- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.881
ben de o yüzden evden birilerine zorla yediriyordumEvet ya muz ben çok seviyorummuzun yarısıda saklanmıyor ki ziyan olur çürür gider
Limonlu su şuan içiyorum ✌
Ay ben bunu dün alintilamisimÇok geçmiş olsun canımmm
Canım ya 1 haftadır tuvalete çıkamıyordum bugün çıkıp da ölçülünce böyle oldu bi de yine 5 6 öğün yaptım ekmek 1 dilim yedim sadece bi günde çorba bulgur pilavı falan hallettim kalanını
Ben sürekli bir şeye dayalı yemiyorum ben her şeyden yiyorum. Mecbur kalırsam evde pilav makarna varsa az da olsa ölçerek ondan da yiyorum . Sadece hamur işi tatlı falan yemiyorum öyle işte . Bi de su 3 ten az içmiyorum 4ü buluyor bazen
Tebrik ediyorum kizlar muhteşem bir tabloEvetttt 1.gelenekselllbody yarışmamız sonuçlanmıştır
1. olan ekipEceZ ve @Ceylansnn tabi yüzdenin çoğu EceZden ama ceylanda artı gelip taş koymadı ortisine tebriklerr kızlar ♥♥
Spor puanlarınıza ek +500 eklendi
Pazartesi salı Çarşamba dilerseniz menü yazmama hakkınız var ( kaçamaksız) ♥♥♥
Eki Görüntüle 2654768
Zaten kırk yılda bir yapıyorum.Git yat allah aşkına gece gece nelerle uğraşıyor işsiz kadın
Muzun kalan yarısını soymadan saklarsanız çürümezEvet ya muz ben çok seviyorummuzun yarısıda saklanmıyor ki ziyan olur çürür gider
Limonlu su şuan içiyorum ✌
veeee yenii bodyler hayırlı olsuuunnn
Ah ah ben nerelere gidemHeee en fazla cumaya kadar vayy beeeee ne çabuk unuttun S Suskunhanim ı pehhhh
Nayır nanlamiyorum, bunu nasıl yaparsın nasıl nasıl
Nayır nolamaz,beni naldatan bir orti nistemiyorumHayat devam ediyor. Elbet bir gün tekrar buluşacağız onunla...
wc de bel için bölgesel yaparsın olmazsa canım sikilasir,ben kızımı beklerken kapida ya zipliyordum ya da bel için bölgesel yapıyorum da ordan aklıma geldiBenim ofisteki zıplar kalıcı olarak hayal oluyor pazartesinden itibaren.
Ofis değiştiriyorum daha kalabalık bir ortamda olcam, işim daha da yoğunlaşacak, daha fazla yorulcam, daha fazla masa başında olcam.. Allah bana eve geldiğimde spor yapma gücü versin ne diyim. Moraller bozuk
Bilerek yazmadım26 Haziran-03 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
@Ceylansnn
birsevgi
C Cagrihilal1
@hanmeli
Tempus
@balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
ortabahar
@fancynancy
@Calypso95 izinli
Elbet bir gün buluşacağız.Tempus cuuummm hayırlı olsun
Ah ah ben nerelere gidem
Nayır nanlamiyorum, bunu nasıl yaparsın nasıl nasıl
Nayır nolamaz,beni naldatan bir orti nistemiyorum
Çıkamadım cnm yürüyüşe sağolasın..
Yok balım ben ilk verdim önceki ölçülerimi ölçmemiştim moralim bozulmasın diyeEceZ cim sen geçen ay ölçü vermemiştin değilmi?
C Cagrihilal1 cim tebrik ederim güzel incelme
Evet hanımlar yarın sabah, ptesi sabahı ölçü vermeyi unutmayın ‼
Hilalim yine azimlisin bu hafta kaç olursun sondan 2 mi 3 mü hislerin ne yöndeOrticigim kaçamak yapınca ekstra sporla en azından günü kurtarmani o kaloriyi yakmani tavsiye ederim. Ayrıca detoksa başlama yarın önce kabızlığı çözmek lazım detoks yaparsan daha kötü olur. Menülerine biraz göz attım süt ve tahıl hemen hemen her menünde var olmamalı diye söylemiyorum sadece kabızlığı çözmek için fikir olarak söylüyorum. 1 kac gün gevrek yulaf lapası falan yeme. Sabah kalkınca incir ya da kayısı varsa ikisinide yiyip üzerin e ılık su iç. Sanirim kabak detoksu yapacaktin yoğurtlu kabak yerine kabak yemegi yap bol soğan domates biraz yağ bana iyi geldi sana da gelebilir. Sebze yemeği tercih et bi süre tahilli bisey koyma yanina sebze yemeği kalorisi daha az oluyor o yüzden daha fazla yiyip ac kalmayı önlersin. Bi kaç gün tahıl ve sütten uzak durmayı dene bakalım belki çözeriz kabızlığı bende işe yarıyor bu yöntemler inşallah sende de yarar. Yarında fazladan spor yapıp bugünü telafi etmeni öneriyorum
Dün sondan 2 oldum bu hafta sondan 3 sonra bastan 2 sonrada 1. Gelir.Hilalim yine azimlisin bu hafta kaç olursun sondan 2 mi 3 mü hislerin ne yönde
Şaka maka bu hafta bende arkandan geliyorum bu defa kesin.daha menü yazmayan ortim var gökten orti yağsa bana mezun düşer yemin ederim
Seninle orti olduğumuz gün tarihi fark yaparız bi daha kimse bizi geçemez %3 diyorumDün sondan 2 oldum bu hafta sondan 3 sonra bastan 2 sonrada 1. Gelir.ben beklerim yavaş yavaş basamakları sağlam inşa ediyorum zirveden düşmeyeyim diye zaten 1. Lik lanetli diyorum ben size olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?