Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay benim haberim bile yok dünyadan! Ben de diyorum benim bodym kim, meğer iki doğum günü kızı body olmuş ve ortadan kaybolmuş Bu hafta bilincinde olarak bodymi destekleyip destek bekleyeceğim.

Ay benim haberim bile yok dünyadan! Ben de diyorum benim bodym kim, meğer iki doğum günü kızı body olmuş ve ortadan kaybolmuş Bu hafta bilincinde olarak bodymi destekleyip destek bekleyeceğim.
Al benden de o kdr benimde haberim yoktu

aa her hafta değişiyor mu.. neyse artık hilalle bir daha denkleşirsek o zaman telafi ederim ona karşı mahçubiyetimi
hayırlı olsun kaptancım seninle de karşılıklı olmak çok güzel
Sorun değil ha hilal ha ben onla veremediğini benle ver hilalde şans olsa zaten
Hayırlı olsun ortim ben bugün zayıflamamda büyük payı olan karatay diyetine geri döndüm ilk gün güzel geçti daha önce yaptığımda kabızlık sorunu olmuştu ama bu sefer zeytinyağından kısmayacağım
Sen bu hafta için nelee planlıyorsun

haftaya 2 kiloyla gelir. Ama sevgi de yeni kan sonunculuk onu hirslandirmistir bence demi birsevgi

bak sana sıralayayım
-16/8 lik if planlıyorum cumaya kadar
-sabah ve akşam ılık limonlu su içiçem
-öğünlerden birini pulbiberli yoğurtla geçiricem
-toplam kalori max 700 olarak ayarlıcam
-günlük suyu 2,5 in altına düşürmücem
ve inşAllah mezun olcam

Süper haydi bakalım inşallah
Pul biberli yoğurt bende yapayım
Ve limonlu su hafta içinde unutursam beni bu konuda dürtermisinn bir türlü devamı gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…