- 23 Mart 2016
- 31.326
- 92.783
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.781
Cherry Mom yeni body belirlemen gerekiyor banaa ve bu hafta için heyecanlıyım, detoks+if yapacağım yarından itibaren
Evetttt 1.gelenekselllbody yarışmamız sonuçlanmıştır
1. olan ekipEceZ ve Ceylansnn tabi yüzdenin çoğu EceZden ama ceylanda artı gelip taş koymadı ortisine tebriklerr kızlar ♥♥
Spor puanlarınıza ek +500 eklendi
Pazartesi salı Çarşamba dilerseniz menü yazmama hakkınız var ( kaçamaksız) ♥♥♥
Eki Görüntüle 2654768
Evvvettt yaaa lütfen şimdii geliyorr bodyler hazır mıyıızzzzzAy benim haberim bile yok dünyadan! Ben de diyorum benim bodym kim, meğer iki doğum günü kızı body olmuş ve ortadan kaybolmuşBu hafta bilincinde olarak bodymi destekleyip destek bekleyeceğim.
veeee yenii bodyler hayırlı olsuuunnn
aa her hafta değişiyor mu.. neyse artık hilalle bir daha denkleşirsek o zaman telafi ederim ona karşı mahçubiyetimiveeee yenii bodyler hayırlı olsuuunnn
Al benden de o kdr benimde haberim yoktuAy benim haberim bile yok dünyadan! Ben de diyorum benim bodym kim, meğer iki doğum günü kızı body olmuş ve ortadan kaybolmuşBu hafta bilincinde olarak bodymi destekleyip destek bekleyeceğim.
Özlemim hayırlı olsun ortaklığımız tatlımveeee yenii bodyler hayırlı olsuuunnn
Ahh kuzum valla bu yolları kaç kez gidip geldim ben hala 67 lerdeyim dur daha verecek 7. 4 kilom var sonra biraz serbest olurum şimdi bişey yememe zamanıtebrik ederim ceylan. Akışına bırak yemiyon da zaten sıcak seni eritecek
Show çoktan başladı. Show must go on!Ayyy içimden geçmişti biliyor musun!Hissettim pacimle body olacağımııııı I love you pac! Show must start!
Sorun değil ha hilal ha ben onla veremediğini benle veraa her hafta değişiyor mu.. neyse artık hilalle bir daha denkleşirsek o zaman telafi ederim ona karşı mahçubiyetimi
hayırlı olsun kaptancım seninle de karşılıklı olmak çok güzel
Bi daha eslesene kadar mezun oluruz kızaa her hafta değişiyor mu.. neyse artık hilalle bir daha denkleşirsek o zaman telafi ederim ona karşı mahçubiyetimi
hayırlı olsun kaptancım seninle de karşılıklı olmak çok güzel
Sorun değil ha hilal ha ben onla veremediğini benle verhilalde şans olsa zaten
Hayırlı olsun ortim ♥ ben bugün zayıflamamda büyük payı olan karatay diyetine geri döndüm ilk gün güzel geçti daha önce yaptığımda kabızlık sorunu olmuştu ama bu sefer zeytinyağından kısmayacağım
Sen bu hafta için nelee planlıyorsun
İyice dibe çökmüş olmasında
bak sana sıralayayımSorun değil ha hilal ha ben onla veremediğini benle verhilalde şans olsa zaten
Hayırlı olsun ortim ♥ ben bugün zayıflamamda büyük payı olan karatay diyetine geri döndüm ilk gün güzel geçti daha önce yaptığımda kabızlık sorunu olmuştu ama bu sefer zeytinyağından kısmayacağım
Sen bu hafta için nelee planlıyorsun
Süperbak sana sıralayayım
-16/8 lik if planlıyorum cumaya kadar
-sabah ve akşam ılık limonlu su içiçem
-öğünlerden birini pulbiberli yoğurtla geçiricem
-toplam kalori max 700 olarak ayarlıcam
-günlük suyu 2,5 in altına düşürmücem
ve inşAllah mezun olcam
tabikii bugün başlıyoruz o halde..Süperhaydi bakalım inşallah ♥♥
Pul biberli yoğurt bende yapayım
Ve limonlu su ✌ hafta içinde unutursam beni bu konuda dürtermisinn bir türlü devamı gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?