- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.901
Bendeki şansla o hafta herkes %3.1 yaparSeninle orti olduğumuz gün tarihi fark yaparız bi daha kimse bizi geçemez %3 diyorum
wc de bel için bölgesel yaparsın olmazsa canım sikilasir,ben kızımı beklerken kapida ya zipliyordum ya da bel için bölgesel yapıyorum da ordan aklıma geldi
Markete gittim geldim sıcaktan bütün enerjim çekildiNapıyorsunuzzzz
Basur için leğene oturmuş hayatın anlamını ve evrenin anlamsızlığını sorguluyorum sen ne yapıyorsun :/Napıyorsunuzzzz
bu böyle yariiimmmm kalmayacakElbet bir gün buluşacağız.
Nasıl oldun peki canım,bulantin falan geçti miÇıkamadım cnm yürüyüşe sağolasın..
asıl o zaman verecektin. Aradaki fark ile bayram ederdinYok balım ben ilk verdim önceki ölçülerimi ölçmemiştim moralim bozulmasın diye
Böyle diye diye hep birinci oluyom, acaba böyle demekte mi püf noktaHilalim yine azimlisin bu hafta kaç olursun sondan 2 mi 3 mü hislerin ne yönde
Şaka maka bu hafta bende arkandan geliyorum bu defa kesin.daha menü yazmayan ortim var gökten orti yağsa bana mezun düşer yemin ederim
Ben sana güveniyorum sen ofiste ziplamis adamsın, olduğu kadar olmadığı kaderHayırlı olsun balım
Artık wc de, banyoda vs spor yaparım hahsjshshs neyseki kiloların çoğu gitti ona seviniyorum. Bide artık yavaşladı kilo vermem. Haftada 1 kg verirdim en az şimdi gramlarla savaşıyorum.
Amin canım sağ olasınS Suskunhanim hayırlı olsun nişanınız Allah mesut etsin inşallah
Sen şimdi söyle bakalım çok mu kaçırdınona göre ceza yazcam
Ekipte böyle bir moda oldu yedimm menümü yazmıyımmm pışıkkkkk yazın... nasıl ceza vrcem yazmazsanız bir kuzu yemiş muamelesi yaparım öyle ceza keserim
ula ula ula desem anlar mısınNapıyorsunuzzzz
Yasak yok mu Ankara'daMarkete gittim geldim sıcaktan bütün enerjim çekildi
Balım özel bir sırrım yok bildiğin un tuz şeker tüketmeden bir de her gün 3 saat spor yaparaktan veriyorum hani öyle evde oturayım spor yapmayayım bol bol de ekmek makarna pilav börek çörek tatlı gömüp her hafta 1 kilo vereyim gibi bir hayal dünyası yok biliyorsunBöyle diye diye hep birinci oluyom, acaba böyle demekte mi püf noktaben kesin sonuncuyum o zaman bu hafta
Ah cnm öyle yapamıyoruz ki ama
bence bu hafta denemelisin bunu, bı denesene nolur nolurBalım özel bir sırrım yok bildiğin un tuz şeker tüketmeden bir de her gün 3 saat spor yaparaktan veriyorum hani öyle evde oturayım spor yapmayayım bol bol de ekmek makarna pilav börek çörek tatlı gömüp her hafta 1 kilo vereyim gibi bir hayal dünyası yok biliyorsun
Sorun değil canim üzülmedim canım benim sana yapmıştım
Ah cnm öyle yapamıyoruz ki amaolsun nazarlık o hem. Benim de olmuştu öyle. Üzülme ya.
Ben daha yeni kahvaltı yapıyorum.Napıyorsunuzzzz
Kaça kaç if yapıyorsun bende daha kahvaltı etmedim 2den sonra başlıyor kahvaltım benim şimdi yeşil çayı bitirmek üzereyim birazdan edicemBen daha yeni kahvaltı yapıyorum.sen napiyosun sabah yedin mi kayısı ya da incir
16.8 yapıyordum 18.6 ya başladım bu hafta. Haftada 1 gün 24 saat 1 gün de 20 saat yapacağım.Kaça kaç if yapıyorsun bende daha kahvaltı etmedim 2den sonra başlıyor kahvaltım benim şimdi yeşil çayı bitirmek üzereyim birazdan edicem
16-8 yapıyorum bende salondan dönüşüm 8i geçiyor çünkü 2de başlayıp 9 gibi bitiriyorum anca denk geliyor. Spor olmasa bende 18 6 yapardım daha etkili olurdu.16.8 yapıyordum 18.6 ya başladım bu hafta. Haftada 1 gün 24 saat 1 gün de 20 saat yapacağım.
