Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşam inşaAllah foto atarım size evime getirince
Bekliyorum canım
Günaydın herkese. herkesin ortisi buralarda, benim yok! balpamuk
Gelen gideni aratır demişler hıh
Eki Görüntüle 2655366

Günaydınnn güne güzel bir eksi haberi ile başlayayım aylar sonra 57leri gördüm ve 58 barajını da kırdımm @Suskunhanim arkandan geliyorum dikkat et
Benim dunki tartımbugün 57.3 gördüm ben de

Aramızda 300 gram var hadi bakalım bu hafta yarış cuma günü kim birinci olacak ekside
Yok anam yok ben haddimi bilirim,sen 3 saat spor yapiyorsun ben iki çocuklar bir saat yaparsam şükrediyorumkendi evinde menü kontrolü de daha kolay,geldiğimden beri nefis mücadelesi veriyorum

Var ara yapabiliyorsun. Detoks için acele etme kabağı yoğurtla değil yemek olarak yap emi

Napıyorsunuzz kizlaaar
C Cagrihilal1 karnım pis hamlamış yalnız ben de kendimi idmanli sanırdım
Bende kaç aydır spor yapıyorum programi her degistirdigimde dökülüyorum ama güzel bişey bu çalışmayan kaslara ulaşmış oluyoruz. Ağrılara aldanıp ara vereyim deme onlar üstüne gittikçe geçecek dinlenince her denemede aynısı olur. Ama karin serisi felaket beni de bitiriyor. Challenge nin 2. Gününe baktin mi

Var ara yapabiliyorsun. Detoks için acele etme kabağı yoğurtla değil yemek olarak yap emi
Evet evet yemegini yapcam sote gibi
Birazdan yapmaya baslicam sürpriz olsun bakmadım

Ne olur geri dön diyeceğim artık sana. balpamuk hala yok... Kaçıncı etiketleyişim unuttum
Üzgünüm Leyla ben artık başka asklara yelken açtım, baştan ayrilmamaliydin (Erol taş gülüşü koyuyorum şuraya da)

Canım Tempus ccuummm

Leyl-i-fer ölçülerm bacak ve kollar fena kızlar ya özellikle kol
Göğüs 87
Bel 75
Kalça 100
Üst bacak 53
Alt bacak 36
Pazu 30
Benden incesin Leyl-i-fer canım ben her hafta alıyorum ilk günden beri, salı ya da pazartesi. İstersen geçen haftanın vereyim istersen yarın alayım
Canım yapabilirsen sende Çarşamba Perşembe kabak detoksu yap artışsr gider birazda eksiye düşrsin
Niyetim öyle inşallah ama hava çok sıcak annemin yoğurdu eksiyor hemen hazır yoğurtta kullanmak istemiyorum.dolap bile pes ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…