- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.761
Yaa Hilallll valla başkasın sennYarışta olmak ve sorumluluk almak beni de çok geriyor. Ama bi taraftanda o stres kendimi kontrol etmeme sebep oluyor. Bisey canım istese dur hilal cuma geçsin yersin diyorum. Bisey oluyor cumaya az kaldı yiyemem bugün diyorum. Cuma korkusuna detoks yapıyorum yeni şeyler deniyorum stres olarak evet çok fazla ama o stres bizim zamanımızı kısaltıyor aslında daha odaklı oluyoruz. Yarına ertelemiyoruz. Ben burada olmasam bu kadar kilo vermiş ve bu kadar spor yapmış olmazdım. Sana gelelim sen hasta yatarken bile bu takımın haftalarca en fazla kilo veren üyesiydin. Genel de de birinciliklerin oldu yanlış hatırlamıyorsam. Istersen yapabileceğini biliyor olman lazım. Stres yönetimini yapmayı öğrenmelisin ki bununla zamanında başettin. Sana da hak veriyorum ama ayrilinca sakin bırakma senin de çok fazla bişeyin kalmadı üzerin e koyma sakin geriye sarma.❤
İnşallah canım yaa valla diyet yapmak işkence haline geldi. Ama sıcaklarda yemek yemekte işkence olduSana daha çok helal olsun canım benim o kadar iş arama stresi içinde yine de diyete sarıldın resmen aç yattın haftaya daha güzel bir beslenme ile daha bol eksiler alacaksın inşallah
Öncelikle bu başarıyı bana taş koymayan ve eksi gelen ortimesonrasında da tüm kilo veren arkadaşlarıma armağan ediyorum. Ben yine menü yazarım kaptanım kendimi denetlemek açısından iyi oluyor ama +500 spor puanı vallahi iyi geldi be
İnşallah canım yaa valla diyet yapmak işkence haline geldi. Ama sıcaklarda yemek yemekte işkence oldu
Canım sen zaten kendi kendini eleştirmişsin
Bugünden itibaren spor ve güzel menüler bekliyoruz birşey kalmadı cumaya toparlayamayız
Çok doğru söylüyorsunuzun zamandır aklımda olup yapamadığım bi şey bu. Yapmak için gayret ediyorum
Nasıl yaptığını anlatir misin canim
Kizlar ben tam tartilirken deprem olduönce idrak edemedim malum Konya'da unutunca depremi.
Zar zor giyinip dışarı çıktım hemen, tartı fotosu çekemedim
balpamuk sağlıklı, nice mutlu yılların olsun. Tabii ki sevdiklerinle birlikte ve mutlu olduğun bedende. ♥ İyi ki doğduun.
Göğüs 89
Bel 90
Kalça. Basen 103
Bacak sağ 63
Sol 62.5
alt bacak 39.5
kol 28
Ben göbek deliğinin altını ölçtüm geçen seferde öyle ölçmüştümherkes üstünü ölçmüştü. En kalın nereyse orayi olcuyorum ben
Demi ya her yolu denedim. Bari sondan 1. OlsaydımYalnız cağrıhilalin bütün hafta boyunca herkese sataşıp meydan okuyup finalde de sondan ikinci olması gerçeğini hiçbir şey değiştiremezCherry Mom
Sıvı şeyleri de mi?Ben 12.30-18.30 arası yemek yeyip diğer saatlerde açlık yapıyorum. Son yemeğimi 18.30 da yeyip bitiriyorum. Ondan sonra ağzıma bir
şey daha koymuyorum.
Çok teşekkürler reyyancım.
Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkürler tempus senin de yeni yaşın güzelliklerle dolu olsun.
Çok teşekkürler tatlı pacim. Kocaman sevgilerimi yolluyorum.
Hilal gözümde bir canlandırmaya çalıştım cidden merak ettim yani o nasıl bir ölçü dedimHayalimde yıkılıyorsun
Ece’cim göğüs için ayrı bir şey yapıyor musun? Bu ölçülere göğsünün erimemesi inanılmaz. Ben biraz kilo verince hemen göğüsten de eriyorum bu beni üzüyor valla
Yok ya ben sporun zararlı olduğuna hiç inanmam
Sen yap kaybederken kas kazandın aradaki açık oradan
O kaslar sonra kilo korumada çok işimize yarıyacak rahat ol sen
Sıvı şeyleri de mi?
Balım normalde benim de çok erir ama 10 gündür filan her sabah 1 dolu yemek kaşığı keten tohumu yiyorum fitoöstrojen var içinde kadınlarda göğüs büyütüyor sanırım o yüzden göğüslerim çok erimedi tavsiye ederim hem bağırsak çalıştırıyorEce’cim göğüs için ayrı bir şey yapıyor musun? Bu ölçülere göğsünün erimemesi inanılmaz. Ben biraz kilo verince hemen göğüsten de eriyorum bu beni üzüyor valla
Vermiş kız beli falan bile kat kattı zayıflamış. Nasıl zayıflamışsa zayıflamış
14/20Çay-su-kahve-soda içebilirsin. Onlarda sıkıntı yok.
Balım normalde benim de çok erir ama 10 gündür filan her sabah 1 dolu yemek kaşığı keten tohumu yiyorum fitoöstrojen var içinde kadınlarda göğüs büyütüyor sanırım o yüzden göğüslerim çok erimedi tavsiye ederim hem bağırsak çalıştırıyor
balpamuk birde kol göğüs sırt çalışmıyorum bel bacak yükleniyorum ondan göğüs gitmeden bel bacak çok inceldi bunun da etkisi vardır ölçülerimde
O da bir yöntem tabitebrik ederim ceylan. Akışına bırak yemiyon da zaten sıcak seni eritecek
14/20
10/16 bunlardan birini mi tercih etmem gerekiyor iki öğün için
:)Kızlar Manisa'ya yola çıkıcam hiç girmiyorum..
68.4 -1.1 bu hafta..
Kaptan ben 67.8 vs ler de mezun olsam oluyor mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?