- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.061
Ara araNe korkcam bende foto çekmedim ama öyleydim hemenn duşa girdimarattırma bana şimdi kirli sepetini
Tebriklerr
denemeliyim o zamanKavanoza mayalayınca ekşimiyor diyorlar
Vazgeçmedim sabuhaaaBen ayrılmadım, bizi ayırdılar.Suç bende değil ki... Sen benden vazgeçtiysen ben de vazgeçerim, napalım. (Yataklara kapanıp ağlıyorum şu an )
Allah varAra araaslında aynı teri oturduğum yerden de atıyorum İzmir'de
denemeliyim o zamanbelki de annem mayalayamjyordur
Vazgeçmedim sabuhaaaah bu Cherry Mom yok mu zalimin giziii ayırdı biziii Allah'tan bulasan
Şimdi yeni ortimi de (@tempus) aldatamam ama ilk göz ağrımsin ya benimsin ya kara toprağına doğru gidiyor bu iş
Ben kisayimn amaAma senden ince durmuyorumboy farkı belki
Döndüm döndüm
Tabi ayolSalonum kapalı diye boş durmadım 1.5 saat yürüdüm akşam üstü de çıkıcam serinde 2 saati geçicem evde de salonda yaptığım minder hareketlerini yapıcam boş geçmesin bugün YASAKLAR BİZİ YILDIRAMAAAAZ
Bohcami hazırlıyorum gel balkonun altına, çarşafları bağlar inerim
Ben taş atacağım, sen anlarsınBohcami hazırlıyorum gel balkonun altına, çarşafları bağlar inerim
Çarşafla birlikte inme aşağı dikkat et malum kiloBohcami hazırlıyorum gel balkonun altına, çarşafları bağlar inerim
Bir taş attım pencereye tık dedi...Ben taş atacağım, sen anlarsın
Geriye dönüp baktığımda gruba geldiğimden beri 7 kilo atmışım üstümden. Elime 5 litre su alıp taşısam ağır geliyor 5 litrelik bir bidondan fazlasını vermişim. Valla düşününce mutlu oluyor insan hafiflemek ne güzel şey
Çarşafın yırtıldığı yerdenÇarşafla birlikte inme aşağı dikkat et malum kilo
Ya o yıllardır burda alıştı artk sen kendini feda etmeHa bir de gerekirse yavaş kilo vericem ama C Cagrihilal1 i zayıflatmadan bu gruptan gitmicemben listeden çıkarsam bu kadın kiminle mücadele edecek sonra herşey onun için
Günü güzel kapatıyorum şükür
Bugün Dukan birasi ictim, sütü yulafi bıraktım, ara öğünlerde bogulmadim. Kabızlık sorunum çözüldü sanırım
Yarın kabak detoksuna başlayacağım 3 gün. Belki 2 bilmiyorum.
Sonrasında da if ile devam edicem sabah 10 akşam 20 nasıl? Arada da minik bir ara öğün yaparım. Var dimi ara öğün?
Yine ölmeden toprağa koyduk kadınıYa o yıllardır burda alıştı artk sen kendini feda etme
Bata çıka aşacağız biz bu yolları pamukçumAkşam geç saatte yediğim için bugün bekledim ve ilk öğünümü az önce yedim. Bugün güzel bir şekilde başladım. Merak etme pacim ortin toparlandı!
İyiyim şükür güle güle takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?