Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar günaydındün çok yorucu bir gündü, yüzükleri taktik, eve geldik misafir geldi, o arada çok yakın bı arkadaşım aradı eşi ile sorun yaşamışlar, telefonda ikisini dinleyip bir çözüm bulmaya çalıştım derken ruhen ve bedenen çok yoruldum
Dün diyeti de bozdum kız evinde onun dışında çok da iyiydi aslında ama bugün yeniden başlıyorum pazartesiye topaamis olurum insallah
Şimdi göz atacağım sayfalara 15 syf var daha kaçıncı olduk bilmiyorum

Ay ben bunu dün alintilamisimdepremi unuttuğum iyi misağ olasın canım
Tebrik ediyorum kizlar muhteşem bir tablo

Tempus cuuummmhayırlı olsun
Heee en fazla cumaya kadar vayy beeeee ne çabuk unuttun S Suskunhanim ı pehhhh
Ah ah ben nerelere gidem
Onu hala seviyorum... Ama yeni ortilerime de çabuk bağlanmam gerek. S Suskunhanim beni anlar...
Nayır nanlamiyorum, bunu nasıl yaparsın nasıl nasıl
Hayat devam ediyor. Elbet bir gün tekrar buluşacağız onunla...
Nayır nolamaz,beni naldatan bir orti nistemiyorum

wc de bel için bölgesel yaparsın olmazsa canım sikilasir,ben kızımı beklerken kapida ya zipliyordum ya da bel için bölgesel yapıyorum da ordan aklıma geldi
Bugünkü walk bu kadarcik

C Cagrihilal1 11035
Cherry Mom 10255
0zlem 10000

birsevgi 7000
Cherry Mom benim de 7000 adimim 100 zipim 100 de bolgeselim var
Bilerek yazmadım ilk kez çarpı koyuldu orayason olacak insallah

EceZ cim sen geçen ay ölçü vermemiştin değilmi?
C Cagrihilal1 cim tebrik ederim güzel incelme
Evet hanımlar yarın sabah, ptesi sabahı ölçü vermeyi unutmayın ‼
Yok balım ben ilk verdim önceki ölçülerimi ölçmemiştim moralim bozulmasın diye

Hilalim yine azimlisin bu hafta kaç olursun sondan 2 mi 3 mü hislerin ne yönde

Şaka maka bu hafta bende arkandan geliyorum bu defa kesin. daha menü yazmayan ortim var gökten orti yağsa bana mezun düşer yemin ederim

Hilalim yine azimlisin bu hafta kaç olursun sondan 2 mi 3 mü hislerin ne yönde

Şaka maka bu hafta bende arkandan geliyorum bu defa kesin. daha menü yazmayan ortim var gökten orti yağsa bana mezun düşer yemin ederim
Dün sondan 2 oldum bu hafta sondan 3 sonra bastan 2 sonrada 1. Gelir. ben beklerim yavaş yavaş basamakları sağlam inşa ediyorum zirveden düşmeyeyim diye zaten 1. Lik lanetli diyorum ben size olmayın

Dün sondan 2 oldum bu hafta sondan 3 sonra bastan 2 sonrada 1. Gelir. ben beklerim yavaş yavaş basamakları sağlam inşa ediyorum zirveden düşmeyeyim diye zaten 1. Lik lanetli diyorum ben size olmayın
Seninle orti olduğumuz gün tarihi fark yaparız bi daha kimse bizi geçemez %3 diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…