- 23 Mart 2016
- 31.326
- 92.782
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.701
Yalandır belkiBende inanmıyorum sporsuz kilo vermedim hiç hep bi arada götürdüm. Ama kiz benim zor gidiyor diyince günde 250 mekik deyince gulsem mi ağlasam mi bilemedim.
Geçen seferki gibimi,herkes tamamlanınca atıcam burayaLeylim genel bir tabloda yapabilir misin böyle ölçülerimizi kıyaslayabilelim herkes birbirini görsün daha çok motive oluruz belki
Ben çıkıyorum şimdiBugün Walk var kızlar
BencedeYalandır belki
1.5 ayda 10 kilo vermiş nerdeyse hala onu düşünüyorum çok pis kurtlandım. Çok hızlı bile verse mümkün değil.Yalandır belki
Vermiş kız beli falan bile kat kattı zayıflamış. Nasıl zayıflamışsa zayıflamışBencede
Balım bende 2-3 sene önce 1.5 ayda 10 kg üstü verdim. Veriliyor aslında imkansız değil. Ama ben aç geziyordum ve her gün 4-5 saat salonda aktif spor yapıyordum. Yüzüyordum bisiklete biniyordum 1.5 ayda gitmişti hepsi. Bana miras olarak da hızlı verdiğim için dümdüz kalan bir popo bırakmıştı1.5 ayda 10 kilo vermiş nerdeyse hala onu düşünüyorum çok pis kurtlandım. Çok hızlı bile verse mümkün değil.
Sana bişey diyim mi belki o malum sıvı içeceklerden flann almıştır1.5 ayda 10 kilo vermiş nerdeyse hala onu düşünüyorum çok pis kurtlandım. Çok hızlı bile verse mümkün değil.
Ya vermesi değil neyle verdiği yalandırVermiş kız beli falan bile kat kattı zayıflamış. Nasıl zayıflamışsa zayıflamış
Bu sadece 250 mekikBalım bende 2-3 sene önce 1.5 ayda 10 kg üstü verdim. Veriliyor aslında imkansız değil. Ama ben aç geziyordum ve her gün 4-5 saat salonda aktif spor yapıyordum. Yüzüyordum bisiklete biniyordum 1.5 ayda gitmişti hepsi. Bana miras olarak da hızlı verdiğim için dümdüz kalan bir popo bırakmıştı
Bende bişey kullandığını düşünüyorum kızda ritim bozukluğu var soluk soluğa spor yapamıyor yürürken bile yavaş yürüyor. Bi süre sonra almaya başlarsa kesin öyle biseydir. Bu da soylemiyor başka ile diyetisyene gitmiş öyle diyor.Bi yakınımda 8 ayda 30 kilo verdi günde 4-5 saat spor ve katı rejimle ama yrısından çoğunu geri aldı bıraktıktan sonra
KesinSana bişey diyim mi belki o malum sıvı içeceklerden flann almıştır
Kuzum sen sahane bir kaptansin..ben kendi kendime stres oldum, takimda herkes farkediyorum ki bu kilo verme isini cok ciddiye alip cok sıkı diyetlerle ve bunye yorucu sporlarla yurutuyor, ben bu tur bir yarisa hazir hissedemedim kendimi..her hafta acaba sizi geriletecekmiyim diye korku uretmeye basladim..kendimi bilenlerden isem eger bunyem stres altinda iken ters etki yapiyor ve surekli kortizol da uzun vadede bana iyi gelmiyor..biraz kendi halimde ilerlemek istiyorum..sizler de uygun bulursaniz tabiNeden öyle etkilendin ben mi çok baskı yaptım
kusura bakma canım sabah eşimin ufak bi sağlık problemiyle uğraştık derken aklımdan çıkmış. sabah tartılmıştım biraz bekleyeyim dedim sonra evden çıkınca bir daha bakamadım
Böyle olması senin için daha iyi olacaksa hakkında hayırlısı olsun canımKuzum sen sahane bir kaptansin..ben kendi kendime stres oldum, takimda herkes farkediyorum ki bu kilo verme isini cok ciddiye alip cok sıkı diyetlerle ve bunye yorucu sporlarla yurutuyor, ben bu tur bir yarisa hazir hissedemedim kendimi..her hafta acaba sizi geriletecekmiyim diye korku uretmeye basladim..kendimi bilenlerden isem eger bunyem stres altinda iken ters etki yapiyor ve surekli kortizol da uzun vadede bana iyi gelmiyor..biraz kendi halimde ilerlemek istiyorum..sizler de uygun bulursaniz tabigeri donmek benim icin nasil kolay olursa oyle yapalim kaptancimm..izinse izin diskalifiyeyse o sekildeben bilemiyorum proseduru
Allah ım çok utandım bir ben eksi gelmişim***5. Takım 680. Etap***
emnis(63,9/63,6/0,3/%0,47)
Cagrihilal1(69,4/68,3/1,1/%1,53)
nrmyn(67/66,8/0,2/%0,30)
Calypso95(71,2/70,7/0,5/%0,70) sağlık sebebiyle izne ayrıldı .
birsevgi(72,1/72,0/0,1/%0,14)
balpamuk(64,9/64,5/0,4/%0,62)
Ceylansnn (67,7/67.4/0.3/
hanmeli(69,4/68,3/1,1/%1,59)
terliklikedi (109) kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldı.
Suskunhanim(57,5/57,0/0,5/%90)
EceZ (59,0/58.0/1/%1,69)
ortabahar (54,4/
pacman (66,9/66,3/0,6/%0.90)
Tempus (73,2/72,5/0,7/0,96)
0zlem(75,5/74,5/1/%1,32)
5.takim ortalaması:%
Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,8/
Bluuee(66,3)654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü.
Fancynancy (87/86,6/0,4/%0,46)606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Geçmiş olsun canım. Sağlık olsun haftaya toparlarsınkusura bakma canım sabah eşimin ufak bi sağlık problemiyle uğraştık derken aklımdan çıkmış. sabah tartılmıştım biraz bekleyeyim dedim sonra evden çıkınca bir daha bakamadım
geçen hafta 54.4
bu hafta 54.6
-200
%-0.36
öncelikle ortim sonra da diğer takım arkadaşlarım kusuruma bakmasın.. bu hafta hep bi tükenmişlikle mücadele ettim.. sonra artılarımı epey azalttım ama yine de yetmedi
bu hafta son bir kez daha şok diyet uygulucam inşAllah haftaya daha güzel olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?