Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah kıyamam çok olur beee yatmadan önce bence yoğurt pul biber limon yap if i bozar ama yağ yakar hemde açlığını yatıştırır
Yürüyüş var mıydı canım bugün ?

bugün yine seyehatten dolayı spor yapamadım Cherry Mom
ama artık sabah kalktığımda yapıcam seyehat olsa bile.. çünkü sonraya hiç enerjim kalmıyor.. arabada oturmaktan ve oğlanın peşine koşmaktan ayaklarım şişiyor..
leslie ile başlayıp karın bölgesel hareketleri ile günlük spor planladım.. ek olarak da elimden geldiğince yarışmalara katılıcam

Ah kıyamam çok olur beee yatmadan önce bence yoğurt pul biber limon yap if i bozar ama yağ yakar hemde açlığını yatıştırır
Yürüyüş var mıydı canım bugün ?
bugün çok yürüdüm ayaklarım şişti hep ayaktaydım ama tlf yanımda olmadığı için adım sayamadım
açlık hissetmiyorum şimdilik sabah gözüm dönerse erken yaparım kahvaltıyı

Tmm canım geçtiğimiz haftayı 3 gün 8000 adım ile kapatmışsın + geldiğine göre daha fazlası gerekli
Hafta ortasında daha çok artıydım dedin neden öyle oldu acaba? Porsiyonlar mı kaçtı

Tmm canım geçtiğimiz haftayı 3 gün 8000 adım ile kapatmışsın + geldiğine göre daha fazlası gerekli
Hafta ortasında daha çok artıydım dedin neden öyle oldu acaba? Porsiyonlar mı kaçtı
ay ne güzel geribildirim yapıyorsun
üst üste araba yolculuğundan dolayı şiştiğimi düşünüyorum ben ya yoksa bişey de yemedim.
ya yolculuktan ya da önceki hafta çok kendimi hırpaladım ondan..

ay ne güzel geribildirim yapıyorsun
üst üste araba yolculuğundan dolayı şiştiğimi düşünüyorum ben ya yoksa bişey de yemedim.
ya yolculuktan ya da önceki hafta çok kendimi hırpaladım ondan..
Keşke herkese yapabilsek ama kalabalıkta artık anca herkes bodysini takip edebiliyor
Yolculuk kesinlikle çok şişiyor bende İstanbuldan geldiğimde şok olmuştum
Birde aynen sen önceki hafta fazla verdiğin için sonraki hafta riske açık hale geldin herkes benim gibi tekdüze değil

aynen sen şu kalıcı kilo verenlerden olmalısın o daha iyi ama bu hafta biraz hız katalım

Benim ofisteki zıplar kalıcı olarak hayal oluyor pazartesinden itibaren.

Ofis değiştiriyorum daha kalabalık bir ortamda olcam, işim daha da yoğunlaşacak, daha fazla yorulcam, daha fazla masa başında olcam.. Allah bana eve geldiğimde spor yapma gücü versin ne diyim. Moraller bozuk

Allah kolaylık versin canım
Umarım maaş artışı vardır teselli olsun bari :/
Hafta sonlarını verimli geçirmeye çalış diyeceğim ama cumarteside mi çalışma vardı

Allah kolaylık versin canım
Umarım maaş artışı vardır teselli olsun bari :/
Hafta sonlarını verimli geçirmeye çalış diyeceğim ama cumarteside mi çalışma vardı
Yarım gün canım cumartesi zaten günler yetmiyor ki ben anlamıyorum hiçbişey. Cumartesi dışarı çıksak pazar temizlik bitti gitti işte

Ellerine sağlık reyyanım bu haftayı da bitirdik
C Cagrihilal1 EceZ S Suskunhanim pacman bütün hafta boyunca düzenli bıldıirim yaptığınız için teşekkür ederiz

birsevgi Ceylansnn balpamuk Tempus fancynancy size :) bu hafta daha iyi performans bekliyoruz

Hadi sevgiiiii göreyim seniiiii aslansın kaplansın yaparsın Sevgiiiiiii!!!!
Yapacagiimm
Ooo hilalcimle body olmuşuzzz
haftaya 2 kiloyla gelir. Ama sevgi de yeni kan sonunculuk onu hirslandirmistir bence demi birsevgi
Hirslandim ayooll
birsevgi ortim napıyon kız. Yarış çetin geçiyor bugünden başlayalım planlara. De bakam bana o kadar az yemekle nasıl 100 gr verdin. Ilk onu çözelim
Kabızlık anacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…