Ben sürekli spor yapıyorum sizler görüyorsunuz 1 2 hafta öncesine kadar kollarım falan çok sıkıydı iyiydi. Ama son zamanlarda kollarım bacaklarım sarkmaya başladı. Yumuşamaya başladım bildiğiniz ne tarafa donsem o tarafa yamuluyorum. Çok sinirim bozulmaya başladı. Bi de egzersizlerimi genelde bacak yoğunluklu ama tüm vücut içinde yapıyorum. Neden böyle oldu ki

2 öğün olduğu için fazla mı yiyosun acaba bilemedim ki ya da vücut alışma aşamasındadır
Sporunu hiç degistirmedin mi bu süreçte. Yani aynı spora rağmen mi bu yumuşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…