Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa Hilallll valla başkasın senn

Sana daha çok helal olsun canım benim o kadar iş arama stresi içinde yine de diyete sarıldın resmen aç yattın haftaya daha güzel bir beslenme ile daha bol eksiler alacaksın inşallah
İnşallah canım yaa valla diyet yapmak işkence haline geldi. Ama sıcaklarda yemek yemekte işkence oldu

Cherry Mom herşey kendimiz için ödül olmasa da olur
Tebrik ederim biliyordum 1. Olacağınızı ama engel olamadım. Psikolojik baskı yapmaya çalıştım ama olmadi

Canım sen zaten kendi kendini eleştirmişsin
Bugünden itibaren spor ve güzel menüler bekliyoruz birşey kalmadı cumaya toparlayamayız
Çok doğru söylüyorsun uzun zamandır aklımda olup yapamadığım bi şey bu. Yapmak için gayret ediyorum

Nasıl yaptığını anlatir misin canim

Ben 12.30-18.30 arası yemek yeyip diğer saatlerde açlık yapıyorum. Son yemeğimi 18.30 da yeyip bitiriyorum. Ondan sonra ağzıma bir
şey daha koymuyorum.

balpamuk sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu Bi ömrün olsun, iyiki doğdun

Çok teşekkürler reyyancım.

Kizlar ben tam tartilirken deprem oldu önce idrak edemedim malum Konya'da unutunca depremi.
Zar zor giyinip dışarı çıktım hemen, tartı fotosu çekemedim

Çok geçmiş olsun.

balpamuk nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah sevdiklerinle

Çok teşekkürler tempus senin de yeni yaşın güzelliklerle dolu olsun.

balpamuk sağlıklı, nice mutlu yılların olsun. Tabii ki sevdiklerinle birlikte ve mutlu olduğun bedende. ♥ İyi ki doğduun.

Çok teşekkürler tatlı pacim. Kocaman sevgilerimi yolluyorum.

Göğüs 89
Bel 90
Kalça. Basen 103
Bacak sağ 63
Sol 62.5
alt bacak 39.5
kol 28
Ben göbek deliğinin altını ölçtüm geçen seferde öyle ölçmüştüm herkes üstünü ölçmüştü. En kalın nereyse orayi olcuyorum ben

Hilal gözümde bir canlandırmaya çalıştım cidden merak ettim yani o nasıl bir ölçü dedim Hayalimde yıkılıyorsun

Göğüs: 93
Bel: 69
Kalça basen: 95
Bacak sağ: 57
Bacak sol: 57
Alt bacak: 37
Kol: 27

@Leyl-i-fer

Ece’cim göğüs için ayrı bir şey yapıyor musun? Bu ölçülere göğsünün erimemesi inanılmaz. Ben biraz kilo verince hemen göğüsten de eriyorum bu beni üzüyor valla

Sıvı şeyleri de mi?

Yok ya ben sporun zararlı olduğuna hiç inanmam
Sen yap kaybederken kas kazandın aradaki açık oradan
O kaslar sonra kilo korumada çok işimize yarıyacak rahat ol sen

Bana bir diyetisyenim önce kilonu ver sonra sporunu yap demişti. Kas kitlen arttıkça tartıda eksi görmek zorlaşır, önce ideal kilona in sonra spora başlayıp sıkılaş demişti. Ben buna kesinlikle katılıyorum. Diyet yaparken sıkılaşmaya yönelik değil hareketi arttırmaya yönelik hafif şeyler yapılmalı, yürüyüş gibi...diye düşünüyorum. Ama biz ağır spor yaptıkça hem kaslar şişiyor hem tartıda kas kitlesi artı olarak görünüyor. En son gittiğimde de diyetisyenim bana; en son 61’le bırakmışsın şu an 68 sin ama yağ oranın hemen hemen o zamanki halinle aynı, çünkü kas kitlesi kazanmışsın bunu nasıl yaptın dedi. İşte o kas kitlesi yüzünden rakamsal olarak istediğin kiloya düşmek çok zorlaşıyor. Görüntü olarak evet sıkı duruyor insan ancak rakam olarak yansımıyor tartıya, bu da insanı demoralize eden bir şey.

Ece’cim göğüs için ayrı bir şey yapıyor musun? Bu ölçülere göğsünün erimemesi inanılmaz. Ben biraz kilo verince hemen göğüsten de eriyorum bu beni üzüyor valla
Balım normalde benim de çok erir ama 10 gündür filan her sabah 1 dolu yemek kaşığı keten tohumu yiyorum fitoöstrojen var içinde kadınlarda göğüs büyütüyor sanırım o yüzden göğüslerim çok erimedi tavsiye ederim hem bağırsak çalıştırıyor

Keten tohumu kadınlar için özellikle belli bir yaştan sonra alınması gereken bir takviye zaten. Ancak östrojen içeriğinden dolayı selülitte yapıyor bu da ek bilgi. Selülit, kadınlık hormonu yani östrojeni fazla olan kadınlar da olurmuş zaten. Sebebi de bu.

balpamuk birde kol göğüs sırt çalışmıyorum bel bacak yükleniyorum ondan göğüs gitmeden bel bacak çok inceldi bunun da etkisi vardır ölçülerimde

Ben de alayım dolapta duruyor keten tohumum. Yıl oldu. Arada bir salataya koyuyordum. Sonra yine unuttum gitti. Bi beceremedim düzenli yemeyi. Yoğurda falan katayım bari.

14/20
10/16 bunlardan birini mi tercih etmem gerekiyor iki öğün için

Ben 18/6 yapıyorum. 6 saat yiyorum 18 saat açlık yapıyorum. 16/8 var sen kendine göre olanı seç. Belki hangisi sana uyarsa onu uygula.
Şu videoyu izleyerek detaylı bilgi edinebilirsin. Hatta bu kadınk takip etmeni öneririm. Bu işi çok iyi yapıyor ve biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…