Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar normalde cuma günleri tartı sonrası iştahım olurdu böyle yarışmanın stresinin verdiği baskı 1 günlüğüne kalkınca birşeyler yiyesim gelirdi. Şuan canım hiçbir şey istemiyor valla insan tartıda eksi gördükçe daha altına inmeye çalışıyor. Şuan aklımdan bugün sporda tepineyim de yarın 57leri göreyim düşünceleri geçiyor yemek yerine

Kız ne anlatacağım size
Dün oğlanın arkadaşlarıyla parkta buluştuk 6 kişi. Bizim sınıf annesi zayıflamış. Bütün karantina boyunca hergün hamur isleri yaptı yediler paylaştı sürekli. 1.5 ayda 75.6 'dan 66 ya düşmüş. Nasıl olur böyle bisey. Aklım fikrim almadı. Benim niye gitmiyor dedim. Ben hergün 250 mekik çekiyoruz demesin mi. Bide yatmadan önce limonlu yoğurt yiyormuş. Biz sporu fazla yapıyoruz demek ki. Hâlâ şaşkınım soktayim.

Yok ya ben sporun zararlı olduğuna hiç inanmam
Sen yap kaybederken kas kazandın aradaki açık oradan
O kaslar sonra kilo korumada çok işimize yarıyacak rahat ol sen

Yok ya ben sporun zararlı olduğuna hiç inanmam
Sen yap kaybederken kas kazandın aradaki açık oradan
O kaslar sonra kilo korumada çok işimize yarıyacak rahat ol sen
Bende inanmıyorum sporsuz kilo vermedim hiç hep bi arada götürdüm. Ama kiz benim zor gidiyor diyince günde 250 mekik deyince gulsem mi ağlasam mi bilemedim.

Ben de duracaktım ama erkenden dışarı çıkmam gerekiyordu. Spor yapabilsem belki biraz daha giderdi ama vaktim olmadı hiç.
ben de ben de umutlar haftaya diyelim inşallah
S Suskunhanim sen tartılabildin mi o hengamede
Ben tartıldım tam elimde telefonla tartıya eğildim,önce pencereden bu tak sesi duydum hafif açıktı o çarpmış,sonra vitrin başladı sallanmaya,iki sn falan ben o pozisyonda ne olduğunu anlamaya çalıştım uniden sonra hiç deprem yaşamamıştım hep farklı illerde olunca.oncesinde baya alışmıştım ama çıplak olunca galiba ne yapacağımı bilemedim bı an sonra ben giyinip çocukların yanına koştum.hem komik hem de garipti önce saf saf bakıp sonra birden kosunca
Yok canım son hane 4 olduğu için 1,69 oluyor tebrik ederimmm
Aa o zaman benim de 90 değil 87 olacak değil mi?

Kizlar ben tam tartilirken deprem oldu önce idrak edemedim malum Konya'da unutunca depremi.
Zar zor giyinip dışarı çıktım hemen, tartı fotosu çekemedim
Çok geçmiş olsun canımmm
Calypso95 tebrikler sen nasıl verdinn öyleee süpersin ♥♥
Canım ya 1 haftadır tuvalete çıkamıyordum bugün çıkıp da ölçülünce böyle oldu bi de yine 5 6 öğün yaptım ekmek 1 dilim yedim sadece bi günde çorba bulgur pilavı falan hallettim kalanını
Calypso95 yu gözlüyorum ben maşallah,ne yoğun spor ne katı diyet yinede ideal gramlarla ilerliyor tebrik ediyorum
Ama bu eksinin menülerini bende merak ettim
Ben sürekli bir şeye dayalı yemiyorum ben her şeyden yiyorum. Mecbur kalırsam evde pilav makarna varsa az da olsa ölçerek ondan da yiyorum . Sadece hamur işi tatlı falan yemiyorum öyle işte . Bi de su 3 ten az içmiyorum 4ü buluyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…