- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.041
Yarın alıyımBenden incesinLeyl-i-fer canım ben her hafta alıyorum ilk günden beri, salı ya da pazartesi. İstersen geçen haftanın vereyim istersen yarın alayım
Niyetim öyle inşallah ama hava çok sıcak annemin yoğurdu eksiyor hemenhazır yoğurtta kullanmak istemiyorum.dolap bile pes ediyor
Tamam canım hatta duzenleyebilirsem her haftaninkini atayimYarın alıyım
Neden eksiyor ki dolaptaNiyetim öyle inşallah ama hava çok sıcak annemin yoğurdu eksiyor hemenhazır yoğurtta kullanmak istemiyorum.dolap bile pes ediyor
Bilemedim ayarı da yüksek ama kızımın parmağı olabilir bu isteNeden eksiyor ki dolapta
Ne korkcam bende foto çekmedim ama öyleydim hemenn duşa girdim
Kavanoza mayalayınca ekşimiyor diyorlarBilemedim ayarı da yüksek ama kızımın parmağı olabilir bu istesürekli dolabı açıyor
Göbek ve basen yağlarım halen az da olsa benimleEeee sen sıksan bu hafta bilemedin öbür hafta mezunsun
Salonum kapalı diye boş durmadım 1.5 saat yürüdüm akşam üstü de çıkıcam serinde 2 saati geçicem evde de salonda yaptığım minder hareketlerini yapıcam boş geçmesin bugün YASAKLAR BİZİ YILDIRAMAAAAZSizlerde ne var ne yok canlar
Ha bir de gerekirse yavaş kilo vericem ama C Cagrihilal1 i zayıflatmadan bu gruptan gitmicemEeee sen sıksan bu hafta bilemedin öbür hafta mezunsun
Bugün yoğurt yaptım bebişleryaratıcı bir gündü benim için. Çok giremedim o yüzden hahaahhaa menümü yazacağım şimdi. Umarım herkes diyete kaçamaksız uymuştur. Özellikle balpamuk ♥
Bugün yoğurt yaptım bebişleryaratıcı bir gündü benim için. Çok giremedim o yüzden hahaahhaa menümü yazacağım şimdi. Umarım herkes diyete kaçamaksız uymuştur. Özellikle balpamuk ♥
Ağvaya gitmeden önce yoğurt mayalamıştım kavanoza eşim yer kalsın dedimKavanoza mayalayınca ekşimiyor diyorlar
Ben ayrılmadım, bizi ayırdılar.Üzgünüm Leyla ben artık başka asklara yelken açtım, baştan ayrilmamaliydin(Erol taş gülüşü koyuyorum şuraya da )
Canım @Tempus ccuummm
Ama senden ince durmuyorumBenden incesinLeyl-i-fer Leyl-i-fer canım ben her hafta alıyorum ilk günden beri, salı ya da pazartesi. İstersen geçen haftanın vereyim istersen yarın alayım
Sanmıyorum canım yaa ilginç geldi bana yoğurt mayalarken mayalık yoğurdu çok kaçırmamak gerekiyor o zamnda ekşi yoğurt oluyorBilemedim ayarı da yüksek ama kızımın parmağı olabilir bu istesürekli dolabı açıyor
Serbest kelimesini görünce minik çaplı bir kalp krizi geçirdim, toparlamaya çalışıyorum... Serbest derken ne kadar serbest?Ne yalan söyleyeyim dün biraz serbest takıldım yine detoks sonrası bir hata. Bana yatamıyor bu detokslar. Yani şöyle; aslında yaramıyor değil. Uzun vadede kesinlikle işe yarıyor. Ancak Cuma tartısına az zaman olduğu için o hafta kilom dalgalanıyor. Ancak uzun vadede ben 64’leri gördüysem yaptığım isveç ve detoks tarzı diyetler sayesinde. Normal bir diyet düzeninde diyet vermem çok zor. Ayrıca haftada 1 gün serbestlikte metabolizmamı hızlandırıyor bunu da farkediyorum.
Dün if düzenimi bozdum. Geç saatte baya bir şeyler yedim. Veeeee gece huzursuzluktan uykuya dalamadım. Sabaha kadar sağa sola döndüm. Sindirim sistemim mis gibi rahat uyumaya alışmışken düzeni bozunca bir kez daha anladım geç saatte bir şeyler yemenin ne kadar büyük hata olduğunu. Sabaha kadar mide yediğini sindirmeye çalışırken vücudunu da çalıştırıyor ve asla rahat uyutmuyor.
Toparlayacağına inanıyorum zaten kesin. Ama en azından kaçamaklarının neler olduğunu hala merak ediyorum? Söyle bakayım neler yedin?Akşam geç saatte yediğim için bugün bekledim ve ilk öğünümü az önce yedim. Bugün güzel bir şekilde başladım. Merak etme pacim ortin toparlandı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?