- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.741
Nrmyn di o da izne ayrılmak istediBalım senin bodyn kimdi bu hafta bilemedim ben onu
Ay ortin olan yarışı bırakıyormuşNrmyn di o da izne ayrılmak istedi
Kız ben bu hafta iyi ortilik yapamadımAy ortin olan yarışı bırakıyormuşbize de bıraktırma söyle neler dedin 1 hafta boyunca kadına da gidiverdi seni lanetli kadın
Öncelikle bu başarıyı bana taş koymayan ve eksi gelen ortimeEvetttt 1.gelenekselllbody yarışmamız sonuçlanmıştır
1. olan ekipEceZ ve Ceylansnn tabi yüzdenin çoğu EceZden ama ceylanda artı gelip taş koymadı ortisine tebriklerr kızlar ♥♥
Spor puanlarınıza ek +500 eklendi
Pazartesi salı Çarşamba dilerseniz menü yazmama hakkınız var ( kaçamaksız) ♥♥♥
Eki Görüntüle 2654768
Heyt be sonuncuya bak kaptanım bence atın bunları gruptanEvetttt 1.gelenekselllbody yarışmamız sonuçlanmıştır
1. olan ekipEceZ ve Ceylansnn tabi yüzdenin çoğu EceZden ama ceylanda artı gelip taş koymadı ortisine tebriklerr kızlar ♥♥
Spor puanlarınıza ek +500 eklendi
Pazartesi salı Çarşamba dilerseniz menü yazmama hakkınız var ( kaçamaksız) ♥♥♥
Eki Görüntüle 2654768
Yalnız cağrıhilalin bütün hafta boyunca herkese sataşıp meydan okuyup finalde de sondan ikinci olması gerçeğini hiçbir şey değiştiremezHeyt be sonuncuya bak kaptanım bence atın bunları gruptan
Yalnız cağrıhilalin bütün hafta boyunca herkese sataşıp meydan okuyup finalde de sondan ikinci olması gerçeğini hiçbir şey değiştiremezCherry Mom
Bende öyle düşünüyordumHeyt be sonuncuya bak kaptanım bence atın bunları gruptan
Bi ayağın çukurda sevgi
Keser döner sap döner bir gün gelir hesap dönerYalnız cağrıhilalin bütün hafta boyunca herkese sataşıp meydan okuyup finalde de sondan ikinci olması gerçeğini hiçbir şey değiştiremezCherry Mom
Helal olsun kuzum sana azimli hatunÖncelikle bu başarıyı bana taş koymayan ve eksi gelen ortimesonrasında da tüm kilo veren arkadaşlarıma armağan ediyorum. Ben yine menü yazarım kaptanım kendimi denetlemek açısından iyi oluyor ama +500 spor puanı vallahi iyi geldi be
Sana daha çok helal olsun canım benim o kadar iş arama stresi içinde yine de diyete sarıldın resmen aç yattın haftaya daha güzel bir beslenme ile daha bol eksiler alacaksın inşallahHelal olsun kuzum sana azimli hatun
Yarışta olmak ve sorumluluk almak beni de çok geriyor. Ama bi taraftanda o stres kendimi kontrol etmeme sebep oluyor. Bisey canım istese dur hilal cuma geçsin yersin diyorum. Bisey oluyor cumaya az kaldı yiyemem bugün diyorum. Cuma korkusuna detoks yapıyorum yeni şeyler deniyorum stres olarak evet çok fazla ama o stres bizim zamanımızı kısaltıyor aslında daha odaklı oluyoruz. Yarına ertelemiyoruz. Ben burada olmasam bu kadar kilo vermiş ve bu kadar spor yapmış olmazdım. Sana gelelim sen hasta yatarken bile bu takımın haftalarca en fazla kilo veren üyesiydin. Genel de de birinciliklerin oldu yanlış hatırlamıyorsam. Istersen yapabileceğini biliyor olman lazım. Stres yönetimini yapmayı öğrenmelisin ki bununla zamanında başettin. Sana da hak veriyorum ama ayrilinca sakin bırakma senin de çok fazla bişeyin kalmadı üzerin e koyma sakin geriye sarma.Kuzum sen sahane bir kaptansin..ben kendi kendime stres oldum, takimda herkes farkediyorum ki bu kilo verme isini cok ciddiye alip cok sıkı diyetlerle ve bunye yorucu sporlarla yurutuyor, ben bu tur bir yarisa hazir hissedemedim kendimi..her hafta acaba sizi geriletecekmiyim diye korku uretmeye basladim..kendimi bilenlerden isem eger bunyem stres altinda iken ters etki yapiyor ve surekli kortizol da uzun vadede bana iyi gelmiyor..biraz kendi halimde ilerlemek istiyorum..sizler de uygun bulursaniz tabigeri donmek benim icin nasil kolay olursa oyle yapalim kaptancimm..izinse izin diskalifiyeyse o sekildeben bilemiyorum proseduru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?