- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.021
Sana artık şaşırmıyorumEki Görüntüle 2655366
Günaydınnn güne güzel bir eksi haberi ile başlayayım aylar sonra 57leri gördüm ve 58 barajını da kırdımm@Suskunhanim arkandan geliyorum dikkat et
Sağol balım güzel geçen haftasonundan sonra pazartesi senin tartıda da kesin eksi gelecektir eminimSana artık şaşırmıyorumharikasın
Bekliyorum canımAkşam inşaAllah foto atarım size evime getirince
Gelen gideni aratır demişler hıh
Benim dunki tartımEki Görüntüle 2655366
Günaydınnn güne güzel bir eksi haberi ile başlayayım aylar sonra 57leri gördüm ve 58 barajını da kırdımm@Suskunhanim arkandan geliyorum dikkat et
Aramızda 300 gram var hadi bakalım bu hafta yarış cuma günü kim birinci olacak eksideBekliyorum canım
Benim dunki tartımbugün 57.3 gördüm ben de
Yok anam yok ben haddimi bilirim,sen 3 saat spor yapiyorsun ben iki çocuklar bir saat yaparsam şükrediyorumAramızda 300 gram var hadi bakalım bu hafta yarış cuma günü kim birinci olacak ekside
Var ara yapabiliyorsun. Detoks için acele etme kabağı yoğurtla değil yemek olarak yap emiGünü güzel kapatıyorum şükür
Bugün Dukan birasi ictim, sütü yulafi bıraktım, ara öğünlerde bogulmadim. Kabızlık sorunum çözüldü sanırım
Yarın kabak detoksuna başlayacağım 3 gün. Belki 2 bilmiyorum.
Sonrasında da if ile devam edicem sabah 10 akşam 20 nasıl? Arada da minik bir ara öğün yaparım. Var dimi ara öğün?
Bende kaç aydır spor yapıyorum programi her degistirdigimde dökülüyorum ama güzel bişey bu çalışmayan kaslara ulaşmış oluyoruz. Ağrılara aldanıp ara vereyim deme onlar üstüne gittikçe geçecek dinlenince her denemede aynısı olur. Ama karin serisi felaket beni de bitiriyor. Challenge nin 2. Gününe baktin mi
Ne olur geri dön diyeceğim artık sana.Bekliyorum canım
Benim dunki tartımbugün 57.3 gördüm ben de
Yine beni depresyona sokmaya başladı 2. GündenEki Görüntüle 2655366
Evet evet yemegini yapcam sote gibiVar ara yapabiliyorsun. Detoks için acele etme kabağı yoğurtla değil yemek olarak yap emi
Birazdan yapmaya baslicam sürpriz olsunBende kaç aydır spor yapıyorum programi her degistirdigimde dökülüyorum ama güzel bişey bu çalışmayan kaslara ulaşmış oluyoruz. Ağrılara aldanıp ara vereyim deme onlar üstüne gittikçe geçecek dinlenince her denemede aynısı olur. Ama karin serisi felaket beni de bitiriyor. Challenge nin 2. Gününe baktin mi
Canım yapabilirsen sende Çarşamba Perşembe kabak detoksu yap artışsr gider birazda eksiye düşrsinBenim dunki tartımbugün 57.3 gördüm ben de
Eeee sen sıksan bu hafta bilemedin öbür hafta mezunsunEki Görüntüle 2655366
Üzgünüm Leyla ben artık başka asklara yelken açtım, baştan ayrilmamaliydin
Benden incesinLeyl-i-fer ölçülerm bacak ve kollar fena kızlar ya özellikle kol
Göğüs 87
Bel 75
Kalça 100
Üst bacak 53
Alt bacak 36
Pazu 30
Niyetim öyle inşallah ama hava çok sıcak annemin yoğurdu eksiyor hemenCanım yapabilirsen sende Çarşamba Perşembe kabak detoksu yap artışsr gider birazda eksiye düşrsin
Benim kol 39 desemLeyl-i-fer ölçülerm bacak ve kollar fena kızlar ya özellikle kol
Göğüs 87
Bel 75
Kalça 100
Üst bacak 53
Alt bacak 36
Pazu 30
Hava atabilmek için zipliyordum ben deSizlerde ne var ne yok canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?