- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.861
Asıl ben teşekkür ederimmmm. Sayenizde bir nebze de olsa frenliyorum kendimi valla.Tebrikler canım
Haydi ben haydi haydiiiii tam zamanı tam zamanı şimdii:)
Tekrar bir bakarım ama 66.8 mezun olabileceğin kilon 1.5 kg yahuu haydiii
Bende kendimden aynı beklentiler içindeyim.Ellerine sağlık reyyanım bu haftayı da bitirdik
C Cagrihilal1EceZ S Suskunhanim pacman bütün hafta boyunca düzenli bıldıirim yaptığınız için teşekkür ederiz ♥♥♥
birsevgi Ceylansnn balpamuk Tempus fancynancy size :) bu hafta daha iyi performans bekliyoruz ✌
Bu Walk olayı günlük adım mı?
Evet her gün walk yapanlar var ama bazı günler yarışma yapıyoruz bana özelden yazıyorlar adım sayılarını, ben de saat 10 da açıklıyorum ama bugün misafirlikteydim geç kaldım açıklamak içinBu Walk olayı günlük adım mı?
Süpersiniz.Evet her gün walk yapanlar var ama bazı günler yarışma yapıyoruz bana özelden yazıyorlar adım sayılarını, ben de saat 10 da açıklıyorum ama bugün misafirlikteydim geç kaldım açıklamak için
Git yat allah aşkına gece gece nelerle uğraşıyor işsiz kadınBugünkü walk bu kadarcik
C Cagrihilal1 11035
Cherry Mom 10255
0zlem 10000
birsevgi 7000
pacman 6900
ben sana yazmayı unutmuşum, direkt menünün altına yazmışım. Kendimi de zorla ekledim iyi mi
Ohh iyi yapmışsın kaptik bu işi hahahahaBugünkü walk bu kadarcik
C Cagrihilal1 11035
Cherry Mom 10255
0zlem 10000
birsevgi 7000
pacman 6900
ben sana yazmayı unutmuşum, direkt menünün altına yazmışım. Kendimi de zorla ekledim iyi mi
Orticigim kaçamak yapınca ekstra sporla en azından günü kurtarmani o kaloriyi yakmani tavsiye ederim. Ayrıca detoksa başlama yarın önce kabızlığı çözmek lazım detoks yaparsan daha kötü olur. Menülerine biraz göz attım süt ve tahıl hemen hemen her menünde var olmamalı diye söylemiyorum sadece kabızlığı çözmek için fikir olarak söylüyorum. 1 kac gün gevrek yulaf lapası falan yeme. Sabah kalkınca incir ya da kayısı varsa ikisinide yiyip üzerin e ılık su iç. Sanirim kabak detoksu yapacaktin yoğurtlu kabak yerine kabak yemegi yap bol soğan domates biraz yağ bana iyi geldi sana da gelebilir. Sebze yemeği tercih et bi süre tahilli bisey koyma yanina sebze yemeği kalorisi daha az oluyor o yüzden daha fazla yiyip ac kalmayı önlersin. Bi kaç gün tahıl ve sütten uzak durmayı dene bakalım belki çözeriz kabızlığı bende işe yarıyor bu yöntemler inşallah sende de yarar. Yarında fazladan spor yapıp bugünü telafi etmeni öneriyorumSabah
Klasik kahvaltı, haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen
Bol sebzeli kuskus salatası
Akşam
Biraz tozuttum, misafirlikteydim, cuma sonrası rahatlığı yaptım yarın detoks yapacağim içino yüzden yazmak istemiyorum
Spor
Yarım saat eliptik
Evet sütü ve tahılı fazla tükettim bu ara. Bir de farkettim ki bitki çayı hic icmemisim son zamanlardaOrticigim kaçamak yapınca ekstra sporla en azından günü kurtarmani o kaloriyi yakmani tavsiye ederim. Ayrıca detoksa başlama yarın önce kabızlığı çözmek lazım detoks yaparsan daha kötü olur. Menülerine biraz göz attım süt ve tahıl hemen hemen her menünde var olmamalı diye söylemiyorum sadece kabızlığı çözmek için fikir olarak söylüyorum. 1 kac gün gevrek yulaf lapası falan yeme. Sabah kalkınca incir ya da kayısı varsa ikisinide yiyip üzerin e ılık su iç. Sanirim kabak detoksu yapacaktin yoğurtlu kabak yerine kabak yemegi yap bol soğan domates biraz yağ bana iyi geldi sana da gelebilir. Sebze yemeği tercih et bi süre tahilli bisey koyma yanina sebze yemeği kalorisi daha az oluyor o yüzden daha fazla yiyip ac kalmayı önlersin. Bi kaç gün tahıl ve sütten uzak durmayı dene bakalım belki çözeriz kabızlığı bende işe yarıyor bu yöntemler inşallah sende de yarar. Yarında fazladan spor yapıp bugünü telafi etmeni öneriyorum
menün gayet iyi kaptancım ama sana diyetisyenimin bana ısrarla verdiği tavsiyeyi söylim.. muzu hep yarım verirdi.. sana da tavsiye ederim..Menüm
Sabah 9:00
2 haş yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık
4 ceviz
Akşam 17: 00 9-17 arası hiç birşey yenmedi
Çorba
Bol salata
1 kase yoğurt
1 muz :)
Spor
Adımlarım + 30 dk cardio
ortabahar
Ben önermiyorum mecbur bırakıyorumOrticigim kaçamak yapınca ekstra sporla en azından günü kurtarmani o kaloriyi yakmani tavsiye ederim. Ayrıca detoksa başlama yarın önce kabızlığı çözmek lazım detoks yaparsan daha kötü olur. Menülerine biraz göz attım süt ve tahıl hemen hemen her menünde var olmamalı diye söylemiyorum sadece kabızlığı çözmek için fikir olarak söylüyorum. 1 kac gün gevrek yulaf lapası falan yeme. Sabah kalkınca incir ya da kayısı varsa ikisinide yiyip üzerin e ılık su iç. Sanirim kabak detoksu yapacaktin yoğurtlu kabak yerine kabak yemegi yap bol soğan domates biraz yağ bana iyi geldi sana da gelebilir. Sebze yemeği tercih et bi süre tahilli bisey koyma yanina sebze yemeği kalorisi daha az oluyor o yüzden daha fazla yiyip ac kalmayı önlersin. Bi kaç gün tahıl ve sütten uzak durmayı dene bakalım belki çözeriz kabızlığı bende işe yarıyor bu yöntemler inşallah sende de yarar. Yarında fazladan spor yapıp bugünü telafi etmeni öneriyorum
Evet ya muz ben çok seviyorummenün gayet iyi kaptancım ama sana diyetisyenimin bana ısrarla verdiği tavsiyeyi söylim.. muzu hep yarım verirdi.. sana da tavsiye ederim..
1 bardak limonlu su ve yoğurt kürünü de ilk günden hatırlatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?