- 23 Mart 2016
- 31.326
- 92.783
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.801
Ben dediğim gibi karataya döndüm günde 1 dilim ekmek yiyordum onuda çıkardım yani :)tabikii bugün başlıyoruz o halde..
sen neler yapacaksın
o zaman haftaya takımlar arası 1. sensin 2. de benimBen dediğim gibi karataya döndüm günde 1 dilim ekmek yiyordum onuda çıkardım yani :)
Karatayda da if gibi kahvaltı sonrası bekleme var min 5 saat sakız bile çiğnemek yasak insan disipline oluyor
Karatayı tam anlamıyla yaparsam iyi olur zaten daha önce işe yaramıştı ✌
Hafta içinde en az 3 cardio planlıyorum diğer sporlarıma yine devam ederim
Benimde mezuniyete son 3 kilo sıkalım kemerleri birlikte
Bu haftaki rakiplerde sizsiniz o zamanBen dediğim gibi karataya döndüm günde 1 dilim ekmek yiyordum onuda çıkardım yani :)
Karatayda da if gibi kahvaltı sonrası bekleme var min 5 saat sakız bile çiğnemek yasak insan disipline oluyor
Karatayı tam anlamıyla yaparsam iyi olur zaten daha önce işe yaramıştı ✌
Hafta içinde en az 3 cardio planlıyorum diğer sporlarıma yine devam ederim
Benimde mezuniyete son 3 kilo sıkalım kemerleri birlikte
Evetttt 1.gelenekselllbody yarışmamız sonuçlanmıştır
1. olan ekipEceZ ve Ceylansnn tabi yüzdenin çoğu EceZden ama ceylanda artı gelip taş koymadı ortisine tebriklerr kızlar ♥♥
Spor puanlarınıza ek +500 eklendi
Pazartesi salı Çarşamba dilerseniz menü yazmama hakkınız var ( kaçamaksız) ♥♥♥
Eki Görüntüle 2654768
Kabızlık vardı ya ondan sanırım sen o konuya yoğunlaşbirsevgi ortim napıyon kız. Yarış çetin geçiyor bugünden başlayalım planlara. De bakam bana o kadar az yemekle nasıl 100 gr verdin. Ilk onu çözelim
Ayy 4 puanla birinci olmuşlarTebrik ederim 5. Takım güzel bir haftayı geride bıraktık kendimizi 1. Kabul ediyorum terliklikediden dolayı ortalama baya düştü olmasaydı 0,813 oluyordu sağlık olsun önümüzdeki hafta daha güzel bir liste olacak insallahherkesin eline emeğine sağlık ✌✌
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 680. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (4.TAKIM) === % 0.763
2. (5.TAKIM) === % 0.759
3. (9.TAKIM) === % 0.721
BİREYSEL DERECELER
1.JaneRizzoli === % 3.10 === 4. TAKIM
2.Elif yildizz === %2.60 === 9. TAKIM
3.MuMu85 === % 2.47 === 10.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
fyzanur === %-2.64 === 4.TAKIM
iyi bari ben de kendimi ultra kötü hissetmeye başlamıştımTebrik ederim 5. Takım güzel bir haftayı geride bıraktık kendimizi 1. Kabul ediyorum terliklikediden dolayı ortalama baya düştü olmasaydı 0,813 oluyordu sağlık olsun önümüzdeki hafta daha güzel bir liste olacak insallahherkesin eline sağlık
Terlik gider ayak son şakasını yaptı 1. Lik gitti geneTebrik ederim 5. Takım güzel bir haftayı geride bıraktık kendimizi 1. Kabul ediyorum terliklikediden dolayı ortalama baya düştü olmasaydı 0,813 oluyordu sağlık olsun önümüzdeki hafta daha güzel bir liste olacak insallahherkesin eline emeğine sağlık
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 680. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (4.TAKIM) === % 0.763
2. (5.TAKIM) === % 0.759
3. (9.TAKIM) === % 0.721
BİREYSEL DERECELER
1.JaneRizzoli === % 3.10 === 4. TAKIM
2.Elif yildizz === %2.60 === 9. TAKIM
3.MuMu85 === % 2.47 === 10.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
fyzanur === %-2.64 === 4.TAKIM
Sağol canım..Güzel kilolar veririz inşallah..Özlemim hayırlı olsun ortaklığımız tatlım
Bi burdan bi instegramdan dürterim ben onu rahat bırakmam olmazsa numarasını alır arada çaldırır kapatır uyandırırım onuKabızlık vardı ya ondan sanırım sen o konuya yoğunlaş
Millet yapiyo 3 kilo veriyo ben yapıyorum yırtıyorum kendimi 1 kilo gidiyorBirinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Merhabalar. Öncelikle herkesin yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını kutluyorum. Bu bayram üzerimizdeki musibetlerin kalması bütün insanlığın rahata ermesi için de bir vesile olur İnşaAllah. 22 mayıs itibariyle vermiş olduğum 1.5 kg bana bireysel birinciliği getirdi. Hedefe yaklaşmakta olduğum son...www.kadinlarkulubu.com
Ama o diyete yeni başlamış canım öyle düşünmeMillet yapiyo 3 kilo veriyo ben yapıyorum yırtıyorum kendimi 1 kilo gidiyor
EvetAma o diyete yeni başlamış canım öyle düşünme
Bravooobugün dışarıdaydım sadece okuyabildim yazdıklarınızı. Çok az yazabildim. Bugüün öyle şeylere hayır dedim ki peşin peşin bir tebriği hak ediyorum bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?