- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #359.981
Aaa bakiyimm, nerede yaaSüpersin vallaha helal olsuno bölgeselin 5 dk si ne oldu
HahahahahAaa bakiyimm, nerede yaa
yes fit atağa geçme vakti, düşman hattında açık varYarın sokağa çıkma yasağı nedeniyle spor salonum kapalı olacakmış YIKILDIMMM ÇEKİP VURSALARDI DAHA İYİYDİ YAAA
vah zavallı ziplarim benim:)) Pardon tatlım atlamışım onu
Zıplarını puanlamaya katmam o halde cezan o olsun çok dikkat et bundan sonrası için +600 umarım hızlı terk eder seni
yok o zaman da görümce havası vardıHavalara bak havalaraaaa sarmaları yerken hiç böyle hava yoktuuu
Senin beni unutus hizinla kendimi yemeğe verdim,hep senin yuzUndenBenim ortimken kaçamak, şimdi yürüyüş ha... Diyecek söz bulamıyorum
Benim ailemle sorunlarım var, seni üzerim S Suskunhanim Beni unutyes fit atağa geçme vakti, düşman hattında açık var
vah zavallı ziplarim benim
yok o zaman da görümce havası vardıben yarın zip birincisi olayım da asilozaman hava atayım
Senin beni unutus hizinla kendimi yemeğe verdim,hep senin yuzUnden
Ben yoksam C Cagrihilal1 var kanımı yerde komaz merak etmeyinyes fit atağa geçme vakti, düşman hattında açık var
Hii tebrik ederim.Geriye dönüp baktığımda gruba geldiğimden beri 7 kilo atmışım üstümden. Elime 5 litre su alıp taşısam ağır geliyor 5 litrelik bir bidondan fazlasını vermişim. Valla düşününce mutlu oluyor insan hafiflemek ne güzel şey
Senden 1 hafta önce listeye girdim balım günü vallahi hatırlamıyorum geçmişe gidip bakmak gerek ama 1 ay oldu yani bu hafta 4. bildirimimi yaptım diye biliyorum listeyeHii tebrik ederim.Sen ne zaman katılmıştın?
ayy benim hiç haberim yok bunlardanBenim ailemle sorunlarım var, seni üzerim S Suskunhanim Beni unut(bu bir ara internette çok dönüyordu. Erkekler kızlara sürekli böyle trip atıyormuş. Çok gülmüştüm )
ona da bı tencere sarma sarar gönderirim
Çok sevindim sevgicim kabağı son 2 gün yap bence böyle devam edersen bunlar etkili olacak diye düşünüyorumGünü güzel kapatıyorum şükür
Bugün Dukan birasi ictim, sütü yulafi bıraktım, ara öğünlerde bogulmadim. Kabızlık sorunum çözüldü sanırım
Yarın kabak detoksuna başlayacağım 3 gün. Belki 2 bilmiyorum.
Sonrasında da if ile devam edicem sabah 10 akşam 20 nasıl? Arada da minik bir ara öğün yaparım. Var dimi ara öğün?
Deneme süresi içinde sen 21 mayısSenden 1 hafta önce listeye girdim balım günü vallahi hatırlamıyorum geçmişe gidip bakmak gerek ama 1 ay oldu yani bu hafta 4. bildirimimi yaptım diye biliyorum listeye
Günaydın kızlar..
Günaydııınn
Bugün Zıp var zıppp
Günaydın kızlarrGünaydıns
26 Haziran-03 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Ceylansnn
birsevgi
C Cagrihilal1
hanmeli
Tempus
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
ortabahar
fancynancy
Calypso95 izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?