Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1.5 ayda 10 kilo vermiş nerdeyse hala onu düşünüyorum çok pis kurtlandım. Çok hızlı bile verse mümkün değil.
Balım bende 2-3 sene önce 1.5 ayda 10 kg üstü verdim. Veriliyor aslında imkansız değil. Ama ben aç geziyordum ve her gün 4-5 saat salonda aktif spor yapıyordum. Yüzüyordum bisiklete biniyordum 1.5 ayda gitmişti hepsi. Bana miras olarak da hızlı verdiğim için dümdüz kalan bir popo bırakmıştı

Vermiş kız beli falan bile kat kattı zayıflamış. Nasıl zayıflamışsa zayıflamış
Ya vermesi değil neyle verdiği yalandır
Sadece mekikle sadece açlıkla olmaz o iş görüyorsun burayı.benim bir tanıdığım epey zayıfladı ilk sorduğumda söylemedi sooonra bi çay içmiş öyle dedi,ama başka arkadaşta zayıflamasını durduramıyor psikoloji bozuldu dedi onun için,tehlikeli işler bunlar.ben çok çay denedim dokunduğu yada fyd görmediğim zaman hemen bırakıyordum kimyasal var onlrda,en güzeli aktardan alınan tek bitki ile yapılan Saraçoğlu kürleri oda her sağlık sorununa uygun araştırılmalı.

Bi yakınımda 8 ayda 30 kilo verdi günde 4-5 saat spor ve katı rejimle ama yrısından çoğunu geri aldı bıraktıktan sonra

Bu sadece 250 mekik yaş faktörü falan da var 30 yaşında. Ne bileyim anlamadım. 7 aydır canım çıktığı için çok kıskandım

Bi yakınımda 8 ayda 30 kilo verdi günde 4-5 saat spor ve katı rejimle ama yrısından çoğunu geri aldı bıraktıktan sonra
Bende bişey kullandığını düşünüyorum kızda ritim bozukluğu var soluk soluğa spor yapamıyor yürürken bile yavaş yürüyor. Bi süre sonra almaya başlarsa kesin öyle biseydir. Bu da soylemiyor başka ile diyetisyene gitmiş öyle diyor.

Neden öyle etkilendin ben mi çok baskı yaptım
Kuzum sen sahane bir kaptansin..ben kendi kendime stres oldum, takimda herkes farkediyorum ki bu kilo verme isini cok ciddiye alip cok sıkı diyetlerle ve bunye yorucu sporlarla yurutuyor, ben bu tur bir yarisa hazir hissedemedim kendimi..her hafta acaba sizi geriletecekmiyim diye korku uretmeye basladim..kendimi bilenlerden isem eger bunyem stres altinda iken ters etki yapiyor ve surekli kortizol da uzun vadede bana iyi gelmiyor..biraz kendi halimde ilerlemek istiyorum..sizler de uygun bulursaniz tabi geri donmek benim icin nasil kolay olursa oyle yapalim kaptancimm..izinse izin diskalifiyeyse o sekildeben bilemiyorum proseduru

ortabahar nerdesin canım heyecan dorukta
kusura bakma canım sabah eşimin ufak bi sağlık problemiyle uğraştık derken aklımdan çıkmış. sabah tartılmıştım biraz bekleyeyim dedim sonra evden çıkınca bir daha bakamadım
geçen hafta 54.4
bu hafta 54.6
-200
%-0.36
öncelikle ortim sonra da diğer takım arkadaşlarım kusuruma bakmasın.. bu hafta hep bi tükenmişlikle mücadele ettim.. sonra artılarımı epey azalttım ama yine de yetmedi

bu hafta son bir kez daha şok diyet uygulucam inşAllah haftaya daha güzel olacak...

Böyle olması senin için daha iyi olacaksa hakkında hayırlısı olsun canım açıkçası bende her hafta acaba nrmynn bu hafta artı mı gelecek diye stres oluyordum Belki de biraz kafa dinleyip kendi iç sesine kulak verirsen beslenme alışkanlıkların da kendiliğinden düzene girecektir. Ama salıp da çok kilo alıp geri dönme olur mu

Allah ım çok utandım bir ben eksi gelmişim

Kaptanım istediğiniz liste Cherry Mom

***5. Takım 680. Etap***

emnis(63,9/63,6/0,3/%0,47)
Cagrihilal1(69,4/68,3/1,1/%1,59)
nrmyn(67/66,8/0,2/%0,30) izne ayrılmak istiyor.
Calypso95(71,2/70,7/0,5/%0,70) sağlık sebebiyle izne ayrıldı.
birsevgi(72,1/72,0/0,1/%0,14)
balpamuk(64,9/64,5/0,4/%0,62)
Ceylansnn (67,7/67.4/0.3/%0.44
hanmeli(69,4/68,3/1,1/%1,59)
terliklikedi (109) kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldı.
Suskunhanim(57,5/57,0/0,5/%90)
EceZ (59,0/57.9/1.1/%1,86)
ortabahar (54,4/54.6/-0,2/-%0,37)
pacman (66,9/66,3/0,6/%0.90)
Tempus (73,2/72,5/0,7/0,96)

0zlem(75,5/74,5/1/%1,32)

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,8/
Bluuee(66,3)654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü.
Fancynancy (87/86,6/0,4/%0,46)606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye

Geçmiş olsun canım. Sağlık olsun haftaya toparlarsın şok diyetlerin arkası zor geliyor. Bu hafta 1 gün yapıp bir gün ara vererek git bence böylece kalori alımını azaltmış olursun haftalık olarak arka arkaya su kaybı cok oluyor. Pazar salı ve perşembe yapabilirsin. Ama çok abartma aldigin kaloriyi 500 kalori azaltsan 3 gün eksi gelmene yeter. Birazda sporla halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…