Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben uyanınca 2ye kadar yiyemediğim için kalkar kalkmaz su içmeye başlıyorum. Arkasına yeşil çay demliyorum onu içiyorum. Zaten 11 12 gibi uyandığım için çok sorun olmuyor 2 saati böyle geçiriyorum. 2den sonra da kalkıp kahvaltımı hazırlıyorum. 4-5 gibi spora gitmeden önce öğle yemeğini yiyorum. Spordan dönünce de 8 9 gibi akşam yemeği. Sonra finish ara öğün yok bende çok nadir

Bu arada başlarda bende senin gibi kıvranıyordum 2yi beklemek çok zor oluyordu. 1 haftaya falan alışıyorsun 3-4te kahvaltı ettiğim günler oldu yani biraz direnirsen ilerde çok rahat yapacaksın ifyi :)

Hiç öyle ayılma bayılma da olmadı tansiyon düşmesi halsizlik vs de yaşamadım aksine çok enerjik ve hareketliyim zaten başka türlü her gün 3-4 saat spor yapamazdım aktif şekilde düşer kalırdım bir yerden sonra

Leyl-i-fer

Leylim benim ölçülerimde hata mı varmış acaba Kol sanki 28 gibiydi şimdi 30 çıkıyor?

Yazayım da kıyas yapalım.

Kol: 30
Göğüs: 92
Bel: 78
Kalça: 104
Üst Bacak: 57
Alt Bacak: 35

Benim öğle yemeği yiyecek kadar ara olmuyor. Iki öğün arası çok kısa zaten arada yiyorum ama tamamen oruç psikolojisi meyve görüyorum yiyorum kuru yemiş görüyorum yiyorum. Akşam canım istiyor yarın yiyeceğim diyorum meyve normalde hiç yemem ben ama diyette çok bisey yitirmeyince meyve delisi oluyorum karpuzla savaşıyorum resmen kendimi bıraksam günde 1 karpuz yiyeceğim. 1 kac gündür evde yoktur almadım mahsus bu defada kuru incirle cevize sardım o kadar diyet yapıyoruz bu mide hiç kuculmuyor hiç bir yiyeceği de unutmuyor.

Markete gittim geldim sıcaktan bütün enerjim çekildi
Ay ben hiç cikmiyorum evden gündüzleri şuan vardır bi 38 derece
Basur için leğene oturmuş hayatın anlamını ve evrenin anlamsızlığını sorguluyorum sen ne yapıyorsun :/
Yavrum yaa bi kurtulamadin şundan
ula ula ula desem anlar mısın

Yasak yok mu Ankara'da
Anlarimm
Ben daha yeni kahvaltı yapıyorum. sen napiyosun sabah yedin mi kayısı ya da incir
Evde kalmamış ya ben var diye biliyodum sevgili eşim yemiş hepsini limonlu su içtim ben de

Meyvede kilo verimini etkiliyor biliyorsun ben diğer grupları da okuyorum meyveli haftalarda daha az kilo veriyorlar meyvesiz listelerde daha çok kilo veriyorlar. Bende öyleyim hele karpuz evet çoğu su ama ciddi manada şeker içeriyor abartıldığı zaman kilo aldırabilecek güçte bir meyve yani günde belki 1 ince dilim yenebilir diyet döneminde. Koruma döneminde tabi daha fazla tüketilebilir. Valla eşim sabah giderken tabakta karpuz peynir bırakmış karpuzu ellemeden peynirlerini yedim şimdi. Dolapta yaklaşık 3 haftadır aralıksız her gün karpuz var biri bitiyor eşim gidip diğerini alıyor o çok seviyor da. Ama mesela karpuz yemeye başladıktan sonra kilo verişi çok yavaşladı 1 haftadır falan 120 kiloda sabit kaldı. Yüksek şeker içeriğinden ötürü kilo vermesini engelliyor karpuz onun da mesela. Sabah ve gece günde 2 kere yiyor.

Bende de ayilma bayılma olmuyor. Ama kahvaltı yapmadan güne başlayamıyorum ben oruç tutarkende en zorlandığım şey kahvaltı olayı. Bide benim zaman zaman değişen bağımlılıklarım var. Bazen kahvaltı en sevdiğim öğün olur deli gibi kahvaltı saati beklerim. Bazen kahvaltıyı ayak üstü yapar öğle yemeği delisi olurum. Bazen hepsini geçer akşam yemeği tutkum baslar. Bu aralar kahvaltı modundayim kalorimin 3/2sini kahvaltıda alıyorum. Ama her türlü devam zor olsada sıkıntı yok sonuç aldıktan sonra her türlü dayanırım. Ama if için şunu söyleyebilirim öyle kısıtlama yok yasak yok her şeyi ye belli bir saat yeme zayıfla olayı değil kesinlikle dikkat etmediğin sürece kilo vermek zor bence. Dikkat edince de sonuç alması kolay bir yöntem.

Ay ben hiç cikmiyorum evden gündüzleri şuan vardır bi 38 derece

Yavrum yaa bi kurtulamadin şundan

Anlarimm

Evde kalmamış ya ben var diye biliyodum sevgili eşim yemiş hepsini limonlu su içtim ben de
Kız bugün aldır. Kabızlık için önemli bunlar. Kabızlığı çözmemiş lazım.

Meyve benimde kilo vermemi zorlaştırıyor. Tartıp yiyorum ben yiyince öyle karambole çok yeniyor sıcakta olunca fark etmiyorsun. Tartıyorum kalorisine bakıp öyle yiyorum. Normalde biri önüme koysa ayıp olmasın diye 2 lokma yerim. Karpuz kesmekten nefret ederim. Ahhh bu diyet işte yediklerimi yedirtmiyor yemediklerimi yedirtiyor

Ay bende alıcam mutfak tartısı eğlenceli oluyor bim a101 ya da şokta indirimle gelmesini bekliyorum

Geçen ay 27 vermişsin kol ölçünü canım tekrar ölç istersen,diğer yerlerde n incelmişsin

Bulanti ve bas ağrısına ek ishal de oldum. Ama şimdi daha iyiyim..

ya meyve etkilemese ollmaz mi az yiyordum zaten
Var lojmandan çıkmadım ya
Ah seni seni
Kızlar kusura bakmayın ancak fırsat bulabildim çok yorgun ve mutsuzum. Hepinizi tebrik ediyorum buyrun hedefler
Ya insan 100 Gr için çarpı mi atar çok ayıp cık cık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…