- 23 Mart 2016
- 31.318
- 92.766
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.301
Aaaa iyi fikir kız
Ben diycektimKız ne güzel işte durdugun yerde terliyorsun iki de zıplayıp nabzı yukseltsen al sana kardio
Aslaa.
Süpersin ortiiimmmBugün itibariyle -600, beni yıldıramazsınız!!
Sınavım güzel geçtiii :)) Artık dönmeye hazırım. Neden bilmiyorum iki gündür biraz halsiz hissediyorum. Biraz dinlenip spor yapmaya çalışacağım sonrasında. YukarıdaCherry Mom e de yazdım. 100 gr daha vermişim bugüün. :)
Bir miktar dert ettim.Gerekli cevaplarımı da yazdım hahahaha İçim rahat an itibariyle.
Ya burası da öyleHuuu bodyymnrmyn napiyosun bakayim senin şekersiz de bitti saldirmiyosun dimi rafine şekere
Ya bu arada benim diyet iyi gidiyo ama spor yapamıyorum 40 derece burasıvantilatör ya da klimasız oturulmuyo zaten saatte bir duşa giriyorum nasıl çözcem bunu
Nerde oldugumu yazacaktım ama aşağıdaki mesajlasmalari görünce yazmaya karar verdim
Canım ortaamm benim, senin için gece uyumayip spor yapiciimmmNeden korkayım canım?Kesin deli gibi spor yapıyordur ondan görmüyordur.
Bu söz üzerinde cumaya kadar uyumayip spor yapiciimmmOrtağıma güveniyorum.Herkes yapar, o yapmaz.
Nasıl güveniyorum nassıl.Süpersin ortiiimmm
Ya burası da öyle
Nerde oldugumu yazacaktım ama aşağıdaki mesajlasmalari görünce yazmaya karar verdim
Canım ortaamm benim, senin için gece uyumayip spor yapiciimmm
Bu söz üzerinde cumaya kadar uyumayip spor yapiciimmm
Ay hadi çok iyi oldu bu eksihanmeli sevgili ortim bugün eksiye geçtim dmekki dün yolculuk ödem yapmış birde pazartesi ekstra efor sarfedince ucundan bir eksi gördüm
Bugünde yine bisiklet peşinde koştumoğlan gece hasta gündüz canavar gibi uyuyuncada bisiklet yapıp hemen yatacağım öyleee yorgunummm
Yok bu öyle bir yağmur ki toprağı beslemşyormuş.. sel edici yıkıcı yağmurmuş gelip geçen yağmur gibi.. bugpn haber de öyle dedi kadın .. mantıklı geldi bana en bereketsiz yapıştır bu dedi tamamen tahrip edici.. bizim 11 de yağış bitti baya su sel aktı gitti ama. Diğer iller hortum dolu vs.. baya kötüBu havaları bende anlamadım Nisan ayı gibi bereketli yağmur bitmedi gitti maşallah
Evet canım +300 gitti - 100 geldiAy hadi çok iyi oldu bu eksi ✌ +300 tamamen gitti o zmama dimi.. onun üstüne eksi geldi
Gece neden öyle hasta ? Yolculuk mu yordu acaba? Biz de az soğuk su şerbet dondurma vs kaçırınca hemen iki öksürük oluyorgece hiiiç örtünmez hiç sevmez anında uyanıyor artık iki gündür dondurma almadım ben de oğlana.. bugün zaten pek öyle bir hava da yoktu
Ala ala nasıl bir şey bu ben hiç yaşamadım gündüz iyi iyi gece nasıl öyleEvet canım +300 gitti - 100 geldi
Valla bu ara dedenin yanında çok dondurma yedi ondan mı yoksa hava değişimi mi bilmiyorum gece çok ateşlendi apartmanı ayağa kaldırdı ağla ağlagündüzde normale dönüyor ateşi şimdi yine hafiften artmaya başladı gece 2 3 tavan yapar
3 tane hiç sporsuzumuz varHaydiii yes fittttttpacman no kiloya aldım senide bluuee yi çıkardım sayılar eşit olsun diye ✌
Eki Görüntüle 2653579
Sürekli sıcak gece bile vantilatörle uyuyoruz sabaha kadar açık ama bir şekilde dayanıp yarım saat de olsa yapmam gerekiyor sporAkşamda sıcak mı canım yemekten 2 saat sonra falan ?
Ya öyle bir sıcak ki vurup geçiriyor insanı kalkamıyorum yatıyorum klima karşısında. Ama senin dediğini yapsam gerçekten çok iyi olacakKız ne güzel işte durdugun yerde terliyorsun iki de zıplayıp nabzı yukseltsen al sana kardio
Yavrum sabah kaçta akşam kaçta yiyosun belki ben de başlarım şu işe yaAyyy ben şimdiden acıktımben bu ara hiç doymuyorum hep açım ama yemedigim için değil yediğim halde açım. Bari yemesem bir işe yarayacak
Sabah 12 akşam 8 de bitiriyorum. Bugün sabah 12 aksamı 6 da bitirdim 24 saat yapacağım. Geçen hafta da 2 gün düşük kalori alarak gördüm eksiyi. Dikkat edince işe yarayacak gibi benim kalori fazla geliyor kaloriyi düşürebilsem daha iyi sonuç alacağım ekstra şeyler yapmaya gerek kalmayacak. 2 öğünde kalori mi nasıl dolduruyorum hiç anlamıyorum.Yavrum sabah kaçta akşam kaçta yiyosun belki ben de başlarım şu işe ya
Sabah 12 akşam 8 de bitiriyorum. Bugün sabah 12 aksamı 6 da bitirdim 24 saat yapacağım. Geçen hafta da 2 gün düşük kalori alarak gördüm eksiyi. Dikkat edince işe yarayacak gibi benim kalori fazla geliyor kaloriyi düşürebilsem daha iyi sonuç alacağım ekstra şeyler yapmaya gerek kalmayacak. 2 öğünde kalori mi nasıl dolduruyorum hiç anlamıyorum.
Sporunu hiç degistirmedin mi bu süreçte. Yani aynı spora rağmen mi bu yumuşamaEvet gençler ben ve dertlerim yine geldik.
Ben sürekli spor yapıyorum sizler görüyorsunuz 1 2 hafta öncesine kadar kollarım falan çok sıkıydı iyiydi. Ama son zamanlarda kollarım bacaklarım sarkmaya başladı. Yumuşamaya başladım bildiğiniz ne tarafa donsem o tarafa yamuluyorum. Çok sinirim bozulmaya başladı. Bi de egzersizlerimi genelde bacak yoğunluklu ama tüm vücut içinde yapıyorum. Neden böyle oldu ki
Çalışkanların grubuna düştümHaydiii yes fittttttpacman no kiloya aldım senide bluuee yi çıkardım sayılar eşit olsun diye ✌
Eki Görüntüle 2653579
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?