- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.841
Ah kıyamam çok olur beee yatmadan önce bence yoğurt pul biber limon yap if i bozar ama yağ yakar hemde açlığını yatıştırırsabah
2 yumurta 2 kk peynir 1 dilim ekmek
öğlen
15 adet kiraz
1 porsiyon sebze yemeği 1 kase çorba 1 dilim ekmek
bu menü grupta tek artı gelenin ben olduğumu öğrenmeden önceydi
13.00 dan beri ifteyim yarın 10 a kadar
2,5 lt su
yatmadan önce 1 fincan yeşil çay ve 1 bardak ılık limonlu suCherry Mom
bugün çok yürüdüm ayaklarım şişti hep ayaktaydım ama tlf yanımda olmadığı için adım sayamadımAh kıyamam çok olur beee yatmadan önce bence yoğurt pul biber limon yap if i bozar ama yağ yakar hemde açlığını yatıştırır
Yürüyüş var mıydı canım bugün ?
Tmm canım geçtiğimiz haftayı 3 gün 8000 adım ile kapatmışsın + geldiğine göre daha fazlası gereklibugün yine seyehatten dolayı spor yapamadımCherry Mom
ama artık sabah kalktığımda yapıcam seyehat olsa bile.. çünkü sonraya hiç enerjim kalmıyor.. arabada oturmaktan ve oğlanın peşine koşmaktan ayaklarım şişiyor..
leslie ile başlayıp karın bölgesel hareketleri ile günlük spor planladım.. ek olarak da elimden geldiğince yarışmalara katılıcam
ay ne güzel geribildirim yapıyorsunTmm canım geçtiğimiz haftayı 3 gün 8000 adım ile kapatmışsın + geldiğine göre daha fazlası gerekli
Hafta ortasında daha çok artıydım dedin neden öyle oldu acaba? Porsiyonlar mı kaçtı
ay ne güzel geribildirim yapıyorsun
üst üste araba yolculuğundan dolayı şiştiğimi düşünüyorum ben ya yoksa bişey de yemedim.
ya yolculuktan ya da önceki hafta çok kendimi hırpaladım ondan..
aynen sen şu kalıcı kilo verenlerden olmalısın o daha iyi♥ Keşke herkese yapabilsek ama kalabalıkta artık anca herkes bodysini takip edebiliyor
Yolculuk kesinlikle çok şişiyor bende İstanbuldan geldiğimde şok olmuştum
Birde aynen sen önceki hafta fazla verdiğin için sonraki hafta riske açık hale geldinherkes benim gibi tekdüze değil
Ya evet karataydan ümitliyim uzun zamandırda yapmıyorum iyi gelir diye düşünüyorumaynen sen şu kalıcı kilo verenlerden olmalısın o daha iyiama bu hafta biraz hız katalım
Allah kolaylık versin canımBenim ofisteki zıplar kalıcı olarak hayal oluyor pazartesinden itibaren.
Ofis değiştiriyorum daha kalabalık bir ortamda olcam, işim daha da yoğunlaşacak, daha fazla yorulcam, daha fazla masa başında olcam.. Allah bana eve geldiğimde spor yapma gücü versin ne diyim. Moraller bozuk
Yarım gün canım cumartesiAllah kolaylık versin canım
Umarım maaş artışı vardırteselli olsun bari :/
Hafta sonlarını verimli geçirmeye çalış diyeceğim ama cumarteside mi çalışma vardı
Vllahi çok haklısın canım Allah yardımcın olsun allahtan kilonun çoğunu verdinYarım gün canım cumartesizaten günler yetmiyor ki ben anlamıyorum hiçbişey. Cumartesi dışarı çıksak pazar temizlik bitti gitti işte
Ellerine sağlık reyyanım bu haftayı da bitirdik19-26 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Ceylansnn
birsevgi
C Cagrihilal1
@hanmeli
@nrmyn
Tempus
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
@0zlem
pacman
ortabahar
fancynancy
@Calypso95 izinli
İçtiğim suyu püskürdüm mesajı görünce
YapacagiimmHadi sevgiiiii göreyim seniiiii aslansın kaplansın yaparsın Sevgiiiiiii!!!!
Ooo hilalcimle body olmuşuzzzveeee yenii bodyler hayırlı olsuuunnn
Hirslandim ayooll
Kabızlık anacimbirsevgi ortim napıyon kız. Yarış çetin geçiyor bugünden başlayalım planlara. De bakam bana o kadar az yemekle nasıl 100 gr verdin. Ilk onu çözelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?