Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu Walk olayı günlük adım mı?
Evet her gün walk yapanlar var ama bazı günler yarışma yapıyoruz bana özelden yazıyorlar adım sayılarını, ben de saat 10 da açıklıyorum ama bugün misafirlikteydim geç kaldım açıklamak için

Orticigim kaçamak yapınca ekstra sporla en azından günü kurtarmani o kaloriyi yakmani tavsiye ederim. Ayrıca detoksa başlama yarın önce kabızlığı çözmek lazım detoks yaparsan daha kötü olur. Menülerine biraz göz attım süt ve tahıl hemen hemen her menünde var olmamalı diye söylemiyorum sadece kabızlığı çözmek için fikir olarak söylüyorum. 1 kac gün gevrek yulaf lapası falan yeme. Sabah kalkınca incir ya da kayısı varsa ikisinide yiyip üzerin e ılık su iç. Sanirim kabak detoksu yapacaktin yoğurtlu kabak yerine kabak yemegi yap bol soğan domates biraz yağ bana iyi geldi sana da gelebilir. Sebze yemeği tercih et bi süre tahilli bisey koyma yanina sebze yemeği kalorisi daha az oluyor o yüzden daha fazla yiyip ac kalmayı önlersin. Bi kaç gün tahıl ve sütten uzak durmayı dene bakalım belki çözeriz kabızlığı bende işe yarıyor bu yöntemler inşallah sende de yarar. Yarında fazladan spor yapıp bugünü telafi etmeni öneriyorum

Evet sütü ve tahılı fazla tükettim bu ara. Bir de farkettim ki bitki çayı hic icmemisim son zamanlarda
O zaman bugün normal besleneyim, detoks olmayan ama hafif olan bir menüm olsun. Yeşil çay falan içeyim. Kabızlık hallolursa ertesi gün detoksa geçeyim ve dediğin gibi salçalı yiyeyim kabağı

Günaydın kızlar.. Şimdi yürüyüşe çıkmalıydım ama baş ağrısı ve mide bulantısı uyandım malesef..

Herkesi tebrik ediyorum bu hafta çok güzel kilolar verdik.Kendimi de tebrik ediyorum.1 kilo vermeyi beklemiyordum.Çünkü ısvecten sonra biraz dağıttım.. 1 gün menü yazmadım.. Diğer günlerde dört dörtlük değildi ama perşembe günkü hafif beslenme çok ise yaradı. Sabah yoğurt yulaf akşam da kabak yoğurt ve tabiki bool yürüyüş..

menün gayet iyi kaptancım ama sana diyetisyenimin bana ısrarla verdiği tavsiyeyi söylim.. muzu hep yarım verirdi.. sana da tavsiye ederim..
1 bardak limonlu su ve yoğurt kürünü de ilk günden hatırlatayım

Ben önermiyorum mecbur bırakıyorum birsevgi

menün gayet iyi kaptancım ama sana diyetisyenimin bana ısrarla verdiği tavsiyeyi söylim.. muzu hep yarım verirdi.. sana da tavsiye ederim..
1 bardak limonlu su ve yoğurt kürünü de ilk günden hatırlatayım
Evet ya muz ben çok seviyorum muzun yarısıda saklanmıyor ki ziyan olur çürür gider
Limonlu su şuan içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…