Kabizliktan mi oldu basur ben hep doğum da oluyor diye biliyordumKızlar bu arada ben yaşıyorum da belki şuan benim gibi yaşayan ya da ilerde yaşayacak olan olur o nedenle buraya tavsiye ve deneyim bilgisi bırakayım.
Olur da kabızlık kaynaklı basur ya da anal fissürünüz olursa eczaneden daflon hap, proctolog krem alın bunları günde 2-3 kere kullanın.
Günde en az 2 kere sıcak su leğenine oturun 15 20 dk içinde kalın telefonla falan oynayın zaman geçiyor zaten. Çıktıktan sonra da basuru kremlemeyi unutmayın kurumaması çok önemli.
Katı beslenerek kabız olup basuru tahriş etmeyin. Tahriş oldukça basur parçası daha çok dışarı çıkıyor iyileşme süreci uzuyor. Çorba yoğurt püre smoothie gibi şeylerle beslenin. Dışkı yumuşak olsun. Bir de çok beslenmeyin her gün tuvalete çıkmak da basuru tahriş ediyor biraz dinlenmesine ve küçülmesine izin verin.
Son olarak da çobançantası çayı ve kuşburnu marmelatı tüketin.
Bu dediklerimin hepsini yapıp da hala basur ağrısı çeken kimse olabileceğini sanmıyorum ben ki yerlerde yuvarlanan insanım benim bile ağrılarımı kesti ufalttı basurumu bu uyguladıklarım.
Kabızlıkta ıkınıyoruz ya gitsin diye işte o ıkınma ile birlikte bağırsağın ucundaki hemoroid memeleri tahrişle dışarı çıkmaya başlıyor. Ikınma sürdükçe ve katı dışkı dışarı çıktıkça da hırpanalarak kan toplayıp büyüyor dışarı atıyor kendini. Yani sakın kabız olunca ıkınıp yapmaya çalışmayın bırakın kendi kendine çıktığı kadar çıksın çıkmadığı kalsın ishal olunca zaten hepsini atıyor dışarı vücutKabizliktan mi oldu basur ben hep doğum da oluyor diye biliyordum
Kahvaltı çok gece kalıyor aslında sabahları zorlanıyorum. Ben sporu akşam yemekten sonra yapınca bütün enerji bitiyo. Akşam yemeğini erken hazırlayabilsem yeme işini erken bitireceğim ama en erken yine 6 7 oluyor. Ama kışın çok daha rahat yapılır. Kışın en geç 6 yemek yiyoruz. Yazın 8 de if e başlayalı 7 yi gecmemeye çalışıyorum. Akşam yemekten sonrası çok zor olmuyor ama sabah kahvaltı beklemek zorluyor beni ben kahvaltı yapmadan hic bisey yapamıyorum o yüzden günün yarısı boşa gidiyor.16-8 yapıyorum bende salondan dönüşüm 8i geçiyor çünkü 2de başlayıp 9 gibi bitiriyorum anca denk geliyor. Spor olmasa bende 18 6 yapardım daha etkili olurdu.
Bir iki gün 9:30 gibi yediğim de oldu ama ertesi gün yine de eksi çıktım tartıda if gerçekten çok değerli yani
Olan arkadaşlarım vardı çok zor bisey oda biri ameliyat olmuştu hatta dayanamamıştı. Sende dikkat et sürekli. Allah kolaylık versin geçer inşallah tamamen.Kabızlıkta ıkınıyoruz ya gitsin diye işte o ıkınma ile birlikte bağırsağın ucundaki hemoroid memeleri tahrişle dışarı çıkmaya başlıyor. Ikınma sürdükçe ve katı dışkı dışarı çıktıkça da hırpanalarak kan toplayıp büyüyor dışarı atıyor kendini. Yani sakın kabız olunca ıkınıp yapmaya çalışmayın bırakın kendi kendine çıktığı kadar çıksın çıkmadığı kalsın ishal olunca zaten hepsini atıyor dışarı vücut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?