Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tempus cuuummmhayırlı olsun
wc de bel için bölgesel yaparsın olmazsa canım sikilasir,ben kızımı beklerken kapida ya zipliyordum ya da bel için bölgesel yapıyorum da ordan aklıma geldi

Hayırlı olsun balım
Artık wc de, banyoda vs spor yaparım hahsjshshs neyseki kiloların çoğu gitti ona seviniyorum. Bide artık yavaşladı kilo vermem. Haftada 1 kg verirdim en az şimdi gramlarla savaşıyorum.

S Suskunhanim hayırlı olsun nişanınız Allah mesut etsin inşallah
Sen şimdi söyle bakalım çok mu kaçırdın ona göre ceza yazcam

Ekipte böyle bir moda oldu yedimm menümü yazmıyımmm pışıkkkkk yazın... nasıl ceza vrcem yazmazsanız bir kuzu yemiş muamelesi yaparım öyle ceza keserim

Elbet bir gün buluşacağız.
bu böyle yariiimmmm kalmayacak
Çıkamadım cnm yürüyüşe sağolasın..
Nasıl oldun peki canım,bulantin falan geçti mi
Yok balım ben ilk verdim önceki ölçülerimi ölçmemiştim moralim bozulmasın diye
asıl o zaman verecektin. Aradaki fark ile bayram ederdin
Hilalim yine azimlisin bu hafta kaç olursun sondan 2 mi 3 mü hislerin ne yönde

Şaka maka bu hafta bende arkandan geliyorum bu defa kesin. daha menü yazmayan ortim var gökten orti yağsa bana mezun düşer yemin ederim
Böyle diye diye hep birinci oluyom, acaba böyle demekte mi püf noktaben kesin sonuncuyum o zaman bu hafta
Hayırlı olsun balım
Artık wc de, banyoda vs spor yaparım hahsjshshs neyseki kiloların çoğu gitti ona seviniyorum. Bide artık yavaşladı kilo vermem. Haftada 1 kg verirdim en az şimdi gramlarla savaşıyorum.
Ben sana güveniyorum sen ofiste ziplamis adamsın, olduğu kadar olmadığı kader
Amin canım sağ olasın
Ohoommm şeyh iii
Dönüyorum o zaman Mehfam bari carpiyi sil dokuluyorum

Kahvaltı lor salatası başka da bir şey yok
Sonra bir nektarin
6 gibi sarma(sayamadim) bir kurabiye, üç çatal pasta, bir baklava,sinirsiz ev yapımı erik suyu(az şekerli)
akşam eve gelince bir salatalik.

Ayrıca yazmayın digeerinin morali boUlmasin canı çekmesin Dediğin için yazmamıştım kaptanicem

Vee senin yorulma diye ben kendi cezamı verdim sabahtandir zipliyordum 1100 zipim var şimdidenter bı yerimden akiyordu otururken,zillarkwni sen düşün
Madem dokuldum al bunu da diyeyimsabah +600 çıktım

Böyle diye diye hep birinci oluyom, acaba böyle demekte mi püf noktaben kesin sonuncuyum o zaman bu hafta
Balım özel bir sırrım yok bildiğin un tuz şeker tüketmeden bir de her gün 3 saat spor yaparaktan veriyorum hani öyle evde oturayım spor yapmayayım bol bol de ekmek makarna pilav börek çörek tatlı gömüp her hafta 1 kilo vereyim gibi bir hayal dünyası yok biliyorsun

bence bu hafta denemelisin bunu, bı denesene nolur nolur

Ah cnm öyle yapamıyoruz ki ama olsun nazarlık o hem. Benim de olmuştu öyle. Üzülme ya.
Sorun değil canim üzülmedim canım benim sana yapmıştım

Kızlar bu arada ben yaşıyorum da belki şuan benim gibi yaşayan ya da ilerde yaşayacak olan olur o nedenle buraya tavsiye ve deneyim bilgisi bırakayım.

Olur da kabızlık kaynaklı basur ya da anal fissürünüz olursa eczaneden daflon hap, proctolog krem alın bunları günde 2-3 kere kullanın.

Günde en az 2 kere sıcak su leğenine oturun 15 20 dk içinde kalın telefonla falan oynayın zaman geçiyor zaten. Çıktıktan sonra da basuru kremlemeyi unutmayın kurumaması çok önemli.

Katı beslenerek kabız olup basuru tahriş etmeyin. Tahriş oldukça basur parçası daha çok dışarı çıkıyor iyileşme süreci uzuyor. Çorba yoğurt püre smoothie gibi şeylerle beslenin. Dışkı yumuşak olsun. Bir de çok beslenmeyin her gün tuvalete çıkmak da basuru tahriş ediyor biraz dinlenmesine ve küçülmesine izin verin.

Son olarak da çobançantası çayı ve kuşburnu marmelatı tüketin.

Bu dediklerimin hepsini yapıp da hala basur ağrısı çeken kimse olabileceğini sanmıyorum ben ki yerlerde yuvarlanan insanım benim bile ağrılarımı kesti ufalttı basurumu bu uyguladıklarım.

16.8 yapıyordum 18.6 ya başladım bu hafta. Haftada 1 gün 24 saat 1 gün de 20 saat yapacağım.
16-8 yapıyorum bende salondan dönüşüm 8i geçiyor çünkü 2de başlayıp 9 gibi bitiriyorum anca denk geliyor. Spor olmasa bende 18 6 yapardım daha etkili olurdu.

Bir iki gün 9:30 gibi yediğim de oldu ama ertesi gün yine de eksi çıktım tartıda if gerçekten çok değerli yani

Kabizliktan mi oldu basur ben hep doğum da oluyor diye biliyordum

Kabizliktan mi oldu basur ben hep doğum da oluyor diye biliyordum
Kabızlıkta ıkınıyoruz ya gitsin diye işte o ıkınma ile birlikte bağırsağın ucundaki hemoroid memeleri tahrişle dışarı çıkmaya başlıyor. Ikınma sürdükçe ve katı dışkı dışarı çıktıkça da hırpanalarak kan toplayıp büyüyor dışarı atıyor kendini. Yani sakın kabız olunca ıkınıp yapmaya çalışmayın bırakın kendi kendine çıktığı kadar çıksın çıkmadığı kalsın ishal olunca zaten hepsini atıyor dışarı vücut

Kahvaltı çok gece kalıyor aslında sabahları zorlanıyorum. Ben sporu akşam yemekten sonra yapınca bütün enerji bitiyo. Akşam yemeğini erken hazırlayabilsem yeme işini erken bitireceğim ama en erken yine 6 7 oluyor. Ama kışın çok daha rahat yapılır. Kışın en geç 6 yemek yiyoruz. Yazın 8 de if e başlayalı 7 yi gecmemeye çalışıyorum. Akşam yemekten sonrası çok zor olmuyor ama sabah kahvaltı beklemek zorluyor beni ben kahvaltı yapmadan hic bisey yapamıyorum o yüzden günün yarısı boşa gidiyor.

Olan arkadaşlarım vardı çok zor bisey oda biri ameliyat olmuştu hatta dayanamamıştı. Sende dikkat et sürekli. Allah kolaylık versin geçer inşallah tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…