- 23 Mart 2016
- 31.326
- 92.782
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.681
1 hafta için bence normal cnaım üzülme hiçGünaydın kızlar
Kilom 67.4 az gitmiş yaa
O zaman ceylanın 0,445 ise 0,45 mi oluyor kaptanım tam anlamaya çalışıyorum mantığı1 hafta için bence normal cnaım üzülme hiç ✌
67.7/67,4/0,3/%0,44 olacakO zaman ceylanın 0,445 ise 0,45 mi oluyor kaptanım tam anlamaya çalışıyorum mantığı
Bel ince olacak yaBel 73 gecen seferkiyle ayni olsun diye ayni yerden olctum.
Kız ecez birinci mi oldunuz neO zaman ceylanın 0,445 ise 0,45 mi oluyor kaptanım tam anlamaya çalışıyorum mantığı
Leylim genel bir tabloda yapabilir misin böyle ölçülerimizi kıyaslayabilelim herkes birbirini görsün daha çok motive oluruz belkiBel ince olacak yaönceki ölçünü aynı oranda düzeltiriz,inceden ölç bi daha
TamamBel ince olacak yaönceki ölçünü aynı oranda düzeltiriz,inceden ölç bi daha
Biz kafa kafaya vermişiz de ortabahar da kesin 1 kg ile gelir siz birinci gelirsiniz benim ceylo ortimin klasiğidir 300 400 verirKız ecez birinci mi oldunuz nebenim ortiden ses yok hala
Benim şimdiden 8000 adımım var.Bugün Walk var kızlar
Derece alamıcaz bence kaptanım diğer takımlarda illa ki 2-3 kilo veren çılgınlar çıkıyor o nedenle ben beklentileri düşük tutuyorum sevinçleri büyük olsun diye
Yok ya ben sporun zararlı olduğuna hiç inanmamKız ne anlatacağım size
Dün oğlanın arkadaşlarıyla parkta buluştuk 6 kişi. Bizim sınıf annesi zayıflamış. Bütün karantina boyunca hergün hamur isleri yaptı yediler paylaştı sürekli. 1.5 ayda 75.6 'dan 66 ya düşmüş. Nasıl olur böyle bisey. Aklım fikrim almadı. Benim niye gitmiyor dedim. Ben hergün 250 mekik çekiyoruz demesin mi. Bide yatmadan önce limonlu yoğurt yiyormuş. Biz sporu fazla yapıyoruz demek ki. Hâlâ şaşkınım soktayim.
Yok ben 2 li yarış için dedimDerece alamıcaz bence kaptanım diğer takımlarda illa ki 2-3 kilo veren çılgınlar çıkıyor o nedenle ben beklentileri düşük tutuyorum sevinçleri büyük olsun diye
Bende inanmıyorum sporsuz kilo vermedim hiç hep bi arada götürdüm. Ama kiz benim zor gidiyor diyince günde 250 mekik deyince gulsem mi ağlasam mi bilemedim.Yok ya ben sporun zararlı olduğuna hiç inanmam
Sen yap kaybederken kas kazandın aradaki açık oradan
O kaslar sonra kilo korumada çok işimize yarıyacak rahat ol sen
Evet ya ortim nerde benim
ben de ben deBen de duracaktım ama erkenden dışarı çıkmam gerekiyordu. Spor yapabilsem belki biraz daha giderdi ama vaktim olmadı hiç.
Ben tartıldım tam elimde telefonla tartıya eğildim,önce pencereden bu tak sesi duydum hafif açıktı o çarpmış,sonra vitrin başladı sallanmaya,iki sn falan ben o pozisyonda ne olduğunu anlamaya çalıştımS Suskunhanim sen tartılabildin mi o hengamede
Aa o zaman benim de 90 değil 87 olacak değil mi?Yok canım son hane 4 olduğu için 1,69 oluyor tebrik ederimmm
Çok geçmiş olsun canımmmKizlar ben tam tartilirken deprem olduönce idrak edemedim malum Konya'da unutunca depremi.
Zar zor giyinip dışarı çıktım hemen, tartı fotosu çekemedim
Canım ya 1 haftadır tuvalete çıkamıyordum bugün çıkıp da ölçülünce böyle oldu bi de yine 5 6 öğün yaptım ekmek 1 dilim yedim sadece bi günde çorba bulgur pilavı falan hallettim kalanınıCalypso95 tebrikler sen nasıl verdinn öyleee süpersin ♥♥
Ben sürekli bir şeye dayalı yemiyorum ben her şeyden yiyorum. Mecbur kalırsam evde pilav makarna varsa az da olsa ölçerek ondan da yiyorum . Sadece hamur işi tatlı falan yemiyorum öyle işte . Bi de su 3 ten az içmiyorum 4ü buluyor bazenCalypso95 yu gözlüyorum ben maşallah,ne yoğun spor ne katı diyet yinede ideal gramlarla ilerliyor tebrik ediyorum
Ama bu eksinin menülerini bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?