Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evetttt 1.gelenekselll body yarışmamız sonuçlanmıştır
1. olan ekip EceZ ve Ceylansnn tabi yüzdenin çoğu EceZden ama ceylanda artı gelip taş koymadı ortisine tebriklerr kızlar ♥♥
Spor puanlarınıza ek +500 eklendi
Pazartesi salı Çarşamba dilerseniz menü yazmama hakkınız var ( kaçamaksız ) ♥♥♥

Öncelikle bu başarıyı bana taş koymayan ve eksi gelen ortime sonrasında da tüm kilo veren arkadaşlarıma armağan ediyorum. Ben yine menü yazarım kaptanım kendimi denetlemek açısından iyi oluyor ama +500 spor puanı vallahi iyi geldi be

Heyt be sonuncuya bak kaptanım bence atın bunları gruptan

Yalnız cağrıhilalin bütün hafta boyunca herkese sataşıp meydan okuyup finalde de sondan ikinci olması gerçeğini hiçbir şey değiştiremez Cherry Mom
Keser döner sap döner bir gün gelir hesap dönerherkese sataşıp birgün duvara toslama da

Helal olsun kuzum sana azimli hatun

Yarışta olmak ve sorumluluk almak beni de çok geriyor. Ama bi taraftanda o stres kendimi kontrol etmeme sebep oluyor. Bisey canım istese dur hilal cuma geçsin yersin diyorum. Bisey oluyor cumaya az kaldı yiyemem bugün diyorum. Cuma korkusuna detoks yapıyorum yeni şeyler deniyorum stres olarak evet çok fazla ama o stres bizim zamanımızı kısaltıyor aslında daha odaklı oluyoruz. Yarına ertelemiyoruz. Ben burada olmasam bu kadar kilo vermiş ve bu kadar spor yapmış olmazdım. Sana gelelim sen hasta yatarken bile bu takımın haftalarca en fazla kilo veren üyesiydin. Genel de de birinciliklerin oldu yanlış hatırlamıyorsam. Istersen yapabileceğini biliyor olman lazım. Stres yönetimini yapmayı öğrenmelisin ki bununla zamanında başettin. Sana da hak veriyorum ama ayrilinca sakin bırakma senin de çok fazla bişeyin kalmadı üzerin e koyma sakin geriye sarma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…