- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.961
Ya sonunda döndüm sahalara
O kriz hep var da hafta başından isteklerimi bastırayım. Ama keşke o kalorinin yerine daha büyük bisey yeseydim. Çok pişman oldumBugün bi tatlı krizi olmuş galiba sende böyle bisküvi flan olmazdı
Ahhh canımteşekkürler zıplar için
Libyee libyee dedim hamurlu yağlı ballı bişey miii börülce çktı ya
Menünü canım çekti resmenKahvaltı
3 dilim ekmek
4 yk menemen
1 kk peynir
Domates
Ara
5 tane bisküvi
2 kare bitter
Akşam
1 tabak tavuklu pilav
Salata
2.5 lt su
40 dk. Cardio
45 dk. Bölgesel
30 dk. Pilates
45 dk. YürüyüşCherry Mom birsevgi
Ay hayranım böyle iradelereBugünkü menüm
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir
Ara sade kahve
Saat 15.00 gibi gezmeye gittik herkes börek gözleme yerken ben domates salatalık yedim
Akşam 5 yk dünden kalan libyeyi yedim 1 kase yoğurt
Şu içmeye yeni başladım şişenin biri bitmek üzere 3 lt ye tamamlarım
Spor cezamı ödüyorum 3000 zip
Cherry Mom @reyyanK
60 dk bisikletMenüm
Sabah 10.00 // 2 haşlanmış yumurta 6 zeytin 1 dilim peynir bolca domates salatalık 4 tane ceviz
Akşam 17:00 // çorba taze fasulye 2 kaşık kadar yoğurtlu patlıcan köz
Spor
8000 adım
30 dk cardio
60 dk bisiklet
Bizde de kuru fasulyeye lobiye derlerYaa evet börülcebiz burda libye deriz sjshahahshhs
Rica ederim canım ne demek boynumuzun borcu
Sevgiye spor yaptırırken bisküvi yiyordumOooooo sizi giidiilerrrrçok iyi çalışıyoruz
Süpersin vallaha helal olsunSabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir, zeytin, domates, salatalık
1 dilim ekmek
Ara
1 şeftali
1 sade türk kahvesi
Akşam
1 porsiyon tavuk sote
1 kase semizotlu yoğurt
Spor
Yarım saat eliptik
Yarım saat cardio
15 dk bölgesel hareket
Cherry Mom
C Cagrihilal1
Yazdığın vakitlerde yürüyüşten dönmüştümNeredesiniz?
Süpersin canım ya maşallah aslan ortimmmmmmGezmeye gittim, avm de kısa bir işim vardı onu hallettim, sporumu yaptım, duşumu aldım, şu şişemi de elime aldım ohhh miss
Yaa ceza için bile ısrar ediyo bu kadın yaCherry Mom canım ceza muhabbeti yarimmi kaldı ben mi kaçırdım?zzip yaptım kendi cezamı verdim demiştim ama??
Nasıl olsa bana yarayacak ceza olsa daYaa ceza için bile ısrar ediyo bu kadın yabayılıyorum sana
:)) Pardon tatlım atlamışım onuCherry Mom canım ceza muhabbeti yarimmi kaldı ben mi kaçırdım?zzip yaptım kendi cezamı verdim demiştim ama??
Evde bir cardio videosu patlat sendeYarın sokağa çıkma yasağı nedeniyle spor salonum kapalı olacakmış YIKILDIMMM ÇEKİP VURSALARDI DAHA İYİYDİ YAAA
Havalara bak havalaraaaa sarmaları yerken hiç böyle hava yoktuuuYazdığın vakitlerde yürüyüşten dönmüştüm
MP3 çalarımı takıp kendime uzak bir mesafe belirleyip yürüye yürüye oraya gidip gelicem muhtemelen 2-3 saat yürürüm güzel olur boş geçmiyim pazar gününüEvde bir cardio videosu patlat sendegayet süründürüyor yani merak etme
Benim ortimken kaçamak, şimdi yürüyüş ha... Diyecek söz bulamıyorumYazdığın vakitlerde yürüyüşten dönmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?