Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın sokağa çıkma yasağı nedeniyle spor salonum kapalı olacakmış YIKILDIMMM ÇEKİP VURSALARDI DAHA İYİYDİ YAAA
yes fit atağa geçme vakti, düşman hattında açık var
:)) Pardon tatlım atlamışım onu
Zıplarını puanlamaya katmam o halde cezan o olsun çok dikkat et bundan sonrası için +600 umarım hızlı terk eder seni
vah zavallı ziplarim benim
Havalara bak havalaraaaa sarmaları yerken hiç böyle hava yoktuuu
yok o zaman da görümce havası vardıben yarın zip birincisi olayım da asilozaman hava atayım
Benim ortimken kaçamak, şimdi yürüyüş ha... Diyecek söz bulamıyorum
Senin beni unutus hizinla kendimi yemeğe verdim,hep senin yuzUnden

Benim ailemle sorunlarım var, seni üzerim S Suskunhanim Beni unut (bu bir ara internette çok dönüyordu. Erkekler kızlara sürekli böyle trip atıyormuş. Çok gülmüştüm )

Hii tebrik ederim. Sen ne zaman katılmıştın?

Günü güzel kapatıyorum şükür
Bugün Dukan birasi ictim, sütü yulafi bıraktım, ara öğünlerde bogulmadim. Kabızlık sorunum çözüldü sanırım
Yarın kabak detoksuna başlayacağım 3 gün. Belki 2 bilmiyorum.
Sonrasında da if ile devam edicem sabah 10 akşam 20 nasıl? Arada da minik bir ara öğün yaparım. Var dimi ara öğün?

Çok sevindim sevgicim kabağı son 2 gün yap bence böyle devam edersen bunlar etkili olacak diye düşünüyorum

Senden 1 hafta önce listeye girdim balım günü vallahi hatırlamıyorum geçmişe gidip bakmak gerek ama 1 ay oldu yani bu hafta 4. bildirimimi yaptım diye biliyorum listeye
Deneme süresi içinde sen 21 mayıs
pacman 25 Mayıs aranızda pek fark yok yani pacmancimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…